Newyorkerbyheart

Sidste chance for tilmelding til Aarstiderne……

01 april , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Så er det i dag der er sidste tilmelding, til mit arrangement med Aarstiderne den 14. april. Se programmet og hvordan du tilmelder dig her.

Jeg har fået at vide at der er en del tilmeldte, hvilket er dejligt – der er dog stadig pladser til flere….
Håber, at du tager familien under armen – eller veninden, din mor, dine børn eller sågar arbejdskollegaer – og kommer til Humlebæk og får en hyggelig aften sammen med Søren Ejlersen, Heidi og mig……

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Apr 1, 2011
  4:24 pm

  Luise (den-lille-kage.blogspot.com)

  ØV ØV ØV det bliver holdt alt for langt væk fra mig 🙁 Ellers var jeg helt klart hoppet på vognen… Men du må ha rigtig meget held og lykke med arrangementer…

  Hygge Luise


 2. Apr 1, 2011
  4:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Luise!

  Tak, jeg ser frem til det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Apr 1, 2011
  5:03 pm

  Miss Joan

  Hej Bente.
  Først vil jeg takke for alle dine opskrifte jeg er jo ret ny bruger af din blog og den eneste grund til at jeg fandt din blog var at jeg var blevet alene efter 14 år hvor min kæreste stort set altid lavede maden, ups så stod jeg der lidt hjælpeløs i en alder af 41 år og skulle lave mad, i starten blev diverse grill baren besøgt men puha det var dyrt og lidt kedeligt til sidst så ind på nette og finde opskrifter og hvem kommer frem Newyorkerbyhart og hvilken held du har jeg prøvede at lave et par stykker af dine opskrifter men stort held selv min søn er i chocktilstand over at hans mor kan lave mad som er spiseligt 🙂 jeg er starte fra en enden og er kommet frem til fredag den 23 januar 2009 så der er lang vej endnu. men har fundet en masse opskrifter som jeg glæder mig til at prøve at lave og nu syndes jeg faktisk at det er blevet hyggeligt at lave mad. så takker mange gange.
  Mange hilsner
  Joan


 4. Apr 1, 2011
  10:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Joan!

  Det glæder mig meget at du har fundet glæden ved at lave mad og at du kan gøre brug af min side 🙂

  Hold da op, jeg tager hatten af for at du læser det hele…..

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Apr 2, 2011
  10:11 pm

  Asli

  Hej Birthe
  Vi ses! Jeg har endelig fået købt en billet til arrangementet 😀
  Kh
  Asli


 6. Apr 3, 2011
  11:36 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  FEDT!! Jeg ved ikke hvor meget tid vi får til at snakke, men jeg glæder mig helt vildt til at møde dig 🙂

  KH
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!