Newyorkerbyheart

Hindgavl Slot – endnu engang……..

30 juli , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Opskrifter, Udflugter (Trips) - Tags:

I går aftes besluttede vi os til at tage til Middelfart og spise en pizza. Igennem de år jeg arbejdede i Middelfart, blev det til utallige pizza fra Papa’s Ristorante Pizzaria, fordi den lå lige overfor min arbjedsplads – og på de lange arbejdsdage – blev det ofte til en pizza derfra.
Så i går var det ligesom at gå ned ad “memory lane”, da vi spiste pizzaer på Papa’s – og de er stadig ligeså gode som jeg husker dem.
Der var godt fyldt op i restauranten, så det var godt at vi havde bestilt bord.
Jeg fik en calzone med spaghetti, bolognese, ost og champignon, som er en af mine yndlings pizzaer. Kæresten fik en pizza med gorgonzola.

Vi var godt mætte da vi gik fra restauranten. Vi kørte til Hindgavl Slot, som jo er et af de steder som jeg elsker allermest. Jeg bliver fuldstændig glad i låget, når jeg kommer der, det er lige bjergtagende smukt hver gang.
Vi gik en tur i slottets smukke køkkenhave, som er åbent for alle, sådan en køkkenhave ville jeg gerne have – hvis altså der også fulgte nogen med som ville holde den 🙂
Haven bugner af grøntsager, krydderurter og frugttræer. Desuden er der masser af blomster, som også bruges på slottet……

Bagefter gik vi en tur i den smukke slotshave. Hvis jeg nogensinde skal holde en fest, så skal det være der. Jeg sagde også til kæresten, at når mit aske engang skal spredes, så skal det være der.
Jeg har desværre aldrig spist i slottets restaurant, som hedder “Den hvide dame“. Anette og jeg havde aftalt at det skulle vi i år på min fødselsdag, hvor jeg fylder 40. I det hele taget havde vi planlagt en rigtig hyggedag med ansigtsbehandling, ordne negle, frokost på Hindsgavl Slot, en sejltur og så spise et dejligt sted om aftenen sammen med kæresten – men sådan skulle det altså ikke være.
Jer som har fulgt med længe, ved at jeg mildest talt har et anstrengt forholdt til min fødselsdag – og alt det med Anette har absolut ikke hjulpet på det. Det bliver bare en dag som alle andre, det eneste der skal ske er at vi går ud og spiser sammen med kærestens søster og hendes kæreste……

Efter gåturen i parken, kunne vi lige nå en is, inden vi kørte hjem. Jeg fik en kugle æblesorbet, som var hvad jeg lige trængte til ovenpå den lækre pizza…..

Print Friendly
Tilbage

23 kommentarer


 1. Jul 30, 2011
  4:55 pm

  Piskeriset

  I har rigtig været på udflugter – det er dejligt at se! Vi nåede kun en enkelt i denne uge – resten må vente til de næste uger, men så fik vi tid til at nå nogle praktiske ting og se flere hold venner.

  Jeg håber nu, du får en god fødselsdag – også selvom den bliver anderledes end ventet. Mon ikke kæresten og co. godt kan nusse lidt om dig, så du får en god dag alligevel 🙂


 2. Jul 30, 2011
  7:58 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Hindgavl slot er bare et rigtig smukt sted – den ligger på ruten, til Lillebælt halvmarathon, som jeg løb i år. Jeg har aldrig været der, men det er et sted, man bliver i rigtig godt humør af at besøge. Jeg vil helt sikkert derned igen, under andre forhold he he he, så jeg kan nyde slottet på en helt anden måde 😀

  Ærgeligt, at dit forhold til din fødselsdag er anstrengt – jeg elsker at holde fødselsdag, men jeg forstår dig godt – håber du med tiden kan lære, at glædes over denne dag – havde den ikke været der, havde du jo slet ikke oplevet, alt det skønne der er i livet, også med lidt surt indimellem, men det hele former os til de mennesker vi er 😉

  Rigtig god dag,

  Knus Rikke


 3. Jul 30, 2011
  7:59 pm

  Bettelaus

  Hejsa igen Birthe,

  Forresten, så er det smukkebilleder du har taget ….

  Knus Rikke


 4. Jul 30, 2011
  10:34 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Vi har virkelig nydt bare at kunne gøre hvad vi ville. Vi har taget stilling til om morgenen, hvad vi havde lyst til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Jul 30, 2011
  10:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Åh, I må tage dertil engang og gå en tur i slotsparken og videre ind i skoven, der er så smukt. Vi har af og til gået turen fra slottet og ned til den campingplads der ligger nede ved vandet (Gals Klint Camping). Man kan gå inde i skoven og følge vandet, det er så dejligt, hele året rundt 🙂

  Jeg tror aldrig at jeg får et godt og naturligt forhold til det at have fødselsdag – desværre. Men det der er vigtigst for mig, er at den bliver på min måde 🙂

  KH
  Birthe


 6. Jul 31, 2011
  12:23 am

  Ungersvenden

  Hej

  Sikke nogle dejlige billeder. Det ser skønt ud der.
  Jeg er vild med køkkenhaver, både de traditionelle og de mere moderne af slagsen.

  – Ungersvenden


 7. Jul 31, 2011
  5:49 am

  MissMocca

  Hov, jeg kom til at lægge min kommentar til det forkerte sted 😀 Det var hindsgavls slot, jeg har noteret som kommende tur-mål 😉 Det ser ud til at være en sand perle..

  🙂 Louise


 8. Jul 31, 2011
  9:29 am

  Viktor

  Hindsgavl slot ligger i et superfedt område 🙂

  Sommerhilsen

  Viktor
  iphone skærm reparation
  http://iphoneskærmreparation.dk/


 9. Jul 31, 2011
  10:59 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Ungersvenden!

  Der er så smukt og jeg bliver lige overvældet hver gang, du skulle kigge ind forbi, hvis du kommer ind forbi slottet en dag 🙂

  Køkkenhaver er skønne, bare jeg ikke skal holde dem…..

  Mange hilsner
  Birthe


 10. Jul 31, 2011
  11:00 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Tænkte nok at det var sådan det hang sammen 🙂
  I må da klart forbi, det kan virkelig anbefales – og husk så at få en is ved isboden der ligger lige på hjørnet ved vejen, det går ned til slottet. Det er den bedste isbod og der får I virkelig store is…

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Jul 31, 2011
  11:01 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Viktor!

  Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Ja, det er virkelig en af de skønneste steder vi har har i DK, synes jeg…..

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Jul 31, 2011
  11:21 am

  Lin

  Jøsses et sted. Hvis du holder fest, så kommer vi hehe.


 13. Jul 31, 2011
  11:24 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Lin!

  Ja, er der ikke bare fantastisk smukt?? Det er lige før jeg får tårer i øjnene hver gang vi er der, jeg elsker det sted 🙂

  KH
  Birthe

  PS: I er selvfølgelig inviteret, hvis vi holder fest der engang 😉


 14. Jul 31, 2011
  12:09 pm

  Madpaverne

  Hej Birthe!
  Det er helt klart et af de smukkeste steder i Danmark. – og jeg vil også gerne skrives op til en køkkenhave …. MEN, desværre er det kun det sjove jeg vil med den kræfter og helbred er vist ikke til den helt store selvforsynding – desværre –
  men har da haven til det, hvis nogen skulle have lyst til at regerer her 😀
  Sofie


 15. Jul 31, 2011
  6:42 pm

  SushiStegen

  Smukke billeder af dejlig dag – jeg tror jeg må overtale Loverboy til en længere køretur.


 16. Jul 31, 2011
  7:29 pm

  Mater Augustae

  Hvor ser det smukt ud, må tilstå at jeg aldrig har hørt om stedet, så det er altid rart at høre om "ukendte perler".


 17. Jul 31, 2011
  7:38 pm

  buchlouise

  Hej Birthe

  Da vi blev gift holdt vi festen på Hindsgavl, det er et dejligt sted hvor jeg også nyder at komme tilbage til for at gå en tur. Det kan også anbefales at stikke hovedet indenfor en eftermiddag til kaffe og dagens kage…der viste sig at være en tallerken med 3 forskellige kager :-). Vi skal snart på ferie i Danmark igen og så tror jeg ishuset skal prøves denne gang.

  God dansk sommer til dig,
  Louise


 18. Jul 31, 2011
  8:30 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Jeg må hellere få kæresten med på en hyggetur i skoven – lyder så dejligt 😀

  Og helt klart skal din fødselsdag fejres, som du allerhelst vil det – det er jo fuldt ud DIN dag <3

  Knus Rikke 😀


 19. Jul 31, 2011
  10:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sofie!

  De er skønne sådan nogle køkkenhaver, men desværre er mit helbred jo heller ikke til holde sådan en….

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Jul 31, 2011
  10:35 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mater Augustae!

  Jeg tror bestemt ikke at du vil blive skuffet, jeg elsker det sted 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Jul 31, 2011
  10:36 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushisteg!

  Du må helt klart få overtalt ham – ellers tager jeg gerne med dig – jeg er sikker på at det lige er noget for dig 🙂

  KH
  Birthe


 22. Jul 31, 2011
  10:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Louise!

  Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Ja, det må være den helt perfekte ramme til et bryllup. Jeg må overtale kæresten til at tage ind forbi en dag og få en kop kaffe og en kage….

  Husk at det skal være den rigtige ishus, den der ligger på en stor hjørnegrund, hvor der er masser af bænke udenfor og en stor p-plads 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 23. Jul 31, 2011
  10:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Jeg er sikke på at I begge vil blive vilde med stedet 🙂

  KH
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!