Newyorkerbyheart

Kyllingeschnitzel med parmesan og rosmarinkartofler og søde peberfrugter (Spis Bedre nr. 6/2011)

 Topping til kartoflerne……

 Bagekartofler skæres i skiver og drysses med lidt salt…….

 Topping kommes ovenpå……..

 Kyllingebrystfileterne steges…….

 Peberfrugter kommes på panden, sammen med lidt sukker, salt og friskkværnet peber……..

 Vand hældes ved og koger op. Kyllingestykkerne skæres i stykker og lægges ovenpå…..

 De færdige kartofler…….

Aftenens tallerken…..

Menuen i aften har stået på en ret fra det seneste Spis Bedre (nr. 6/2011), nemlig kyllingeschnitzel med parmesan og rosmarinkartofler og søde peberfrugter.
Kartoflerne var vi helt pjattede med. Den sprøde topping var virkelig lækker!! Peberfrugterne var jeg ikke så vilde med, de var for søde for mig.
Jeg kom lidt BBQ Mesquite (fra Santa Maria) på kyllingebrystfileterne, det smagte skønt og jeg tror, at jeg vil komme til at bruge den en del i sommer. Jeg kan forestille mig at den vil være skøn til rejer og steaks.
I opskriften står der 2 bagekartofler til 4 personer. Vi er jo kun 2, men jeg lavede altså 3 bagekartofler – de var nu heller ikke så store – men vi var sultne, for vi kom lige fra tennistræning…..

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den.

Kyllingeschnitzel med parmesan og rosmarinkartofler og søde peberfrugter (Spis Bedre nr. 6/2011), 2 pers.:
2 kyllingebrystfileter
salt
BBQ Mesquite
1½ rød peberfrugt i skiver
3/4 dl vand
3/4 tsk. sukker
salt, friskkværnet peber
lidt olie

Parmesan og rosmarinkartofler:
2-3 bagekartofler, skrubbet og skåret i 1 cm. tykke skiver
Maldon salt
nåle fra 2 stilke rosmarin, finthakket
½ hvidt flute, kun indmaden
1 dl friskrevet parmesanost
1½ spsk. rapsolie
½ tsk. hvidløgspulver
Dup kartoffelskiverne tørre og læg dem på en bageplade. Smuldr indmaden fra fluten til krummer og bland med rosmarin, friskkværnet peber, hvidløgspulver, parmesanost og olie. Fordel det ovenpå kartoflerne og sæt i en 225 grader varm ovn (varmluft) i ca. 20 minutter eller til de er gyldne og møre.
Læg film på et skærebræt og læg kyllingefileterne på. Læg også film ovenpå og bank så fileterne lidt ud, så de bliver lige tykke over det hele. Varm lidt olie op på en pande og krydr kyllingefileterne med BBQ Mesquite og salt. Steg til de er netop gennemstegte. Tag dem af og dæk med stanniol. Kom peberfrugterne på den samme pande og steg i et par minutter. Kom salt, friskkværnet peber og sukker på og steg i yderligere et par minutter. Hæld vandet ved og lad det koge op.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og læg ovenpå. Server straks med kartoflerne.

Hold da op hvor har jeg været meget i tvivl i de sidste dage, tvivl om hvordan bloggen skal fortsætte. Skal jeg lave helt om på den for at tækkes andre – men ikke have hjertet med i det – eller skal jeg forsætte som jeg har gjort hele tiden: blande det sure med det søde. Dele mine oplevelser og tanker med jer?? skrive fra hjertet og så tage de knubs det giver??
Der er mennesker derude der truer mig med “bål og brand” (hvilket betyder fængselsstraf og retssager). Der er mennesker der foreslår at jeg bare laver noget mad og koncentrerer mig om det – og holder min blog fri for fnidder og “intriger”. Der er mennesker der giver udtryk for at de ikke gider at læse noget om mig og mit liv, men bare vil have nogle opskrifter.
Først vil jeg lige slå fast, jeg bliver ALDRIG sådan en blog som bare lirer en opskrift af og så er det det. Hvis du ikke vil læse om mig og mit liv, så må du enten springe det over eller springe min blog over.
Min blog er min dagbog. Ja, jeg laver meget mad og poster opskrifter og billeder, men mit liv er også andet end det – og det vil min blog afspejle.
Nej, jeg synes ikke det er sjovt at jeg skal forholde mig til usandheder der bliver skrevet om mig fra en anden madblogger, men det er jo så altså en del af mit liv og noget jeg bliver nødt til at forholde mig til.
Nej, jeg gider da heller ikke hele tiden føle at jeg er rodet ind i alt muligt og jeg kan da godt se at det kan give et noget negativt billed af mig, men sådan er det altså. Så længe jeg ved at jeg er 100% ærlig overfor mig selv og mine læsere, så kan jeg jo ikke gøre mere. Hvad I derude så vil tro, har jeg jo ingen indflydelse på. Jeg kan gøre min hoser nok så grønne (sikke da et udtryk!), men jeg kan jo ikke ændre jeres indtryk af mig. Jeg kan bare blive ved med at være mig………
Jeg tror at nogle gange så forventer læsere af blogs, at man som blogskriver skal tilpasse sig krav og forventninger udefra. Men for mig er en blog jo personlig – eller det er i hvert fald det jeg har gjort den til. Den er min dagbog, der jeg skriver om mit liv både når det er sjovt og når det ikke er. Der hvor mine følelser kan ses, der hvor jeg skriver med hjertet og der hvor jeg letter mit hjerte.
Jeg er SÅ glad for alle mine læsere og uendelig beæret over at så mange vil læse med herinde, tro ALDRIG andet. Selvfølgelig er jeg smigret og glad over at andre gider at læse hvad jeg skriver – men – og der er et stort MEN! Jeg skriver først og fremmest for mig selv, alt det andet – de mange læsere, samarbejdsaftaler osv – det er frynsegoder. Goder jeg sætter pris på, som jeg er stolt af og som jeg glæder mig over – men jeg ville stadigvæk skrive hvis de/I ikke var der.
Jeg ved godt at det er let for mig at skrive, fordi jeg nu har så mange læsere, men det er min ærlige mening. Hvis mit hjerte ikke er med i det jeg laver, så kan jeg lige så godt stoppe. Det lyder så flot når jeg skriver at jeg giver et lille stykke af mig selv hver gang jeg skriver, men sådan føler jeg det.
Alle os der har blogs gør det på forskellige måder og sådan skal det være. Dette er den måde jeg har valgt, fordi det er sådan jeg er og sådan vil bloggen forblive fremover. Jeg bliver nødt til at være tro mod mig selv, for at kunne forsætte.
Mit håb er selvfølgelig at I stadig vil læse med og at jeg ikke har skræmt jer alt for meget. Til dem der ikke vil, beklager jeg meget, men jeg kan ikke gøre det på andre måder………

Print Friendly
Tilbage

40 kommentarer


 1. Jun 6, 2011
  10:30 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Uhmmm de kartofler er vist lige noget for mig – er ikke god til den almindelig kogte kartoffel, med mindre den er ny – så den kartoffel du har lavet, ser meget indbydende ud 😀

  Knus Rikke


 2. Jun 6, 2011
  10:32 pm

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe.
  Du skal bestemt ikke tækkes andre – vær dig selv. At een eller anden truer med, ja jeg ved ikke hvad, fortæller da mere om personen/personerne.
  Jeg ved det er lettere sagt end gjort, men gør som du hele tiden har gjort – tag de øretæver som kommer, for klart du skal have hjertet med – ellers kører du sur i det.
  Mange hilsner fra- ja, hvad er nu det vi kaldes – ohh jo en medløber 🙂
  KH.
  Charlotte


 3. Jun 6, 2011
  10:37 pm

  Mariakaisa

  Kære Birthe
  Du skal på ingen måde lave om på dig selv eller den måde du skriver din blog på – det er netop det jeg elsker ved lige netop din blog. Jeg er sikker på at mange andre læsere faktisk synes at vi kender dig, selv om vi aldrig har mødtes.
  Din blog er faktisk den eneste som jeg læser hvert et indlæg fra. Og her skal da lige lyde en tak til Facebook, hvor der jo hurtigere kommer links end i mailen.
  Keep up the good work.
  Jeg elsker hver et indlæg, enig eller uenig i mening eller tekst, men heldigvis er alle vi mennesker jo forskellige og derfor er vores blogs det jo også – og hurra for det.
  Glæder mig til at læse meget mere fra din hånd

  Kærlige hilsner
  Mariakaisa


 4. Jun 6, 2011
  10:39 pm

  Bettelaus

  Hejsa igen Birthe,

  Jeg synes du skal fortsætte din blog som du gør nu, det er så hyggeligt, at følge lidt med i hvad du laver og oplever og selvfølgelig også de gode opskrifter. Du skal ikke gøre andre end dig selv tilpas, og har man ikke hjertet med i det man laver, så er det jo slet ikke ens egen blog – man giver da lidt hvergang man skriver noget personlig, tanker eller noget man har oplevet.
  Man deler jo ud af sig selv på den måde. Jeg skriver mine oplevelser, tanker og ideer i min kalender/dagbog og ikke så meget i min blog ( kun lidt ), og du bruger bloggen, som dagbog. Det kan godt være du ikke gør alle tilpas, og det skal du heller ikke – vær tro mod dig selv, så kan du sove trygt hver aften 😀

  Håber du fortsætter som dig 😀

  Knus Rikke


 5. Jun 6, 2011
  10:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  De kartofler er SÅ skønne, dem kommer jeg til at lave igen 🙂

  KH
  Birthe


 6. Jun 6, 2011
  10:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Tak! Det er i hvert fald det jeg er nået frem til, for ellers kan jeg ikke blogge.
  Nu har jeg lagt kortene på bordet, fortalt hvad der kan forventes herinde og så må vi tage den derfra 🙂

  KH
  Birthe


 7. Jun 6, 2011
  10:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mariakaisa!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg blev nødt til at have det ud og så det der evt. kommer ud af det. Jeg kan ikke forstille mig og skrive uden at have mig selv med i det, det går bare ikke.
  Bloggen vil afspejle mig liv, ups and downs – og selvfølgelig en masse mad – jeg er glad for at du kan lide min stil, det gør mig selvfølgelig glad 😀

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Jun 6, 2011
  10:46 pm

  Lise B

  Hej Birthe.
  Jeg fælger din blog fordi du er super inspirerende,både som madblogger og med dine personælige skriblerier. Jeg følger med fordi jeg elsker din blog som den er! Og jeg synes det er fantastisk man får følelsen af at kende personen bag og holdninger til dit og dat, sådan synes jeg det skal være på en blog. Jeg synes de blogge hvor der kun kommer en opskrift og intet personligt er godt for inspiration, men det er ikke der mine yndlings er at finde.
  Vi støtter dig til hver en tid!
  /Lise


 9. Jun 6, 2011
  11:00 pm

  Madpaverne

  Hej Birthe!

  jeg havde godt set de kartofler, men nu MÅ jeg lave dem, de ser fantastisk lækre ud.

  Ang. din blog, du skal skrive som du gør, være den du er, eller var det her jo ikke newyorkerbyheart … man kan jo selv sortere i "de sure opstød"
  men vær tro mod dig selv!

  Knus
  Sofie


 10. Jun 7, 2011
  8:44 am

  tina1959

  Hej Birthe !
  Altså jeg er nødt til at sige, vi er så mange der ville rigtige kede af du stoppede – og mange flere end dem der er negative !!Det er vel ligesom tv programmer, der er frit valg, og man kan da bare slukke el finde en anden kanal !!Ingen er tvunget til at læse din blog.Der vil altid være folk der brokker sig, de samme som klager ov ex div. tv programmer.
  Så på med teflondragten – lad det prelle af dig ! Der er kun en der bestemmer hvordan din blog skal være – nemlig DIG og ingen anden !!
  Jeh håber du bliver ved i rigtig mange år – for du er også min daglige inspiration !!
  KH Tin@


 11. Jun 7, 2011
  9:14 am

  Rikke Jakobsen

  Hej Birthe
  Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen. Ikke så meget til dig, men til dem der åbenbart skal diktere hvoran du skal lave din blog. Hvad laver i herinde??????? Der findes uendelig mange andre steder og finde opskrifter på nettet en lige denne blog. Så hvis i ikke kan lide lugten i "bageriet", så find et andet. For vi er tilfældigvis mange herinde som elsker og læse med på ALLE fronter. Tro mig Birthe, jeg læste bestemt ikke med hvis jeg ikke syntes om din blog, med alt hvad den indebærer. Jeg føler mig beæret over at du har lyst og overskud til og dele dit liv og din passion med os. TAK.

  Rikke


 12. Jun 7, 2011
  9:40 am

  Asli

  Som altid lækker mad 🙂

  Og hvad angår det andet: Det er noget underligt noget, det der med at forsøge at bestemme, hvordan andres blogs skal være. Måske de bare mener det som gode råd? Eller jeg har jo ikke set mailsene, så det ved jeg ikke. Men i hvert fald skal du bare fortsætte det gode arbejde, synes jeg 🙂


 13. Jun 7, 2011
  10:53 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Liae!

  Tak for din kommentar – og hvor er du sød 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jun 7, 2011
  10:54 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  Du må SÅ meget lave de kartofler, de er LÆKRE!! Jeg skal have leget lidt mere med dem i andre varianter 🙂

  Tak – og jeg bliver nødt til at være tro mod mig selv ellers kan jeg ikke skrive…

  KH
  Birthe


 15. Jun 7, 2011
  10:55 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Tak for din kommentar og jeg tænker netop på det som på TV'et, hvor man kan slukke eller finde et andet program. Endnu tvinger jeg jo ingen til at læse min blog 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Jun 7, 2011
  10:56 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tusinde tak for din kommentar, som gør mig meget glad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 17. Jun 7, 2011
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Lækker og nem mad, ligesom jeg kan lide det 🙂

  KH
  Birthe


 18. Jun 7, 2011
  11:42 am

  Springflower

  Søde Birthe

  Jeg holder af din blog, fordi den er så levende. Der er gode opskrifter og du skriver om dit liv – det kan jeg rigtig godt lide. Den er lige nøjagtig, som den skal være.

  Det er DIN blog, og kan folk ikke "lide lugten i bageriet, må de gå videre".

  Knus fra Lisa


 19. Jun 7, 2011
  12:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Tusinde tak for dine ord, som glæder mig meget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Jun 7, 2011
  2:26 pm

  marianne

  Hej Birthe
  Vær bare dig selv, det burde være godt nok, og er det ikke det for nogle, så må de jo klikke videre…
  Jeg er vild med din blog, jeg bruger dit opskriftsindeks ofte og bliver godt inspireret.
  Ærligt: Nogle gange så vipper jeg lige så let og elegant over dine ord, hvis de er for negative, men det er jo ikke dig der gør noget galt, det er jo bare mig der har en dag, hvor der bare ikke skal mere negativt ind, no problem.
  Bliv ved med at være dig og skriv om dit liv, det gode og det mindre gode, for sådan er livet jo, lidt af hvert…


 21. Jun 7, 2011
  2:36 pm

  Heidi

  Hej Birthe

  Jeg kan kun give de andre kommentarer – og dig selv – ret. Du skal under ingen omstændigheder lave om på din blog – jeg nyder at komme ind og læse næsten dagligt! Både få inspiration til maden derhjemme, men også læse om hvad spændende ting, du nu har gang i.. Som en anden skrev, så føler man næsten, at man kender dig lidt… Og alle dem, der er negative – de kan bare lade være med at læse.. Dem skal du ikke lade dig gå på af, for du har en kanon blog!

  Mvh. Heidi


 22. Jun 7, 2011
  3:07 pm

  Margrethe

  Hej Birthe. Du skal bare fortsætte med din blog som er til daglig inspiration for alle os andre. De, der brokkehoveder kan bare få nogen bank, kan de 😉
  Kh Margrethe fra Nørrebronx


 23. Jun 7, 2011
  3:25 pm

  Carina

  Hej!
  Jeg har fulgt lidt med i din blog i det skjulte, og jeg synes bestemt ikke at du skal lave den om! Jeg kan godt lide at du blander madopskrifter med personlige oplevelser, det gør at oplevelsen af bloggen bliver mere personlig. Jeg er vild med din blog som den er, bliv endelig ved som du altid har gjort!

  Mvh Carina

  ps. Jeg har prøvet nogle af dine opskrifter og de er rigtig gode, og så kan jeg godt li´ at du har lavet et helt index så man nemmere kan finde en opskrift :o)


 24. Jun 7, 2011
  3:33 pm

  Stine

  Hej Birthe.
  Det er netop BEFRIENDE at din blog afspejler dit liv på godt og ondt samtidig med at du inspirerer og leverer den ene lækre opskrift efter den anden. Det er så nemt at være kritisk og "uordentlig" på skrift, og det er nok et vilkår, som man må tage med i cyberspace. Jeg er vild med din blog og når jeg mangler en opskrift på et eller andet, søger jeg altid hos dig først 🙂 Keep up the good work! Dem som ikke vil læse med,kan da bare klikke væk! Glæder mig allerede til dit næste indlæg. Kærlig hilsen Stine


 25. Jun 7, 2011
  3:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marianne!

  Tak – også for din ærlighed! Selvfølgelig er det ikke alting som alle synes er interessante, det har jeg stor forståelse, men det er jo meget nemt at springe det over som man ikke gider at læse 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 26. Jun 7, 2011
  3:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Heidi!

  Jeg tror nemlig at det er min styrke at jeg giver noget af mig selv. Sådan har jeg gjort det – næsten – fra starten af (skulle lige finde min egen måde) og sådan vil jeg blive ved 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Jun 7, 2011
  3:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Havde overset din anden kommentar i første omgang, sorry…..

  Jeg har prøvet det med at skrive dagbog i hånden, men det kan jeg ikke rigtig finde ud af, eller jeg får det i hvert fald ikke gjort. Derfor er dette så godt for mig, fordi jeg får ord på mine følelser 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 28. Jun 7, 2011
  3:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Margrethe!

  Det må man vist ikke "true" med. Jeg er jo i forvejen blevet "skånet" for fængselsstraf, hvis man skal tro en anden madblogger 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Jun 7, 2011
  3:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Carina!

  Allerførst, velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg er glad for at du kan bruge opskriftindekset og tak for dine ord…

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Jun 7, 2011
  3:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stine!

  Tak for din kommentar 🙂

  Jeg tror, som du skriver, at det er nemmere at skrive ting end at sige dem ansigt til ansigt. Det er som om folk ikke føler ansvarlig på samme måde….

  Mange hilsner
  Birthe


 31. Jun 7, 2011
  5:28 pm

  Mad på Musvågevej

  Hej Birthe

  Nu bringer du den selv op – igen. Jeg holder af din blog og jeg læser den ofte/på daglig basis. Det har jeg egentlig ikke tænkt mig at holde op med, men helt ærligt: hvor ville jeg dog ønske, at både du og den anden madblogger kunne lægge låg på jeres strid. Det tjener intet formål (for mig at se) for nogen af jer at blive ved at smide brænde på bålet.
  Der bliver bare brugt alt for megen negativ energi på det, og det er synd. Det er jo ikke derfor, du blogger.

  Jeg tager ikke parti i striden, for jeg læser begge blogs med stor fornøjelse, så det er bare mine "5 cents": Lad det nu ligge, glem striden (og hinanden) – nyd at blogge (uden at skulle rakke andre bloggere ned)…

  De bedste hilsner
  Lone


 32. Jun 7, 2011
  6:10 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lone!

  Tak for din kommentar 🙂

  Jeg forstår at det er anstrengende for andre at læse om, men hvis du regner ud i antal af indlæg jeg har lavet og hvor meget det fylder, så er det jo %-vis meget lidt. Når så kraftige usandheder bliver fremlagt en + at man skal læse at den anden er så "flink" at undlade at sende en i fængsel, så er det vel rimeligt klart at der fylder i mit liv – og igen – så er det mit liv jeg skriver om….

  Mange hilsner
  Birthe


 33. Jun 7, 2011
  6:58 pm

  Camilla

  Hej Birthe,

  mums – det ser lækkert ud!

  Jeg ville også være meget ked af hvis du stoppede med at blogge – og jeg forstår heller ikke, som andre også skriver, hvorfor dem som har "problemer" med din blog ikke bare bliver væk… Det er jo immervæk det der er så rart ved blog-verdenen, der er noget for alle! Jeg synes du skal blive ved som du gør nu, og kun ændre noget hvis du har lyst, og ikke pga. andre.

  knus
  Camilla


 34. Jun 7, 2011
  7:57 pm

  maria

  Hej Birte

  Jeg synes det er påfaldende du ikke viser de kommentarer der bare har antydningen af negativ omtale af dig.
  Stop denne strid, det har "denne" anden madblogger, du KONSTANT omtaler, gjort.
  Lad det nu ligge og lad være med gang på gang at "stalke" hende.
  Det er ikke pænt gjort.
  Jeg kan godt forstå hvis der er frustration blandt dine læsere, men så håber jeg de holder op med at følge dig og finde inspiration andre steder.

  Hilsen M


 35. Jun 7, 2011
  8:14 pm

  Mutti

  Hej Birthe,
  Du skriver ganske enkelt "min blog" og det er jo det det er. At vi andre så kan få lov at være med i dit blogspace er jo super. Men man har jo et valg om man vil tilgå den eller ej. Og vil man ikke det, så kan man jo bare lade være. Det at du skriver præcis som du gør – er garanteret også det der gør at du har så mange læsere som du har… Det er jo – din blog 🙂

  Mange hilsner Tina


 36. Jun 7, 2011
  8:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det er SÅ lækker mad – og de kartofler kan altså varmt anbefales 🙂

  Det er jo nemlig så enkelt, akkurat ligesom med TV, man kan bare gå videre til det næste…

  KH
  Birthe


 37. Jun 7, 2011
  8:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maria!

  Først og fremmest, så tager jeg ikke dem med herinde som ikke vil stå ved hvem de er. Jeg har haft nogen der kalder sig "g", men det kan jeg jo ikke bruge til noget. Hvis du vil være herinde, må du stå ved hvem du er, så enkelt er det. Igen, min blog, jeg bestemmer reglerne….

  – og det med at stalke. I de her tider, hvor injurier bliver brugt så meget, så skal du nok passe på med at bruge sådan et ord.

  /Newyorkerbyheart


 38. Jun 7, 2011
  8:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina!

  Tak for din kommentar 🙂

  Det er jo ikke noget jeg som sådan har tænkte over, men det er sådan min blog er blevet – og jeg er glad for den. Jeg nyder at kunne læsse af herinde, både glæder og sorger og det vil jeg meget nødigt undvære. Jeg er også super glad og meget stolt over at så mange gider at læse med 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 39. Jun 8, 2011
  10:21 pm

  he.jo

  Elsker at følge med på din blog, – den er lige præcis som den skal være, – lav endelig ikke om på det.
  Du er en kæmpe inspiration og det er dejligt at det ikke KUN handler om mad, men også om mennesket bag 🙂
  Rigtige mange kærlige hilsener
  Helle


 40. Jun 8, 2011
  10:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej he.jo!

  Velkommen herinde, tror ikke jeg har set dig før og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg er glad for at jeg kan være med til at inspirere dig og at du synes om mit "koncept"…..

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!