Newyorkerbyheart

Anmeldt – igen!!

Det er sket igen, jeg er atter blevet anmeldt til kommunen – anonymt naturligvis!! Det er måske hvad jeg kan forvente ved at lave sådan en blog, hvor jeg udstiller mig selv, mine leve- og madvaner på den måde – og måske kan jeg endda forstå at folk undres. Hvad jeg IKKE kan forstå, er at folk ikke vil lægge navn til deres anmeldelser!! Hvis du er utilfreds med noget, så stå dog ved det……..

Jep, man kan undres over “alt” det jeg kan og mange føler åbenbart misundelse over at jeg får tilsendt anmeldereksemplarer af bøger, får tilbudt et køleskab i en uge og andre ting. Ja, jeg forstår at nogle går i mindre sko end andre. Men jeg forstå ikke “stikker-mentaliteten”, hvor du ikke engang vil stå ved det du gør. Er jeg den eneste???

Hvad er det så jeg gør så “forkert”?? Jo, jeg har skabt mig en form for tilværelse, som jeg samtidig ser ud til at nyde – og det må jeg for alt i verden IKKE når jeg er førtidspensionist. Når jeg er førtidspensionist skal jeg helst sætte mig hen i et hjørne, gerne med øjnene vendt MOD hjørnet og så sidde der og kigge indtil jeg skal forlade denne jord. Måske jeg godt kan få “tilladelse” til at gå ud og måske jeg også kan få “tilladelse” til at være social med andre mennesker, men jeg skal i hvert fald IKKE have lov til at more mig eller gøre noget som jeg bare synes er en lille bitte sjovt.
Jeg må overhovedet IKKE lave noget som kan virke “normalt”, ikke gøre noget “nomale” mennesker gør og slet ikke have noget der ligner en hverdag med indhold.
Gør jeg noget af det jeg ikke må, så skal jeg resten af mine dage føle stor TAKNEMMELIGHED til samfundet – og alle jer “gode” skatteydere derude – som sørger for at jeg kan gå herhjemme hverdag og hygge mig.
Så TAK til jer alle, hvor er jeg glad for at I har “givet” mig den mulighed, jeg står i evig gæld til jer (også selvom jeg jo også betaler skat!!). Selvom os førtidspensionister er “ufattelig priviligeret”, så er vi jo ikke fritaget for at betale skat…..

Jo, jeg kan skam sagtens forstå at mange er så bitre. De bliver nødt til at slæbe sig igennem en sur hverdag, mens jeg jo bare får og får – og lever et “luksus” liv hver evig eneste dag. Jeg kan sove længe, jeg kan få lov til at spise en masse smertestillende piller, jeg kan lave det jeg har lyst til osv – jeg er simpelthen SÅ “priviligeret”!

Sandheden er jo, at jeg ville give hvad som helst for at bytte med alle jer “almindelige” mennesker (dog håber jeg ikke at jeg ville være så misundelig!). Ja, det er let for mig at sige, men det er det jo også for jer. Nogle siger de gerne ville bytte med mig, men ville de nu også det?? Send mig bare dit telefonnummer, så skal jeg gladeligt ringe hver eneste gang jeg er vågen om natten – og med glæde holde jer vågen lige så længe som jeg selv er vågen. Smerterne bliver I selvfølgelig nødt til at forestille jer, dem må jeg jo ikke påføre jer. Men tænk på at I har en slem omgang influenza hvor alle leddene gør ondt – og forestil jer så at I har det hver eneste dage 24/7, 365 dage om året + en ekstra når det er skudår.

Det er så min helt egen fejl at jeg har fundet noget som jeg godt kan lide, noget jeg oveni købet kan føle passion for og på den måde skabe mig en illusion om en hverdag. Jeg kan endda føle glæde – og det er jo det vi lige har slået fast, at man IKKE må som førtidspensionist – så jeg kan så rigeligt forstå jeres bitterhed og misundelse.

Har jeg så tænkt mig at bukke nakken og lade de sure vinde?? Nej, det har jeg ikke. Jeg forsætter som altid, for havde jeg ikke noget at give mig til, kunne jeg lige så godt skrive min egen dødsattest under. Uden noget at stå op til, noget at brænde for som menneske, så tror jeg man dør og visner hen – og det kan godt være jeg er naiv – men jeg nægter at tro at det er det de sure gerne vil have.

Sandheden er jo at det er mig og KUN mig der ved hvordan jeg har det. Andre kan tro at de ved det eller mene at vide at de ved hvordan det er – men det er kun mig der kan mærke hvordan det er at have have min krop – og jeg kan fortælle jer at den er billigt til salg!!.
Mange andre har den samme sygdom som mig, men jeg tror at vi alle har det forskelligt. Menneskers smertetærskel er jo også forskellig.

Blogverden er jo en forunderlig størrelse, især for os der også er førtidspensionister. Piver vi for meget bliver læserne irriterede og synes det er træls. Er vi for positive, glade eller udviser livslyst (uha!!) – så er det også galt. Så snyder vi samfundet for en masse penge, for hvad bilder vi os egentlig ind og er vi nu også syge???
Selvfølgelig er det sundt at et samfund og dets borgere stiller spørgsmål, det er jeg tilhænger af. Men er det rart når det er på den her måde?? nej, det er det ikke.
Jeg beder bare til at alle dem der er så sure og bitre ikke selv bliver ramt af noget, hvor de får brug for samfundets hjælp og skal føle hvordan det er hele tiden at skulle forsvare sig selv. Forsvare at du har ret til at have et liv, en tilværelse – endda med indhold – at du har lov til at gøre noget der gør dig glad og at du har ret til at smile – uden at andre siger: “nå, du har da nok en god dag i dag!”.
Hele tiden at blive målt og vejet. Er hun nu syg nok?? Burde hun gøre det når nu hun er syg?? Hvad er det EGENTLIG hun fejler?? Hvorfor skal hun ikke arbejde når jeg skal, jeg har da også ondt af og til??
Jeg tror jeg har hørt det meste, men nu har jeg altså også prøvet at blive anmeldt – ANONYMT – hele 2 gange……….

Skulle du alligevel være en af dem der har lyst til at læse hvordan det egentlig er at have fibromyalgi og at være mig, så kan du læse  bl. a her, her og her – og nu gider jeg ikke forsvare mig selv mere – BASTA!!

Print Friendly
Tilbage

110 kommentarer


 1. Jul 2, 2011
  7:10 pm

  Museklik

  Tænk… Er folk SÅ smålige?!
  Jeg fatter det ikke.

  Kram til dig!


 2. Jul 2, 2011
  7:11 pm

  Marie

  Strengt! 🙁
  Men jeg håber du er okay.. Nyd livet, og selvom folk knokler, så knokler du jo også med dit, og du har i den grad ret til at nyde livet, det gør mig sur, at folk ikke mener, at du har det, for alle har ret til at nyde livet, så godt som de nu kan. 🙂
  Mange kram Marie


 3. Jul 2, 2011
  7:15 pm

  Stina

  Jeg er helt chokeret over at læse dit indlæg – at folk dog gider! Dét forstår jeg simpelthen ikke..
  Jeg synes det er fantastisk du får noget godt ud af din tilværelse som førtidspensionist, og sørgeligt at folk har så ondt i bagdelen over det! ..de burde da bare være glad for, at du har dig en "normal" hverdag, så du ikke tager endnu flere af d e r e s skattekroner.

  Godt du ikke lader dig slå ud af det! 🙂


 4. Jul 2, 2011
  7:16 pm

  Apple

  Hej Birthe
  Forstår jeg det rigtigt, at du er blevet anmeldt grundet nogen mener, at når man kan lave så lækker mad, så kan man også arbejde??
  Hvis det er tilfældet, så er jeg RYSTET!!!!
  Jeg misunder dig bestemt ikke din sygdom – jeg er kun misundelig over, at min hjerne mangler det store kreative gen du har 😉
  Tak for en inspirerende og spændende blog! 🙂


 5. Jul 2, 2011
  7:25 pm

  Dorthe

  Hvad går der da af folk? Det er da helt utroligt, hvad nogle mennesker kan finde på.
  Jeg føler med dig.

  Er selv sygemeldt på 3. år og ved ALT om, hvor svært det er at få tilkendt flexjob eller førtidspension.
  Det er bestemt ikke noget som man "bare" får.

  Når du er førtidspensionist, er der en meget god grund til det. Og der er bestemt ingen grund til, at andre skulle misunde dig… tværtimod.

  Hold ud og forsøg at glemme de mennesker, som anmelder dig. De må have et meget sølle liv – og burde skamme sig rigtig meget.

  Mange tanker
  Dorthe


 6. Jul 2, 2011
  7:46 pm

  jf

  Sådan!! Det burde ikke være nødvendigt at forsvare sig sådan… Det er så trist så trist!!! Jeg håber bare du fortsætter dit super blogarbejde – jeg vil bestemt ikke undvære det!! Synes nu ikke du lægger skjul på følgerne af din sygdom så det er da kun dumme mennesker der tolker dig på en måde, der er nødvendig at anmelde!


 7. Jul 2, 2011
  7:51 pm

  MindYourSpirit

  Sender dig en kæmpebuket roser i tankerne 🙂
  Tak fordi du skriver så klart 🙂
  Kh.Lotte


 8. Jul 2, 2011
  7:51 pm

  Løjsen

  Desværre er der ikke mange, der er bekendt med Fibromyalgi! Men heldigvis er det blevet en anerkendt lidelse. 🙂
  Jeg kan overhovedet ikke se, hvad du skulle gøre forkert herinde. Jeg er da lidt misundelig, det indrømmer jeg gerne. – Men jeg har nu ikke ondt bagi af den grund. 🙂 Det er da bare dejligt for dig, at du får muligheden for at teste ting du er passioneret for.

  Forsat god weekend herfra 🙂


 9. Jul 2, 2011
  8:03 pm

  Bente

  Hej NYBH

  Hver eneste dag takker jeg, jeg ved ikke hvem, for at jeg er rask – måske ikke sund og rask eller rask og rørig – men dog rask.
  Jeg har lige læst lidt om Fibromyalgi, og jeg ville ikke bytte med dig for nogen pris!
  MEN heldigvis så "slår du fra dig" og finder dig ikke i noget. Det beundrer jeg dig for. Way to go girl! = )
  Respekt herfra
  Klem Bente


 10. Jul 2, 2011
  8:52 pm

  Agnethe

  Vi er mange som nyder godt af din passion her på bloggen og de som har ondt i r…. over at du er med til at sprede det gode ord om mad, råvarer, god kogekunst og lækre køkkendimser, de kan rende og hoppe! Det er simpelthen for lavt at synke og misundelse er en grim grim ting! Jeg håber du bevare dit gode humør, passionen for maden og skriver med endnu større iver herinde fra nu af! Gid jeg var en lige så god madblogger som du…


 11. Jul 2, 2011
  9:30 pm

  Frk.B

  Hold da op, der er nok nogen, som har ondt i måsen! Det er simpelthen utroligt – og så anonymt!

  Jeg synes, at det er skønt, at du ikke bare sidder og triller tommelfingre, men rent faktisk har en hobby! Noget man ikke kan sige om den som har meldt dig…


 12. Jul 2, 2011
  9:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Museklik!

  Jeps, åbenbart – nu er det jo anden gang 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Jul 2, 2011
  9:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  Tak – og ja, det mener jeg jo også! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 14. Jul 2, 2011
  9:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stina!

  Folk går åbenbart op i forskellige ting og nogle går i væsentlig mindre sko end andre 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Jul 2, 2011
  9:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Apple!

  Du har forstået det helt rigtig! Der menes, at når jeg kan administrere at have sådan en blog som jeg har, så kan jeg også arbejde 37 timer om ugen. Men jeg har jo prøvet det en gang før 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 16. Jul 2, 2011
  9:40 pm

  Edith (No Ordinary Cake)

  Det må dog være en utrolig sørgelig sjæl som har anmeldt dig. En med et sørgeligt og usselt liv, som ikke under andre bare det mindste.

  Førtidspension er ingen dans på roser. Min mor, som er social og sundhedsassistent, har fortalt mig at kommunen sendte en multihandicappet ung mand i arbejdsprøvning!

  Og hvis du ikke havde været syg og fik førtidspension så synes jeg alligevel at vi skulle betale dig løn over skatten for at lave en så dejlig blog. Jeg brugte din opskrift på nemme koldhævede boller så sent som i morges!

  Så tak!

  Edith


 17. Jul 2, 2011
  9:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dorthe!

  Mange er åbenbart af den mening at sådan en førtidspension nærmest kan trækkes i en automat. At man bare lige skal gå ned og "fake" lide på kommunen, så er den hjemme og så får man en fyrstelig sum hver måned, direkte ind på bankbogen….

  Det har krævet mange tårer at nå så langt som jeg er i dag, at få en tilværelse og et liv, med mening i 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 18. Jul 2, 2011
  9:41 pm

  Anna Banana Butterhair

  Well said, Birthe! Simplethen en flabet opførelse hvis du spørger mig. Hvis det var mig ville jeg da også bare være glad for at have noget der kunne få mig ud af sengen om morgenen, hvis jeg havde ondt i hele kroppen. Og så kan vi andre jo bare nyde godt af at du kan anmelde noget af alt det mad vi andre ikke kan nå at lave! (hvorfor er der også kun 24 timer i et døgn?)


 19. Jul 2, 2011
  9:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Jf!

  Næh, jeg synes nu også at jeg fortæller om det af og til, men åbenbart ikke nok 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Jul 2, 2011
  9:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lotte!!

  Tak, hvor er du sød 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Jul 2, 2011
  9:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Løjsen!

  Det er jo mange former for misundelse. Der er den "godartede" og den "ondartede". Jeg kan da også blive misundelig på andre, men det er jo ikke sådan at jeg ikke under folk det de får – den følelse tror jeg at alle kender til. Det er når den "ondartede" følelse får overtag at det bliver farligt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Jul 2, 2011
  9:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bente!

  Jeg tror ikke at mange ville bytte, hvis de fik valget og det kunne lade sig gøre – og i så fald, ville de nok ret hurtig lade "handlen" gå tilbage. Jeg tror ikke at mange ved hvor invaliderende smerter (og uendelig træthed) kan være – også for ens sociale liv.
  Det er i hvert fald ikke det jeg havde i tankerne, da jeg tænkte på hvad jeg gerne ville være da jeg blev voksen! 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Jul 2, 2011
  9:49 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Agnethe!

  Velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Tak for dine ord – og du HAR da en skøn madblog! Sikke nogle smukke kager du laver….

  Mange hilsner
  Birthe


 24. Jul 2, 2011
  9:56 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Frk. B!

  Det må i grunden ikke være særlig rart at have så ondt bagi. Men jeg forsætter ufortrødent, hvad ville der ikke blive af mig, hvis jeg ikke havde noget at give mig til?? Så fik jeg måske for alvor brug for hjælp (= endnu flere skattekroner) 🙂

  KH
  Birthe


 25. Jul 2, 2011
  9:58 pm

  Agnethe

  Tak skal du have – jeg har nu fulgt din blog et stykke tid, men først nu taget bladet rigtig fra munden – det forarger mig nemlig, hvordan folk kan være så ubamhjertige bare fordi du har det godt med det du laver på trods af smerter… Jeg kender selv en med samme lidelse og hun er lige så stærk som dig og kæmper sig gennem smerten og har ting, som gør livet værd at leve…
  Tusind tak for dine søde komplimenter om min blog 🙂 Det betyder rigtig meget 🙂

  Mange hilsner
  Agnethe


 26. Jul 2, 2011
  9:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Edit!

  Tak, hvor er du sød! 🙂

  Jeg bliver så gal over at skulle være nødt til at forsvare mig selv igen og igen, som om jeg er en eller anden samfundstrussel…

  Mange hilsner
  Birthe


 27. Jul 2, 2011
  9:59 pm

  Estermarie

  Jeg har osse fibromyalgi og mere eller mindre konstante depressioner og jeg ville hellere end gerne kunne stå op og gå på arbejde og tjene mine penge selv.
  Folk der ikke har prøvet hvordan det er aner ikke en hujende fis om det.
  I dag har jeg haft en god dag og håber det varer ved i morgen med, for jeg skal være sammen med en masse venner.
  Nogle gange ønsker jeg virkelig at "nogle" må få en depression. Bare 14 dage. Og så 14 dage med fibromyalgi bagefter. Så ville de nok tænke sig om en ekstra gang inden de lukker munden op.
  Nå men forsat god vind med bloggen 🙂


 28. Jul 2, 2011
  10:01 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anna Banana Butterhair!

  Jeg tror at vedkommende må være ret utilfreds med sit eget liv og hvis det nu er svært, så er det jo så "dejligt" at kunne slå ud efter andre, så de også kan få det svært….

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Jul 2, 2011
  10:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Agnethe!

  Der er jo 2 muligheder: at sætte sig hen og vente på at dø (hvilket vel er lige tidligt nok som 33-årig, som jeg var da jeg fik tilkendt førtidspension) eller at få det bedste ud af det. Jeg hylder dem der får noget ud af det og er ked af det på vegne af dem, som ikke magter det. For det betyder så uendeligt meget, at have noget at brænde for – arbejde eller ikke arbejde, om du er 10 eller 90 eller om du er rask eller syg 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Jul 2, 2011
  10:09 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Estermarie!

  Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Tak for dine ord – og ja, nogle gange har jeg lyst til at ønske bare lidt ondt for andre. At de måtte prøve det bare i kort tid, inden de udtaler sig om det.
  Når man lider af konstante smerter og kronisk træthed, så er det mere nemt end normalt at få en depression. Smerter og træthed fremkalder depression, som fremkalder flere symptomer osv, sådan forsætter det. Det er en ond cirkel og derfor er det – for mig – vigtigt at leve så "normalt" som muligt og ikke lader sygdommen vinde 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 31. Jul 2, 2011
  10:21 pm

  Inge Wie

  Ja,- det er utroligt at folk har ondt i røven af det,- de skulle skamme sig! Har de ikke andet at lave? Navlepilleri!
  Og,- jeg kender til det! Min mand sidder i kørestol og er lammet efter en trafikulykke. Vi har børn på 14… Tror de ikke, at han gerne ville bytte med et på raske ben, så han igen kunne spille fodbold med sin søn? – Pressen og kommunalpolitikerne i den debat der har været, er også skyld i meget af det had der er blevet til handicappede…


 32. Jul 2, 2011
  10:21 pm

  C'est La Vie By G.

  Tænk jeg var helt i tvivl om, jeg havde misforstået noget. Er det virkelig pga. din blog du er blevet anmeldt? Det er da godt nok for sørgeligt, at der findes nogle der er så små…

  Jeg er rigtig ked af det på dine vegne, men håber bestemt ikke, du stopper med at blogge af den grund!

  Ville ønske jeg kunne gøre noget for at hjælpe.

  /Gitte


 33. Jul 2, 2011
  11:04 pm

  madazz

  Hold kæft hvor blev jeg arrig da jeg læste det her… Ja så sur jeg måtte lave et indlæg selv!
  For pokker hvor jeg HADER DANSK SMÅLIGHED!!!


 34. Jul 2, 2011
  11:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Inge Wie!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende!!

  Jeg er sikker på at din mand ville gøre hvad som helst for at kunne spille fodbold med jeres søn, hvor er det trist. Jeg ønsker jer alt det bedste…

  Mange hilsner
  Birthe


 35. Jul 2, 2011
  11:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Gitte!

  Jeps, og det er jo så anden gang det sker!

  Jeg stopper skam ikke, det giver mig tvætimod mere blod på tanden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 36. Jul 2, 2011
  11:14 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Madzz!

  TAK!!! Jeg kan ikke sige dig hvor meget det betyder for mig at få opbakning på den måde!
  Jeg er glad, beæret og RØRT 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 37. Jul 3, 2011
  12:40 am

  Ungersvenden

  Hej Birthe

  Jeg ved godt, at du ikke danser rundt på roser.

  Og jeg forstår ikke dem, der føler trang til at 'stikke' dig! Og ikke stå ved det.

  – Ungersvenden


 38. Jul 3, 2011
  12:45 am

  Bianca

  Hej Birthe!
  Hvor går nogen mennesker da bare i alt for små sko… Det er langt ude at man ikke under andre at finde glæde i livet..
  Du er sej og har helt sikkert min fulde opbakning!
  Mange knus Bianca


 39. Jul 3, 2011
  1:18 am

  Sequence

  Som Anna sagde: flabet opførsel. Og usselt at gøre det anonymt.

  At poste blog indlæg på de gode dage, kan vist aldrig sammenlignes med, at være på arbejdsmarkedet.

  Jeg er også ret overbevist om, at kunne du leve af din blog, havde du for længst vinket farvel til de offentlige ydelser.


 40. Jul 3, 2011
  8:11 am

  Laila Ammitsbøl

  Jeg er selv blogger og førtidspensionist og må indrømme at jeg faktisk frygter at opleve det samme som du har været udsat for. Jeg har lavet en gruppe på Facebook der handler om førtidspensionisters vilkår. I den forbindelse sidder jeg hver dag og finder relevante artikler på nettet som jeg linker til i gruppen. Det har slået mig hvor grim holdningen til førtidspensionister efterhånden er blevet. Når samfundet har det skidt sparkes der nedad og misundelse og forargelse får frit løb. Faktisk har jeg flere gange rystet lidt på hænderne over at skrive så meget. Jeg er bange for at mennesker der ikke aner hvordan jeg har det og hvorfor jeg har fået førtidspension vil få ondt i røven over at jeg magter at skrive på min blog. Alligevel fortsætter jeg, fordi det er det der giver mening i mit liv. Jeg vil have lov at have et liv, selvom jeg er førtidspensionist. Jeg gider ikke leve op til Inger Støjbergs skrækbillede af førtidspensionisten der står som en zombie på perronen og ser togene fare forbi. Sådan er jeg IKKE! Jeg håber det bedste og frygter det værste for dig og mig og alle andre førtidspensionist-bloggere…


 41. Jul 3, 2011
  8:23 am

  olemad

  Kære Birthe, hvad har folk da så travlt med ?? er det fordi du får pakker tilsendt, for så er det jo ren misundelse. Jeg har selv haft POLIO som barn med deraf senfølger i dag så jeg ved også hvad smerte er, men det lader til du ikke lader dig slå ud af sådan en idiot.
  Mange hilsener og tak for god mad fra olemad


 42. Jul 3, 2011
  9:01 am

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Helt ærligt, har denne ANONYME intet andet at give sig til…., det er godt nok en rigtig sørgelig tilværelse denne har…. Hvor er det svinsk IKKE, at give sig til kende og stå ved sit ord, så du også har en chance for, at kunne give den rette person en ordentlig omgang…. Hold kæft (pardon my french) hvor er denne ANONYME smålig – jeg er skisme glad for IKKE at have ondt hver eneste dag… kender kun mig selv for godt, når en migræne har sneget sin lumske smerte ind i mit hoved, så er jeg da helt færdig, men du bærer smerter hverdag og skal du ovenikøbet svines til… Janteloven lever vist i bedste velgående….
  Ønsker dig alt det bedste Birthe og du skal nok klare den og du behøver ikke, at forklare dig selv igen, den ANONYME læser jo åbenbart din blog og følger godt med i hvad der sker i dit liv, så lidt interessant, må du da være på den gode måde alligevel 😀

  Stort knus og kram
  Rikke


 43. Jul 3, 2011
  9:27 am

  Misbah

  Meget meget trist. Man må ikke have det for godt her. Det er ikke jalousi over "det matriele " MEN over din livsmod. Sørgeligt. Vi må ikke håne sådanne sørgelige mennesker Birthe men vise dem medlidenhed.
  mange hilsner misbah


 44. Jul 3, 2011
  9:50 am

  jf

  Synes det er fedt du får så meget opbakning! Det giver lige et ekstra boost på positiv fronten! Vil bare sige jeg har skrevet før men glemte at underskrive med mit navn, bare så du lige ved jeg er en trofast læser 🙂
  Mange hilsner Janet


 45. Jul 3, 2011
  9:50 am

  Piskeriset

  Jeg forstår stadig ikke, hvordan/hvorfor folk kan finde på det… *suk*


 46. Jul 3, 2011
  10:35 am

  Stina

  Hvor er det bare trist at se folk kan være sådan. De burde få et rap over nallerne.

  Forsæt endelig derud af med de alt for lækre opskrifter! Jeg bruger dem flittigt selv og jeg synes din blog er kanon 🙂


 47. Jul 3, 2011
  10:43 am

  Eeyorenyk

  Jeg siger ikke at jeg er enig med den der har anmeldt dig (som jeg forøvrigt godt tror jeg ved hvem er, så "anonym" mig et vist sted. Hvis man selv blogger og bagefter anmelder en anden, så skulle man nok lige tænke på at slette sporene på sin egen blog, først)… MEN der er trods alt forskel på at anmelde nogle for socialt bedrageri og så på at være dybt misundelig og mene at vedkommende skal sidde i et hjørne og dø.
  Jeg forstår godt at du er harm, ked af det, sur, skuffet etc etc – Men der er stor forskel og det ville måske både klæde dig og hjælpe dig, hvis du huskede det.

  Anmeldes du for socialt bedrageri og lign. handler det jo om det du får. Ikke hvorfor du får det eller af hvem, men at du gør det. Tingene skal jo meldes til diverse instanser, så SKAT etc. evt. kan handle efter det. Trist, men sandt. Og det synes jeg nu sådan set er fair nok at man skal, også som førtidspensionist.
  Men bare fordi man mener at den regel skal overholdes og tingene indberettes, betyder det jo ikke at man mener du ikke må have det godt og skal sætte dig hen i et hjørne. Det betyder at man mener at hvis du skal have alle de privelegier du får fra diverse leverandøre, så skal du også betale evt. SKAT etc. af det. Det er vel et eller andet sted fair nok at mene at du skal det. Reglerne for dig er jo ikke anderledes på det område, end de er for andre.

  MEN… det kan så undre mig at folk gider anmelde andre for den slags. Og hvordan kan de da for øvrigt vide at der overhovedet er noget at anmelde… At man ikke allerede selv har tænkt i de baner og har indberettet tingene.


 48. Jul 3, 2011
  11:14 am

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe!

  Hvad skal man sige???? Er endnu engang målløs over den handling som en person har foretaget igen igen. Den stakkel.
  Noget helt andet er – undrer mig at en anonym anmeldelse bliver taget for gode varer. Det er let og uden konsekvenser for vedkommende – alle kan anmelde alle – føj.
  Desværre har kommuner/stat opfordret til stikkeri af naboer kollegaer. Den for for stikkermentalitet hører ingen steder hjemme.
  Har kommunen så henvendt sig til dig pr. brev og fortalt at der ligger en anmeldelse?

  KH
  Charlotte


 49. Jul 3, 2011
  11:47 am

  Springflower

  Jeg er chokeret! Det er uhyggeligt, så misundelige folk kan være. Og jeg kender udmærket det dilemma, du beskriver. Jeg er indstillet til fleksjob pga. depression, social- og panikangst, og det vil jeg døje med resten af livet. Jeg har siden mange mange gange mærket mistro over for det. "Man kan jo bare tage sig sammen" osv. Og mærker det stadig. Sender kærlige og varme tanker,- vi må støtte hinanden.

  Mange kram fra Lisa


 50. Jul 3, 2011
  1:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ungersvenden!

  Nej, det forstår jeg heller ikke, men nogle har det åbenbart bedst med ikke at lægge navn til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 51. Jul 3, 2011
  1:16 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bianca!

  Tak, hvor er du sød 🙂

  KH
  Birthe


 52. Jul 3, 2011
  1:18 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sequence!

  Ja, hellere end gerne, for så kunne jeg forsørge mig selv – og hvem ønsker ikke det??
  Men sådan er det desværre ikke – meget langt fra. Bøger til anmeldelse, lidt krydderier og et køleskab til låns i en uge, giver desværre ikke smør nok på brødet 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 53. Jul 3, 2011
  1:20 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laila!

  Hvor sejt at du har lavet sådan en gruppe, er det en åben gruppe??
  Jeg vil heller IKKE lægge under for at nogle mener at jeg bare skal sidde i et hjørne og visne hen. Alle har ret til at liv – også os – selvom vi bliver båret oppe af samfundet. Vi er jo trods alt stadig selv med til at bidrage, vi er jo trods alt IKKE fritaget for at betale skat! 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 54. Jul 3, 2011
  1:22 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ole!

  Denne gang går det på at når jeg kan lave sådan en blog, hvor jeg blogger hver dag (og oveni købet tillader mig at lave mad og tage billeder af det), så kan jeg også bestride et arbejde. Og vedkommende gider åbenbart ikke at støtte mig med vedkommendes skattekroner, når du kan "sagtens" kan arbejde…..

  Ja, folk har travlt. Hvor ville det være dejligt om de beskæftigede sig med deres eget liv og gjorde det værd at leve i stedet for!!

  Mange hilsner
  Birthe


 55. Jul 3, 2011
  1:24 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Ja, det er jo det "sjove". At selvom jeg åbenbart forarger, så er jeg stadig interessant nok til at læse!
  Måske vedkommende har et trist liv og synes at andre også skal have det – jeg vil anbefale at gøre noget ved egen tilværelse, så det bliver indholdsrigt og spændende 🙂

  Knus
  Birthe


 56. Jul 3, 2011
  1:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Misbah!

  Du har nemlig ret, det er misundelse over livsmod – og det er jo næsten det værste. For hvis man er misundelig over det, hvordan står det så til med en selv??

  Mange hilsner
  Birthe


 57. Jul 3, 2011
  1:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Janet!

  Tak – og ja – det er dejlig med opbakning 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 58. Jul 3, 2011
  1:26 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg forstår det heller ikke – heldigvis måske? 😉

  Mange hilsner
  Birthe


 59. Jul 3, 2011
  1:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Stina!

  Tak, det er jeg meget glad for 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 60. Jul 3, 2011
  1:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Eeyorenyk!

  Selvfølgelig skal jeg overholde loven, ligesom alle andre skal. Men hvem siger også at jeg ikke gør det?? Heldigvis er der så mange "flinke" mennesker derude, som nok skal hjælpe mig med at huske det og det er jo altid dejlig med "hjæpsomme" sjæle…

  Jeg ved ikke hvem vedkommende er og jeg vil heller ikke gisne om det. Men denne gang går anmeldelsen på at jeg jo "sagtens" kan arbejde, når jeg nu kan passe sådan en blog her. Jeg er dog ikke i tvivl om at andre nok skal hjælpe mig med at huske at indberette alting til SKAT – sådan er danskerne jo så hjælpsomme….

  Hilsen
  Birthe


 61. Jul 3, 2011
  1:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Jep, det med de anonyme anmeldelser er jo virkelig at opfordre alle til at angive alle. Når man så samtidig ser en person som vil være bekendt at udvise glæde og passion for noget – selvom man er syg – så er der altså bare nogen der bliver gal og føler at nu må de gøre noget!

  Måske man skulle kigge på sig selv, inden man gør det. Hvad med sort arbejde f. eks??
  Men samfundet lægger op til at de svageste i samfundet skal "jagtes" og alle skal sørge for, at de ikke får en krone for meget. Trist, men dog virkelighed…

  KH
  Birthe


 62. Jul 3, 2011
  1:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lisa!

  Ja, det med at "tage sig sammen" er en meget brugt vending – og det er jo lige netop det sidste man kan i sådan en situation som du (og jeg) er i. Men der er bare nogen mennesker, som du ikke kan forklare det til. Hvis du ikke kan tage dig sammen, hvor syg er du så egentlig??

  Jeg håber bare, at de aldrig bliver syge og udsat for den mistænksomhed ustandselig – selv fra nære venner og familie – fordi det er så svært at forstå. Det er en følelse som bare gør det hele endnu værre og bestemt ikke hjælper på noget som helst!

  Du har ret, vi skal stå sammen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 63. Jul 3, 2011
  2:02 pm

  SushiStegen

  Kære Birthe,
  Hvor er det vildt, at du igen er blevet anmeldt. Jeg er ked af det på dine vegne, og glad for at du tager bladet for munden og kampen op. Jeg tænker ofte på at den slags mennesker virkelig må have et dårligt liv, og det i virkeligheden er straf nok.
  (Det må næsten være værre for vedkommende, at du også får så markant en opbakning på bloggen).

  Tak for dine skønne livsbekræftende indlæg og fordi du kæmper videre mod onde sygdomsodds og folk i små sko.
  Jeg sender store kæmpe virtuelle knus,
  SS


 64. Jul 3, 2011
  2:10 pm

  Annika

  Godt at du trods alt løfter hovedet.
  Nej, desværre tænker folk ikke på de dårlige ting, som man/du ikke blogger om.

  Godt at du trods alt har noget der giver dit liv glæde, og mon ikke du har det som mig og andre med smerter??
  En ting der giver en glæde er værd at bruge tid på, også selvom det giver ekstra problemer bsgefter.
  Til gengæld mens det så står helt galt til, kan man glædes over det man har lavet eller har planer om – det gør det værd at leve 😀


 65. Jul 3, 2011
  3:53 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushisteg!

  Tak, du er sød, M! De virtuelle knus er tiltrængte 🙂

  KH
  Birthe


 66. Jul 3, 2011
  3:54 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Annika!

  Det er lige præcis det, at ting der giver mig glæde, er værd at bruge tid og kræfter på – også selvom det gør ondt! 🙂

  Mange hilsner
  Bithe


 67. Jul 3, 2011
  5:01 pm

  mrswood (Helle)

  Hejsa.
  Jeg har ofte kikket med i din blok, syntes den er god og inspirerende, jeg har selv lige oprettet en blok (mest med kager), for at kunne dele mine ideer med andre, det er for hyggens skyld at blokke, ikke andet, det er på ingen måde noget som kan sammenlignes et 37 timersjob,og syntes det er helt fint at man laver det man kan magte,iforhold til hvad der er fysisk muligt, og her kan man også selv vælge tidspunktet det skal gøres på…. Jeg kan slet ikke forstå hvad der for folk til at tænke, om andre, på den måde, men det er nok (desværre) typisk for det danske folk,man kan ikke unde andre noget godt…sørgeligt… Men godt du ikke lader dig slå ud af det, jeg vil fortsætte med at kikke indefor i din gode/hyggelig blok.
  Hilsen og tanker Helle


 68. Jul 3, 2011
  6:52 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Helle!

  Mange tak for din kommentar og ja, at blogge, kan jo netop gøres når kræfterne er der 🙂

  Det er så trist med den kiggen-andre-over-skuldrene-mentalitet der er kommet. I stedet for at passe sit eget liv og sørge for at få det optimale ud af det, være lykkelig osv – så skæves der til andre for at se om de nu har mere end en selv. Har de det, så har de garanteret ikke fortjent det og så må der gribes ind. Det er virkelig en grim spiral for et samfund at komme ind i….

  Mange hilsner
  Birthe


 69. Jul 3, 2011
  7:05 pm

  Mimi K Jensen

  Hej Birthe
  ked af at høre at folk går i så små sko men det er jo den danske jantelov, som bare ikke er okay !! Synes du gør det godt !!
  mvh Mimi


 70. Jul 3, 2011
  7:29 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mimi!

  Ja, den danske jantelov lever skam i bedste velgående – desværre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 71. Jul 3, 2011
  7:34 pm

  EGOSHE

  Jeg tror det er svært, at forholde sig til et liv som dit, når man selv er så heldig at kunne have en helt almindelig hverdag – hvor uendelig lang og hård en arbejdsdag måtte føles! Og så er det jo så nemt at generalisere – det er så nemt at sætte i bås, men mange glemmer at tænke på, at der er stor forskel på mennesker i samme "båd" og i dette tilfælde "førtidspensionist-båden".

  Jeg synes det er fantastisk, at du gør det du brænder for, gør det der hjælper til at få dig op om morgenen og det der giver dit liv værdi og indhold! Det du gør for dig selv smitter af på andre, og jeg kan kun sige, at du med din blog også giver mere værdi, indhold og inspiration til mit liv! Tak 🙂


 72. Jul 3, 2011
  9:05 pm

  Peter

  Surt at småligheden blomster – og så anonymt. Jeg kan godt forstå du er skuffet.

  Men heldigvis er langt de fleste glade på dine vegne når du får noget positivt ud at at være udenfor arbejdsmarkedet.

  mvh Peter


 73. Jul 3, 2011
  9:35 pm

  Tanja

  Øv hvor er jeg ked af at hører at nogen ikke ønsker dig det godt. Jeg er da sikker på at hvis du kunne arbejde så gjorde du det. Hart endnu ikke hørt om nogen der er blevet millionær af en førtidspension, snarere tværtimod. Har en veninde der også får de og efter jeg så hvad hun var igennem for at nå dertil har jeg stor respekt for dem der har gået den proces igennem.
  Mange tanker herfra og håber den sag hurtigt bliver afsluttet.


 74. Jul 3, 2011
  9:39 pm

  Searobber

  Hej. Jeg er målløs over at folk vil være sig selv bekendt at anmelde nogen af ren misundelse.

  Som førtidspensionist med leddegigt, lærte jeg hurtigt at involvere mig i mange ting der ikke tog mine kræfter, og det skete at jeg tænkte om nogen måske kunne sige til mig at hvorfor bruger du tid på alle de ting og ikke er på arbejdsmarkedet.
  Men som min læge sagde da han fortalte mig at det var leddegigt-husk nu-det er ikke i hovedet du har gigten-så fortsæt dit liv og brug så dit hoved og kroppen på noget der kan gøre gavn og glæde til dig og andre.
  Mit liv har været så uendelig beriget, trods smerter og nederlag.
  Fortsæt endelig med at glæde os andre og dig selv med det du er rigtig god til.


 75. Jul 3, 2011
  11:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Egoshe!

  Tak for din kommentar – og det glæder mig at du har det sådan 🙂

  Det er så nemt at generalisere, der er ikke noget der er nemmere. Men ingen er jo ens – og ingens sager – er ens. En førtidspension er ikke bare noget man får, det kræver en lang og hård kamp, både med sig selv og med systemet. Det skal også være svært, bestemt – men når man er syg kan det være svært at forstå at det skal være SÅ svært. Især fordi ressourcerne der skal bruges, jo bare ikke er til stede……

  Mange hilsner
  Birthe


 76. Jul 3, 2011
  11:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tanja!

  Jeg ville give hvad som helst, for at kunne vende tilbage til det liv jeg havde før jeg blev syg. Jeg ELSKEDE mit arbejde, men jeg måtte opgive det. Det gik lang tid inden jeg indså det, alt for lang tid. Derfor gør det nok også ekstra ondt, når jeg bliver mistænkeliggjort på den måde og sådan tror jeg at mange andre i min situation også har det 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 77. Jul 3, 2011
  11:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Peter!

  Tak for din kommentar – og du har jo ret – langt de fleste er glade på mine vegne. Det har jeg jo fået at vide igen og igen – og støtten er stor 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 78. Jul 3, 2011
  11:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Searobber!

  Mange tak for din kommentar – klog læge du har! Det er nemlig rigtigt. Det er jo med at gøre det vi kan, når vi kan, med det vi har. Hvis ikke kroppen eller hovedet bliver brugt, så dør vi – måske langsomt – men vi dør. Hvor ondt det end gør, så SKAL kroppen holdes i gang 🙂 Så vi må stå sammen og fortælle hinanden, at vi har ligeså meget ret til et liv fuld af indhold og glæde, som "almindelige" mennesker har….

  Mange hilsner
  Birthe


 79. Jul 3, 2011
  11:31 pm

  Maria B.

  Hej Birthe.

  Helt utroligt, folk skulle bare tage og passe selv! Ligesom en vis anden bitter blogger, der netop omtalte dig og dette emne tidligere på ugen.

  Jeg synes, at der er mange førtidspensionister, der kunne lære noget af dig. Der er mange mennesker, der netop falder sammen i et hjørne og spilder deres liv. jeg synes, at det er fantastisk, så meget livskvalitet, du formår at ind i dit liv trods din sygdom og smerter. Jeg kender dig ikke, men jeg kan fornemme, at du er et dejligt og varmt menneske. Endelig, endelig forsæt med at gøre, det du gør og være som du er.

  Mange hilsner,
  Maria B.


 80. Jul 4, 2011
  12:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Maria B.!

  Ja, det ville være dejligt engang imellem om alle passede sit – eller i det mindste prøvede at gøre noget for deres eget liv – hvis de er så ulykkelige at de bliver nødt til at gøre noget dårligt for andre!

  Den dag livslysten, passionen og lysten til at stå op om morgenen er væk, da er livet også slut – så det er med at gøre hvad du kan, når du kan, med det du har 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 81. Jul 4, 2011
  1:16 pm

  Fru Wind

  Puha, hvor må der sidde nogle meget smålige mennesker derude et sted.

  Det er da FANTASTISK har du har bloggen til at fylde lidt indhold på hverdagen, og jeg kan slet ikke se, hvordan det på nogen måde, kan genere andre. De burde da takke dig for at bidrage med positivtet og lækre opskrifter istedet for at sidde i et hjørne og glo.

  Knus Line


 82. Jul 4, 2011
  4:48 pm

  Laila Ammitsbøl

  Hej Birthe!
  Ja gruppen er åben. Den hedder Bedre vilkår for førtidspensionister og kan ses her:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=34817073288


 83. Jul 4, 2011
  6:37 pm

  sille

  Synes det er ufatteligt at folk kan gøre sådan og så tilmed ikke stå ved deres anmeldelser.

  Personligt er jeg bare glad for du har tid og overskud til at dele alverdens stunder og ikke mindst fantastiske opskrifter med os andre. Har aldrig fundet et sted som dit, proppet med utallige fantastiske og mindst velafprøvede opskrifter.

  Er dejligt du har tid og overskud til stadig at skrive på trods af alt:)

  Knus
  Sille


 84. Jul 4, 2011
  7:05 pm

  Hellemh

  Hej Birthe

  Ja ondt i rø— kan folk altid få. Men lad være med at lade dig gå på af folk som ikke vil dig noget godt, og derimod være glad for alle de mange mennesker som følger din blog og bliver utroligt inspireret af det du viser os. Det kan godt være jeg ikke er på førtidspension men må indrømme at selv om jeg var ville jeg ikke have overskuddet til at lave så dejlig og inspirerende mad som dig. Det er simpelthen ikke mit talent. Så ret ryggen og se ned på de mennesker som vælger at være nogle kujoner og anmelde dig. Du er ihvertfald en stor inspiration for mig og håber du vil blive ved med at vise os alle dine talenter. Tak for det.


 85. Jul 4, 2011
  7:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Line!

  Tak for din støtte og søde kommentar 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 86. Jul 4, 2011
  7:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Laila!

  Tak for det, jeg har tilmeldt mig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 87. Jul 4, 2011
  7:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sille!

  Tusinde tak for din kommentar, det gør mig meget glad 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 88. Jul 4, 2011
  7:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Hellemh!

  Tak for din kommentar og jeg er sikker på, at du så har så mange andre talenter 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 89. Jul 4, 2011
  10:23 pm

  Lise B

  Som min gode veninde siger kan hun have overskud til at være til familiefest eller en gåtur på stranden, men 5 timer på arbejde er mere end hun kan klare. Og jeg følger hende 100 %, der er forskel på at være syg og ligge derhjemme og se livet flyve forbi og på at leve det så godt som man nu kan. Jeg synes mange af de ting du gør er imponerende. at du formår at leve et liv som indeholder så meget andet en sygdoim. Folk i DK går nogle gange i alt for små sko, og det er ærgeligt!

  Jeg ser så meget op til din evige positivitet og livsglæde trods alt!

  Kram Lise


 90. Jul 5, 2011
  11:06 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lise!

  Tak for din søde kommentar og der er nemlig stor forskel. Hvis jeg bare skulle ligge og kigge ind i væggen hver dag, så ville jeg jo først blive skør – og hvem ønsker det for nogen mennesker?? ok, det er måske nogen der gør, men mon ikke, at hvis de virkelig tænker over det – så gør de ikke. Sådan håber jeg i hvert fald at det er 🙂

  KH
  Birthe


 91. Jul 5, 2011
  12:27 pm

  CK

  Hej Birte. Jeg har fulgt din blog i snart 1.5 år og du givet mig inspiration til hverdagsmaden, samt fået mig til at smile. Jeg føler mig priviligeret at du har ønsket at lukke mig ind i dit liv på godt og ondt. Jeg bliver så ked af det over at nogle mennesker kan være så smålige. Du giver så meget til andre og jeg vil bare sige at de skal ikke få dig ned med nakken. Mennesket er småligt og hævngerrigt – men heldigvis er der nogle der er istand til at øse af deres egen rigdom af godhed og et sådant menneske er du. Du må ikke give op !


 92. Jul 5, 2011
  1:00 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej CK!

  Tusinde tak for din søde kommentar!! Jeg er så glad, hver gang jeg kan være med til at inspirere til den daglige madlavning 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 93. Jul 7, 2011
  12:58 pm

  Rikke

  Hej.
  Første kommentar fra min side 🙂 Følger din blog dagligt, bruger alle de opskrifter jeg kan nå, og indtil videre har det kun været succeser.
  Jeg er en pige med bindevævssygdom, så kender alt for godt de trængsler, du går igennem. Jeg er studerende og modtager handicap SU – og har bestemt også oplevet misundelige kommentarer når folk har erfaret dette. Hvis man har overskud til at læse på universitetet, har man vel også overskud til et fritidsarbejde og til at dække sine medicinudgifter med en alm. SU.

  Smålige og pedantiske mennesker er der mange af. De ved ikke bedre. Uvidenhed er lyksalighed, og sygdomme som vores kan ikke forklares og sikkert heller ikke forstås.
  Heldigvis er verden også fyldt med mennesker, der accepterer, at ikke alle er lige heldige, og at vi, der måske økonomisk modtager mere end vi giver, bestemt ikke er blandt de heldigste. Det kan jeg i hvert fald se på alle de søde kommentarer herinde.
  Al held og lykke herfra – og så håber jeg, at de mennesker, der gider brude deres tid på anmeldelser, får råd til et par større sko 🙂

  De bedste hilsner
  Rikke


 94. Jul 7, 2011
  1:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Bindevævssygdom er også en af de ting som de troede jeg led af og det er bestemt ikke en sygdom som er rar!! Heldigvis ved raske mennesker ikke hvordan det er for os, som lider af en kronisk sygdom, som ikke kan ses. Heldigvis fordi sådan skal det jo være, men engang imellem ville det være rart om de kunne prøve det, bare et par dage, så de kunne se hvordan det er. Måske vi ville få lidt mere forståelse 🙂

  Jeg er glad for at du kan bruge min side til inspiration….

  Mange hilsner
  Birthe


 95. Jul 12, 2011
  9:33 pm

  Camilla B

  Jeg har været på ferie, så jeg ser først dette indlæg nu.

  Øv, hvor er det dog fejt og lavt at lave en anonym anmeldelse på dig.

  Kæmpe kram herfra.

  Camilla


 96. Jul 12, 2011
  9:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det er åbenbart hvad man skal lægge ryg til, når man "stikker" næsen frem 😉

  KH
  Birthe


 97. Jul 18, 2011
  1:58 am

  Christian W Jensen

  Hej Birthe.

  Jeg siger ikke jeg ved hvordan du har det, men min kæreste kæmper i øjeblikket en brav kamp for ikke at blive førtidspensionist. Og hun har det som dig. Smerter og smertestillende er en så naturlig del af dagligdagen at hun ikke engang tænker over det, med mindre det blusser op og er værre end normalt.

  Jeg forstår dog din vrede og frustration over en anonym anmeldelse for det er svært, at "kæmpe" mod noget man ikke kan se.

  Skulle man være misundelig på noget du har så skulle det være at du har fundet en ting her i livet, du brænder for. Jeg tror det lykkedes mange, at gå gennem hele sit liv uden at finde netop det, så i den forstand er du et heldigt menneske 😉 Måske kommer anmeldelsen fra en af dem der ikke har fundet sin passion endnu.
  Lad os håbe det snart sker, så vedkommende kan bruge tiden mere konstruktivt.

  Christian W. Jensen, hvis passion er ord 😉
  Christianwjensen.com


 98. Jul 18, 2011
  10:12 am

  Uden Relevans

  Men man kan ikke frakendes invalidepension når først man har fået det. Så hvad er planen med at anmelde nogen?


 99. Jul 18, 2011
  11:46 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Christian!

  Tak for din kommentar og velkommen herinde, jeg tror ikke at jeg har set dig før 🙂

  Jeg kan sagtens følge det med at smerterne bliver en del af ens hverdag – og nogle gange er de der bare, uden jeg egentlig lægger alt for meget mærke til dem – det er jo helt almindeligt. Men får jeg pludselig en slem hovedpine eller ekstra mange smerter, så lægger jeg mærke til det. Utroligt at man kan vænne sig til smerte på den måde…

  Jeg tror du har fat i en rigtig pointe – og jeg føler mig da heldig i den forstand jeg har en passion 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 100. Jul 18, 2011
  11:47 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Uden Relevans!

  Tak for din kommentar 🙂

  Førtidspension kan sagtens blive taget op til revurdering – men hvorfor vedkommende har sendt en anmeldelse, kan jeg jo ikke så godt svare på…..

  Mange hilsner
  Birthe


 101. Jul 20, 2011
  2:52 pm

  dianna.dk

  Hop op og fald ned på det. Nogle mennesker har ikke andet at gå op i, end og anmelde andre noget som jeg vil kalde bagateller. 🙂


 102. Jul 20, 2011
  8:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Dianna!

  Tror bestemt at det vil være det bedste, men måske lettere at sige, når man ikke selv står i det….

  Hilsen
  Birthe


 103. Jul 21, 2011
  4:34 pm

  Tanja Cederholm / Kritter

  Hej Birthe

  Den glimrende regering vi har, opfordre jo folk til at stikke hinanden "så vi kan holde øje med sociale bedragere" som det så smukt hedder. Men hvem er kompetente til at vurdere hvem der snyder og hvem der blot nyder (livet)? Hvis nogen virkelig mente sig i stand til at vurdere et menneskes tilstand ud fra en blog på nettet så burde vedkommende også stå ved anmeldelsen med sit navn m.m. for så var denne person da i besiddelse af en helt særlig evne og burde kontaktes med henblik på en fast stilling i bedrageridokumentations bureauet.

  Jeg forstår godt at folk kan tænke sådan, men jeg ved også at der stort set altid ligger savn, misundelse eller anden smålighed bag.
  Det er trist at folk gemmer sig anonymitetens bekvemmeligheder, føj.

  Godt at høre at sådanne anmeldelser bare giver dig blod på tanden for din blog ville være et tab for rigtig, rigtig, rigtig mange og selvom man er førtidspesionist er man jo ikke nægtet retten til at leve og være til gavn og glæde, ensige nyde samme 😉


 104. Jul 21, 2011
  10:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tanja!
  Har jeg set dig før?? Du bliver i hvert fald lige budt velkommen 🙂

  Jeg synes at det er så trist at vi har en regering der opfordrer til den slags, for pointen er jo lige præcis den du skriver, hvem kan vurdere det??? og i hvert fald ud fra en blog, som jo kun er et udsnit af en hverdag. Et udsnit som du kan farve lige nøjagtig som du har lyst til….

  Nogle gange føler jeg virkelig at førtidspensionister er forbudt at have glæde i deres liv – og de må i hvert fald slet ikke have en passion. Jeg synes det er så trist, det er jo bedre end at sidde og sygne hen, hvilket medfører mere sygdom, hvilket igen ville påføre større udgifter for samfundet. Så er der da først grund til at brokke sig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 105. Jul 29, 2011
  11:38 am

  frk.stevns

  Hej med dig. jeg har bagt dine scones i et par dage nu og mine tre drenge er vilde med dem, så mange tak.Jeg må sige at jeg heller ikke forstår eller sympatiserer med anonyme anmeldere, det er jo på ingen måde i orden. jeg synes du overdriver din kommentar en del men man kan jo blive ophidset af sådanne snæversynede og nærige personer, der ikke engang vil stå ved deres anmeldelser. åbenbart er der ingen anstændighed til mere..nu kalkulerer kommunerne jo også med at mennesker med handicaps uddør tidligt så de kan spare på bosteder..øv øv. jeg synes du har en skøn side her og bare fortsæt med din livsglæde! mange hilsner Tanja


 106. Jul 30, 2011
  10:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tanja!

  Tak for din kommentar og det glæder mig at scones'ene er et hit 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 107. May 16, 2012
  4:54 am

  Nathalia

  Hejsa
  Jah utroligt hvad folk kan få sig selv til at sige & gør…
  Kender det kun alt for godt, har selv fibromyalgi 🙁 Bestemt ikke sjovt…
  Det må jo være fordi de ingen indhold har i deres eget liv, el ihvertfald ikke ret meget…Det gir ingen mening at være sådan…
  Det er jo ikke dem, som lever med smerterne hver eneste dag (så godt som) og ligger søvnløs hele natten pga smerter. Hvor man først falder i søvn hen på morgenen,ikke fordi smerterne er væk,men simpelhen fordi man ikke kan hænge sammen mere…
  Nej jeg forstår ikke sådanne mennesker, jeg siger bare til den/dem der har meldt dig : Få dig/jer et livvvv
  KH


  • May 18, 2012
   6:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Nathalia!

   Tror bare at nogen får det bedre ved at skade andre.

   Mange hilsner
   Birthe


 108. Nov 11, 2012
  10:39 pm

  Alina

  Hej Birthe

  Super kedelig oplevelse! Jeg står og skal til at skrive min bachelor i præcis dette. Jeg har et decideret spørgsmål, der der bygger på anonyme anmeldelser på baggrund af sociale netværker. Det ville være virkelig interessant at tale med dig om det. Kom der en decideret sag ud om det?

  Håber på din hjælp, så vi kan komme dette problem til livs sammen.

  vh
  Alina


 109. Jun 2, 2013
  2:45 am

  Marianne Roel Borch

  Hej Birthe.
  jeg har lige læst dit indlæg og hvor kan jeg sætte mig ind i dine smerter og vreden over at der findes folk der er så nederdrægtige at anmelde dig, fordi du ikke sætter dig ned og siger “hvor er det synd for mig” men du vil leve.
  Alt det du nævner omkring sygedommem kan jeg skrive under på, da jeg også har det som du/foreningen beskriver.
  ja folk skulle prøve det, så kommer de nok på andre tanker.
  Super at du har en hoby med din blog og får indhold i dit liv på denne måde.
  Mit motto har altid været “ukrudt forgår ikke så let”
  Ud over de symtomer du/foreningen nævner, har jeg så haft Stomi(tisser ud gennem maven) siden jeg var 3år (er 57 år nu)Detkan godt være at vi ikke er”normale” i andres øjne men vi har da lov til at leve og have indhold i vores liv.Vi har bare lært at leve med de skavanker vi nu engang har.
  Mange Knus Marianne
  Kæmp for din ret

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!