Newyorkerbyheart

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa a la Egoshe………

 Tomatsalsa…..

 Multigrain toast ristes og der lægges salat, champignon-blanding og HP Sauce…….

 Bøf flækkes og lækkes ovenpå……

 Så et spejlet æg, jeg steger altid på begge sider…..

Der toppes med tomatsalsa og så er den klar til servering……

I går var ikke en særlig produktiv dag, den gik mest med at prøve at få tanket lidt energi på batterierne. Hvor ville det være dejligt, hvis jeg havde et stik indbygget og lige kunne køre i “pit” og få tanket op, men det er desværre ikke virkeligheden……

I går var der tennistræning, som jeg deltog i og selvom det var hårdt, så var det dejligt at komme ud og få brugt kroppen lidt. Efter træningen var jeg ikke så meget værd, så aftensmaden skulle være let. Valget faldt på en opskrift jeg havde set hos Egoshe for et par dage siden, det var lige hvad jeg kunne klare. Vi fik det på multigrain toast, fordi vi var løbet tør for rugbrød. Jeg lavede en blanding af løg og champignon – og så valgte jeg at blande tomater med figenbalsamico og lidt basilikum. Dejlig ret, med masser af god smag og hurtig at lave…….

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa a la Egoshe, 2 pers.:
350 g hakket oksekød
røget salt, friskkværnet peber
2 løg, skåret i skiver
250 g champignon, skåret i skiver
HP Sauce
salat
1 bakke cherrytomater eller San Marzano tomater, skåret i tern
lidt figenbalsamico
lidt olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber
1 håndfuld friske basilikum blade, hakket
2 æg
2 skiver multigrain toast
Varm lidt olie op på en pande og kom løg på, lad dem sautere lidt. Når de er blevet bløde, tilsættes champignon og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg til væden fra champignon er fordampet. Stil til side. Del det hakkede kød i 2 og form til 2 bøffer, krydr med røget salt friskkværnet peber. Steg bøfferne i lidt olie, til de er som ønsket.
Bland tomater, figenbalsamico, olivenolie, salt, friskkværnet peber og basilikum sammen. Spejl æggene – jeg spejler dem altid på begge sider, men gør som du har lyst til. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.
Rist brødet og læg på 2 tallerkner, kom salat ovenpå. Fordel champignon-blanding ovenpå og kom HP Sauce ovenpå. Flæk bøfferne og læg dem ovenpå, derefter spejlet æg og slut af med tomatsalsa. Server straks.

Vi har fået bestilt billetter til US Open i tennis fordi vi jo skal være i New York, mens det foregår og da vi begge jo interesserer os for tennis, så er det jo oplagt. Vi har gået og tænkt et stykke tid over, hvad vi ville. Ville vi ofre en masse penge og få rigtig gode pladser – eller se semifinale eller finale – eller ville vi gå efter oplevelsen og så være lidt ligeglade med hvor vi skulle sidde.
Vi har valgt det sidste, fordi der er så  mange ting vi (læs: jeg) gerne vil bruge penge på derovre, men vi vil heller ikke gå glip af den oplevelse det er at være med til sådan en stor sportsbegivenhed. Vi har dog købt billetter til Arthur Ashe Stadium, som er den største bane (centercourt) til US Open. Det bliver spændende hvem vi skal se, det kan vi jo ikke selv bestemme, men Caroline ville da ikke være så tosset – det samme kan jeg sige om Rafael Nadal *S*
Det er en “night session” vi har købt til, men jeg er ret sikker på at vi tager derud tidligt på dagen, for at få så meget stemning med som muligt. Åh, jeg glæder mig så meget til det – og til alle de andre ting vi skal opleve i vores 10 dage i New York…..

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. May 10, 2011
  3:21 pm

  Strix

  Hejsa
  Det bliver spændende med en tur til New York- din familie er sikkert ellevilde, nu hvor du fik opfyldt drømmen om at komme over at besøge dem. Hvor mange børn er det de har? Kunne du finde på at bosætte dig derover.
  Aftensmaden ser dejlig og enkel ud.
  mh fra Lise-Lotte


 2. May 10, 2011
  3:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise-Lotte!

  Det bliver FEDT at komme til NYC, jeg glæder mig for vildt – det gør vi begge to!
  Hvis jeg havde mulighed for at bosætte mig derovre, så gjorde jeg det, men det kræver jo at kæresten vil med 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 10, 2011
  3:50 pm

  Peggy

  Ah you'll have such a great time in New York! I bet the U.S. Open will be so fun! =)


 4. May 10, 2011
  4:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hi Peggy,

  I can't wait to see "my" City again, it's been way too long…

  I'm sure that the US Open will be fun 🙂

  My best,
  Birthe


 5. May 10, 2011
  4:27 pm

  Margrethe

  Nu MÅ jeg altså have købt en HP Sauce…..har helt gelemt hvor godt det smager 😉


 6. May 10, 2011
  5:18 pm

  carla

  Hvor fedt med en New York-tur i kikkerten. Gid det var mig 🙂


 7. May 10, 2011
  5:26 pm

  Lika

  Nøj den ret ser lækker ud. Spekulerer dog hvad man kan bruge som et alternativ til figenbalsamico?


 8. May 10, 2011
  5:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Margrethe!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  HP sauce er godt til rigtig mange ting…

  Mange hilsner
  Birthe


 9. May 10, 2011
  5:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carla!

  Du kan tro vi glæder os og kan næste ikke vente til vi skal afsted 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 10. May 10, 2011
  6:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lika!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende – jeg tror ikke jeg har set dig før 🙂

  Du vil sagtens kunne bruge balsamico i stedet for, måske med lidt sukker eller flydende honning, fordi figenbalsamico er sødere end almindelig balsamico.

  Mange hilsner
  Birthe


 11. May 11, 2011
  9:09 am

  Margrethe

  Hej Birte. Tak for velkomsten! Jeg er blevet glad for din madblog som jeg besøger rigtig tit. Jeg har kendt Lone Landmand i flere år og også Louise Alkjær er en god veninde. Desuden er jeg et madøre og er også ejer af en dejlig Felix-kat 😉
  Mange hilsener fra
  Margrethe fra Nørrebronx


 12. May 11, 2011
  10:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Margrethe!

  Det er jeg glad for at høre 🙂
  Louise og jeg har jo faktisk "kendt" hinanden – vi har aldrig mødtes ansigt til ansigt – før jeg startede min blog. Vi mødtes via Trendsales, hvor vi handlede med hinanden og hun er så fulgt med over på min blog – det er lidt sjovt…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!