Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Hos Fischer – italiensk mad i danske gryder” af David Oliver Fischer, Politikens Forlag……

09 juni , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Indrømmet, jeg har en STOR svaghed for italienske kogebøger – og denne er INGEN undtagelse! Jeg kan sidde i timevis og bladre, kigge på alle de lækre billeder og have uendelig svært ved at styre mundvandet.
Jeg er vild med at det italienske køkken er så enkelt. Råvarerne er ofte få, simple og billige – men de indgår en symbiose og bliver til et SUPER velsmagende måltid. Jeg synes at det er ren magi hver gang. Når ingredienserne er så forholdsvis få, så er der også råd til at give lidt mere – synes jeg…..

Hos Fischer – italiensk mad i danske gryder” af David Oliver Fischer, Politikens Forlag er lækre italienske retter samlet i en lille fin bog. David Fischer ejer restauranten “Hos Fischer” hvor der – selvfølgelig – også er italiensk mad på menukortet. Efter at have læst bogen – og været inde og kigge på restaurantens hjemmeside – er det et sted jeg gerne vil besøge……

Bogen er inddelt i:
– Antipasti (forretter)
– Pasta (pasta)
– Pesce (fisk)
– Carne (kød)
– Contorni (tilbehør)
– Dolci (dessert)

Der er en del retter som jeg klart skal prøve kræfter med som f. eks.  Vitello tonnato (kalv med tunsauce) – lavet på Fischers måde, tagliata (lynstegt oksekød), cacio e pepe (pasta med smør og peber), pollo caponata (kylling caponata) og sidst – men IKKE mindst – cannoli siciliani (sicilianske kagerør med creme). Sidstnævnte glæder jeg mig uendelig meget til, da jeg i flere år har gået og sukket efter dem…..

Hos Fischer – italiensk mad i danske gryder af David Oliver Fischer, Politikens Forlag. 171 sider. Set hos Saxo til kr. 299,-.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jun 10, 2011
  6:46 am

  Piskeriset

  Nu ikke friste med flere kogebøger 😉
  Italiensk mad er skønt – har faktisk lidt abstinenser efter sidste måned…


 2. Jun 10, 2011
  7:42 am

  MissMuffin

  Åh, lyder også lige som en bog for mig. Elsker italiensk mad….
  Den må jeg ha tjekket ud- glæder mig også til du laver de der kager, de lyder ret lækre:)


 3. Jun 10, 2011
  9:14 am

  Anne Sofie

  Uh, har kigget på bogen. Glæder mig meget til at høre om dine erfaringer.


 4. Jun 10, 2011
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det kunne aldrig falde mig ind at friste 😉 – og jeg tror bestemt også at jeg ville have abstinenser….

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 10, 2011
  11:31 am

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Jeg tror det lige er en bog for dig – og jeg glæder mig SÅ meget til at jeg får lavet de kager 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Jun 10, 2011
  11:32 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne Sofie!

  Nu må vi se hvornår der kommer noget på fra den 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Jun 10, 2011
  9:41 pm

  Ann-Christine

  Jeg har spist på Fischers pasta værtshus på Østerbro flere gange. Elsker det, simpelt, enkelt, top kvalitet og usnobbet madkærlighed


 8. Jun 10, 2011
  10:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ann-Christine!

  Ej, det lyder lige som noget for mig. Der må jeg forbi 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!