Newyorkerbyheart

En af de dage……

20 maj , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Om mig - Tags: , , ,

Cider-chipotle BBQ sauce fra min Mama……

Færdiggrillet kylling……

Aftenens tallerken – helt uden grøntsager til kærestens store glæde. Kyllingen var nu ikke så sort, som den ser ud på billedet…..

Well, i dag har bare været en af de dage, en af de dage som er ØV! Kroppen har gjort knuder, på alle mulige måder. Jeg har været så træt som jeg ved ikke hvad og har haft stærke smerter, som også var der hele natten.
Mine hænder har været så varme og når de er det, er det bare ikke behageligt. De klør og jeg kan ikke holde ud at fingrene rører ved hinanden, hvilket er ret anstrengende, når de nu sikker på samme hånd….

Nå, men vi besluttede os altså for at køre til Tyskland i dag, for at få fyldt depoterne lidt om. Vi manglede pasta (Barilla) som jeg altid køber i Tyskland og en masse andre ting. Bl. a. ricotta og bøffelmozzarella, som er væsentlig billigere end herhjemme.
Jeg fik også købt mig nogle sko, endelig! Vi skal til bryllup på lørdag på Restaurant Sult, hvor kærestens søster skal giftes, forinden skal vi ud og sejle på Københavns kanaler og fotograferes i Kongens Have. Jeg krydser fingre for at vejret bliver godt.
Nå, men tilbage til skoene. Jeg går allerhelst i Crocs (denne model) som jeg har i flere forskellige farver eller i Birkenstock, men det går jo ikke rigtig til at bryllup – selvom jeg nu tager dem med som skiftesko. Når først vi kommer langt nok hen på aftenen, er der ingen der opdager at jeg sniger mig i andre sko…..
Men altså, jeg skulle finde nogen sko med lidt hæl på, men ikke for meget. Jeg var nede i byen i går og kigge, men jeg nægter altså at give kr. 600,- for et par sandaler, som jeg ikke engang vil bruge særlig meget. Men i dag fandt jeg et fint par, med en lille hæl, til kr. 300,-. Så nu er jeg klar til brylluppet. Kjolen kom i sidste uge og den er godkendt af både kæresten OG kærestens mor.

Da vi var i Tyskland kunne jeg godt fornemme, at jeg ikke ville få lavet det jeg ellers havde planlagt til aftensmad. Men ud for en af butikkerne, stod hjælpen. En vogn hvor de solgte spydstegte kyllinger, som så yderst lækre ud – og duftede skønt! – så sådan en fik lov til at komme med os hjem. Vi kunne vælge om vi ville have den hel, parteret eller bare halveret – vi valgte det sidste.
I aften kom den så bare på gasgrillen for at blive varmet op, ved lav varme og til sidst penslede jeg den med lidt Cider-Chipotle BBQ sauce. Som tilbehør fik vi bare nogle pommes frites, varmet i ovn. Kæresten var glad, der var ikke skyggen af grøntsager *S* Jeg fik dog agurkesalat til, tæller det ikke som grøntsag???
Nok ikke verdens bedst sammensatte aftensmad, men det var hvad kræfterne rakte til i dag og vi blev mætte. I morgen, må vi så bare håbe, blive en bedre dag – også rent ernæringsmæssigt…..

I morgen skal jeg til Brørup Marked for at møde Asli og det glæder jeg mig til. Hun kom op til Aarstidernes gård i Humlebæk da Heidi og jeg var derovre, men jeg fik ikke talt særlig meget med hende. Nu byder chancen sig for at jeg kan se hende igen, så den griber jeg…….

Der er kommet rigtig mange tilmeldinger til madbloggertræffet den 20 aug. – Anne og jeg glæder os til at møde jer alle – men der er plads til flere endnu. Så kom frisk, der er lagt op til en SKØN dag. Se program og hvordan du tilmelder dig HER.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. May 20, 2011
  9:46 pm

  Linebinevaskemaskine

  Den kylling lyder rigtig lækker 🙂 hvor og i hvilke butikker handler du i tyskland? jeg håber snart på at skulle derned en tur.


 2. May 20, 2011
  10:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Line!

  Den smagte skønt 🙂 Vi kører altid over ved Sæd og handler i Sky – handler også altid i den der tidligere hed Spar, nu hedder den vist noget andet. De har en god slagterafdeling….

  Mange hilsner
  Birthe


 3. May 20, 2011
  10:45 pm

  Elsk med Mad

  Dert ser da vildt lækkert ud. MMM hvor får jeg lyst til sådan en kylling nu.
  Håber du får det bedre:)

  Mvh
  Mariam


 4. May 20, 2011
  11:41 pm

  Asli

  Hej Birthe
  Jeg håber, du får sovet bedre i nat – og at der er lidt mere energi at rutte med 🙂
  Glæder mig til at se dig i morgen 🙂


 5. May 21, 2011
  7:06 am

  cphfoodie.com

  Kylling med pomfritter = Et hit!! Der ser lækkert ud.

  Held og lykke med skoene næste weekend, og kanaltur og alt det andet, jeg krydser fingre for godt vejr.

  Kh Sandra


 6. May 21, 2011
  7:26 am

  Piskeriset

  Man skal ikke undervurdere agurkesalat – mmmm 😀

  Håber du er mere oven på i dag og får nydt det gode vejr – hav en dejlig weekend 🙂


 7. May 21, 2011
  8:38 am

  Louise Skovhus

  Håber, du har fået sovet igennem og er mere frisk idag 🙂
  Det ser ud til at være en lækker kylling og hvor er det befriende og dejligt at den slags mad også blivr vist på madblogs.. vi har jo alle dage, hvor det skal være nemt!
  Tak for en hyggelig blog – glæder mig især også til at følge din tur til NY 😉
  -Louise S.


 8. May 21, 2011
  10:39 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mariam!

  Tak, det smagte nu også dejligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 9. May 21, 2011
  10:39 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Tak, jeg glæder mig også til at se dig 🙂

  KH
  Birthe


 10. May 21, 2011
  10:40 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandra!

  Ja, det er et hit og med sådan en kylling, så er det bare endnu bedre 🙂

  Tak, vi håber meget på godt vejr…..

  KH
  Birthe


 11. May 21, 2011
  10:41 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Agurkesalat er SKØNT 🙂

  Jeg håber også at du får en dejlig weekend…..

  Mange hilsner
  Birthe


 12. May 21, 2011
  10:43 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig herinde før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg prøver at vise min virkelighed herinde, så det er dejligt at det bliver taget så godt imod. Min virkelighed er jo – som så mange andres – at det er sådan noget mad vi spiser af og til…….og det skal der også være plads til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 13. May 21, 2011
  11:05 am

  Miss A

  Hej Birthe 🙂

  Kylling med pomfritter – det er altså en klassikker!

  Glæd dig til Restaurant SULT, det er altså virkelig lækker mad og skønne lokaler.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad


 14. May 21, 2011
  11:08 am

  Anna

  Hej Birthe.

  Nogen gange skal det bare være nemt 🙂 Vi ender også af og til (nogen gang ofte) med halvfabrikata og fastfood herhjemme, når det hele bare kokser med 2 små børn, arbejde og travlhed. Jeg håber snart det går lidt bedre med dit helbred igen!!

  Mange hilsner fra Anna


 15. May 21, 2011
  2:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anita!

  Ja, det er det 🙂

  Det lyder dejligt, så jeg glæder mig allerede, krydser bare fingre for at vi også får godt vejr. At sejle på de københavnske kanaler i gallatøj er lidt sjovere hvis det ikke regner….

  Mange hilsner
  Birthe


 16. May 21, 2011
  2:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anna!

  Ja, der skal være plads til det hele – og det smagte rigtig dejligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. May 22, 2011
  8:27 pm

  SushiStegen

  Du skal til bryllup i min baghave 🙂 Hvor lyder det skønt med kanalrundfart og foto i Kongens Have. Hvis du har tid til en kaffe, giv lige lyd fra dig,
  knus SS


 18. May 22, 2011
  9:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushisteg!

  Ej, er det rigtig??
  Jeg ville SÅ gerne møde dig til kaffe, men selvom vi kommer rimelig tidlig til Kbh., så må det vist vente til en anden gang. Vi kommer med tog kl. 13 og skal så hen til hotellet (Hotel Jørgensen). Så skal vi ud og finde noget frokost, inden vi skal tilbage til hotellet og gøres klar til bryllup. Kl. 16.15 skal vi med båden fra Christian d. 10.'s bro eller noget i den stil 🙂

  Jeg håber vi kan ses næste gang jeg kommer til hovedstaden!

  KH
  Birthe


 19. May 23, 2011
  7:35 am

  SushiStegen

  Tænkte jo godt at programmet var pakket 😉 Vi hapser en frokost næste gang 🙂 Jeg håber på at se et foto af dit fine skrud og nye sko, knus SS


 20. May 23, 2011
  11:51 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushistegen!

  Ja, det er desværre lidt presset, selvom jeg ville elske at spise frokost med dig 🙂

  Måske hvis du er heldig, jeg plejer jo at gemme mig for fotograferne….

  Knus
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!