Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Kragepigen” af Jerker Eriksson og Håkan Sundquist………

23 maj , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Kragepigen” af Jerker Eriksson og Håkan Sundquist……….

Hold da op sikke en bog, jeg ved ikke hvor mange tårer den har “kostet” mig. Med den barndom som jeg har været igennem, så er dette barsk læsning og nogle gange var jeg ved at give op. Ikke fordi bogen ikke var god – for det ER den – men fordi den var for barsk!

I starten havde jeg lidt svært ved at finde rundt i personerne, men det er ret typisk for mig, men jeg skal da lige love for at de kom på plads til sidst.
Som læser holdes du i et jerngreb fra start til slut – og selv efter den sidste side er læst – bevares spændingen og jeg ser frem til fortsættelsen i den næste bog……

Bogen handler om indvandrer drenge, som findes myrdet på grusom vis. Kriminalkommissær Jeanette Kihlberg sættes på opgaven sammen med hendes kollega. De er dog helt på bar bund for ingen savner åbenbart de myrdede drenge.
Psykologen Sofia Zetterlund arbejder bl. a. med en kvinde som hedder Victoria Bergman, som har været igennem gentagne krænkelser fra hendes fars side, gennem hele hendes barndom og det har sat sig dybe spor.
Pga en anden af Sofia Zetterlunds patienter findes død, får Jeanette og Sofia kontakt med hinanden og så oprulles historien for alvor.

Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til forsættelsen i triologien “Victoria Bergmans svaghed”. Nummer 2, udkommer allerede til efteråret, yeahhhh…….

Kragepigen af Jerker Eriksson og Håkan Sundquist, 423 sider. Set hos Saxo til kr. 239,95.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. May 23, 2011
  10:19 pm

  Piskeriset

  Den er hermed noteret på min bogliste.

  (og den er OGSÅ lang nok i forvejen, at du ved det ;-))


 2. May 23, 2011
  11:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Den er god, men SÅ barsk, hold op hvor har jeg tudet….

  Kender det alt for godt med de lister 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 24, 2011
  10:42 am

  Fru Wind

  Jeg har først lige opdaget din fuldstændig fantastiske blog – det er lige noget for mig. Tænk at der findes en blog om mad og bøger, hvad mere kan man ønske sig. Jeg er køkken entusiast (lige for tiden bliver det mest til kager på kageslottet.blogspot.com) og har lidt af en bogfettish, men efter overenskomst med kæresten har måtte indskrænke mig til at have 1.000 bøger. Jeg kan simpelthen ikke nænne at skille mig af med de bøger, jeg synes har givet mig noget, når jeg har læst dem.

  Glæder mig SÅ meget til at følge med fremover.

  Knus Line


 4. May 24, 2011
  12:12 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Line!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende, jeg håber, at du bliver glad for at læse med herinde 🙂

  Sikke en SKØN blog du har og sikke lækre kager! Du må da tage med til vores madbloggertræf i aug. på Bjørnegården, hvis du kan. Det er 20. aug.

  Jeg kender alt for godt det med bøger, jeg har SÅ svært ved at skille mig af med mine bøger. Jeg har nu fået mit eget værelse til alle bøgerne, men de er ved at vokse ud af det…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!