Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Hvepsereden” af Inger Wolf………

09 juni , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Hvepsereden” er bog nr. 4 fra Inger Wolf om makkerparret Lisa Kornelius og Daniel Trokic. Som ved de 3 øvrige bøger, synes jeg at sproget er godt og flydende. Bogen er også spændende og ret så makaber og grufuld visse steder.
Den starter med at en dreng findes myrdet på en meget grusom måde. Hans læber mangler og morderen har rodet rundt med en issyl inde i ham – mens han stadig var i live – og så er bogen ligesom i gang!!

Plottet er godt og jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig igen, da jeg først fik startet. Der er dog et lille bitte men. Der er en sidehistorie om Lisa Kornelius’s døende mor, som jeg slet ikke forstår vigtigheden af at få flettet med ind i historien.

Når det er skrevet, så glæder jeg mig dog allerede til den næste fra Inger Wolfs hånd og jeg forstår faktisk ikke, at hun ikke bliver mere promoveret herhjemme. Jeg synes hun er flere længder foran f. eks. Sara Blædel…….

Hvepsereden af Inger Wolf. 310 sider. Set hos Saxo til kr. 214,-.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jun 9, 2011
  8:56 pm

  Louise

  Helt enig, Birthe! Og jep, hun er længder foran fx Sara Blædel.


 2. Jun 9, 2011
  9:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Tak for din enighed, det ved vi jo at jeg elsker 😀

  KH
  Birthe


 3. Jun 9, 2011
  9:44 pm

  Piskeriset

  Jeg kender slet ikke hendes forfatterskab, så tak for inspirationen 🙂


 4. Jun 9, 2011
  11:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Er der rigtigt??? Hende MÅ du læse. Hun skriver vildt godt synes jeg og hendes bøger er spændende. Jeg forstår slet ikke at f. eks. Sara Blædel kan få så meget omtale, for Inger Wolf skriver meget bedre bøger (bare min ydmyge mening) 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jun 10, 2011
  6:52 am

  Irene

  Den må jeg læse, lyder som lige noget for mig 🙂


 6. Jun 10, 2011
  12:53 pm

  Olivia Myrthue

  Spændende. Er altid på udkig efter nye bøger, selv om jeg sleeet ikke læser nok for tiden. Men den lyder god.

  Men du får da godt nok læst en del for tiden?! 🙂


 7. Jun 10, 2011
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Irene!

  Hvis du ikke har læst hendes øvrige bøger, kan jeg varmt anbefale dem også 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jun 10, 2011
  12:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Olivia!

  Den er god – og det er hendes øvrige bøger også 🙂

  Ja, jeg overrasker faktisk lidt mig selv, det kommer sådan lidt i perioder….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!