Newyorkerbyheart

Bacon-/ægmuffins + fødselsdagskage og jordbær med hvid chokolade og birkes………….

 Bacon lægges i hver muffinsform, sammen med tomater og basilikum……

 Et æg slås ud oveni…….

 …….og der drysses med lidt revet mozzarella………

 Cocktailpølser stegt med ahornsirup og chipotlepulver………….

 De færdigbagte bacon-/ægmuffins………

Dagens morgenmad………….

I går havde kæresten fødselsdag og han skulle jo fejres……
Jeg lavede æg, bacon og pølser til ham til morgenmad, som var en stor succes. Til aftensmad havde vi besøg af kærestens bedste ven og fødselaren havde bestilt PAJ-burgere, så det skulle vi selvfølgelig have. Jeg bestemte så, at vi også skulle have lidt kartoffelbåde til, så jeg skrubbede nogle bagekartofler, skar dem i både og rystede dem i en pose med olie, salt, friskkværnet peber og græsk krydderi. Derefter blev de bagt i ovnen, i et enkelt lag, til de var gyldne og møre……….

Bacon-/ægmuffins’ene mindede lidt om dem jeg har lavet før, men denne gang brugte jeg muffinsformen, til at lave dem i. Super lækre! Hvis jeg havde haft nogle champignon havde jeg stegt lidt af dem og puttet i også, men det må vente til en anden gang.
Jeg stegte også nogle cocktailpølser i lidt ahornsirup og chipotlepulver, det er SUPER lækkert – og så lidt galia melon til at rette lidt op på det hele…………..

Bacon-/ægmuffins, 2 pers.:
4 skiver bacon
4 æg
4 San Marzano tomater, skåret i skiver
lidt frisk basilikum
salt, friskkværnet peber
lidt revet mozzarella
lidt olie
Smør formen med lidt olie. Læg bacon rundt i kanten. Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum. Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber. Drys tilsidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 7-10 minutter, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød. Tag dem ud og løft dem forsigtigt ud af formen og server.

Cocktailpølser med ahornsirup og chipotle:
1 pakke cocktailpølser
lidt rapsolie
2 spsk. ahornsirup
½ tsk. chipotlepulver
Varm lidt olie op på en pande ved middelvarme og kom cocktailpølserne på, lad dem stege i et par minutter, til de begynder at få farve. Tilsæt sirup og chipotlepulver og steg i yderligere et par minutter under omrøring. Server straks.

Jeg havde besluttet mig til at kæresten skulle have en fin fødselsdagskage i år, men jeg er altså ikke særlig god til sådan noget. Jeg kan sagtens bage en kage, men at pynte den og sådan noget, så begynder jeg at få præstationsangst.
Jeg havde besluttet mig for at lave en LEGO kage, fordi han er så glad for hans arbejde der, så jeg gik i gang med at lave lidt research på det.
Det er mange der har gjort det før mig og nogle har udregnet de rigtige dimensioner osv. – langt udenfor mine evner – så jeg valgte den simple løsning og håbede på det bedste. Jeg valgte at bage en “sponge cake“, som jeg tilsatte lidt vanilje og lidt mørk rom. Kagen faldt en lille smule sammen, men ellers blev den rigtig fin og med en god smag. Jeg bagte den i en brødform, for så havde jeg jo ligesom formen til kagen, men jeg skar dog lidt af den i længen. Så den mere lignede en klods.
Som knopper brugte jeg bare skumfiduser, de er helt perfekte…….

Jeg ledte lidt forskellige steder efter noget fyld til kagen. Jeg endte hos Camilla og bestemte mig for jordbær-mascarpone creme og hyldeblomstmousse. Nu skulle jeg så bare finde ud af hvad der skulle udenom. Først havde jeg tænkt på en frosting, men jeg fandt ud af det nok ikke ville passe smagsmæssigt, så jeg endte med en blanding af flødeskum og lidt mascapone (smagt til med lidt flormeslis og vanilje). Desuden blev det farvet blåt, nærmest tyrkis – eller smølfe – blåt. En lidt psykedelisk farve til en kage, men den vakte i hvert fald opsigt 😀
Dimensionerne passer slet ikke på en rigtig LEGO klods, men ud fra min ringe erfaring indenfor kage og kagedekoration, så var jeg egentlig ret godt tilfreds med resultatet – og kæresten blev rigtig glad – og det var jo det aller vigtigste. Jeg håber ikke at alle I erfarne – og super DYGTIGE – kagebloggere vil grine alt for meget af mit spæde forsøg på at lave en fin kage 😉

 Jordbær skylles, afdryppes og skæres i små stykker, vendes med limeskal og rørsukker……….

 Mascarpone og fløde piskes sammen og vanilje tilsættes………

Smeltet husblads vendes sammen med jordbærrene og det hele blandes sammen………..

 Limemousse…………

 Den bagte “sponge cake”…………

 ……….blev flækket i 3 og første lag smurt med jordbær-mascapone creme……..

2. lag med limemousse…………..

 Flødeskum, mascarpone, flormelis, vanilje og blå frugtfarve……..

 Den færdige kage med skumfiduser ovenpå, klar til servering………….

……….og sådan så den uden indeni. Ikke helt perfekt, men den smagte godt……….

Sponge cake’en blev ikke helt perfekt, idet den faldt lidt sammen. Men den smagte virkelig dejlig. Opskriften er fundet hos “Celestial Delish“.
Jeg lavede 1½ portion, fordi jeg ikke var sikker på om der var nok i en portion. Det brødformen blev fyldt op og så havde jeg lidt i overskud, som jeg puttede i en tærteform, så jeg havde lidt i ekstra hvis noget skulle mislykkedes 🙂
Jeg tilsatte også lidt vanilje og lidt mørk rom til kagen.

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den…………

Sponge cake (fra Celestial Delish), 1 brødform + lidt ekstra
90 g smør, smeltet og afkølet lidt
120 g mel, sigtet
1 dl sødmælk
0,2 dl mørk rom
korn fra 1 stang vanilje
2 store, hele æg + 6 æggeblommer

6 æggehvider
120 g rørsukker
et nip salt
Beklæd en brødform med bagepapir og hav en ekstra lille form i baghånden, som du kan fylde resten af dejen i.
Forvarm ovnen til 170 grader (ikke varmluft).
Pisk de 2 hele æg og de 6 æggeblommer til de er meget cremede og luftige – pisk på højeste hastighed med el-mikseren – det tager 3-5 minutter. Tilsæt mel og mælk skiftevis, tilsidst tilsættes det smeltede, afkølede smør. Rør det godt sammen og sæt det så til side
Pisk æggehviderne på el-mikserens højeste hastighed, til de bliver hvide og skummende, ca. 1 minuts tid. Tilsæt salt og sukker lidt ad gangen og pisk så til blandingen bliver stiv. Det skal blive så stift, så det ikke drypper fra piskerisene.
Kom 1/3 af æggehviderne i den anden den og vend det FORSIGTIGT sammen med lette tag. Forsæt på samme måde med resten, 1/3 ad gangen. Rør endelig IKKE for meget, det er luften fra æggehviderne der skal få kagen til at hæve og gøre den luftig.
Hæld dejen i brødformen og ryst formen et par gange, så der ikke er lufthuller. Bag ved 170 grader (ikke varmluft) i 10 minutter, skru ned til 150 grader og bag i endnu 25-35 minutter, til kagen er gennembagt. Tjek om den er gennembagt med en tandstikker.
Tag formen ud af ovnen læg noget ovenpå den og vend den rundt, lad den stå sådan i 5 minutter (med formen på), det skulle gøre at den ikke falder sammen (det glemte jeg!!). Vend så kagen om igen og tag den ud af formen. Lad den afkøle helt, inden den sættes i køleskabet, så den kan blive helt kold, hvis den skal lægges sammen med noget.

Jeg halverede portionerne af jordbær-mascarpone creme og hyldeblomst mousse, men det blev stadig en ret stor portion, så jeg kunne godt have nøjedes med at lave 1/4 portion af hver. Jeg skriver opskrifterne som jeg lavede dem……..

Jordbær-mascarpone creme (fra Himmelske kager):
400 g friske jordbær med stilken på, skyllet og nippet
skal af 1 økologisk lime
2 spsk. rørsukker
4 blade husblas
100 g mascarpone
2½ dl piskefløde
korn fra 1 stang vanilje
1 spsk. flormelis
Skær de nippede jordbær i mindre stykker og vend dem med limeskal og sukker. Læg husblas i kolde vand i 10 minutter og smelt det så i en gryde med det vand der hænger ved. Hæld husblasen ned til jordbærrene og vend det godt rundt.
Pisk mascarpone og piskefløde sammen, til en tyk creme. Tilsæt vaniljekorn og flormelis i cremen. Vend forsigtig jordbærrene i og vend det godt rundt. Cremen kan bruges med det samme eller sættes i køleskabet til det skal bruges. Hvis det stilles på køl, så skal det røres godt op, inden brug.

Hyldeblomstmousse (fra Himmelske kager):
4 blade husblas
2 hele pasteuriserede æg
125 g rørsukker
1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
2½ dl piskefløde
Kom husblas i koldt vand og lad det stå i 5 minutter
Piske æg og sukker sammen til det bliver fyldig, luftig og cremet, det skal ca. fordoble sin fylde. Kom den koncentrerede hyldeblomstsaft i en gryde, knug det meste af væden fra husblasen og tilsæt den. Opløs husblasen i saften ved lav varme, lad det afkøle lidt.
Pisk evt. æggene op igen, hvis det har stået lidt og pisk så saften i ved lav hastighed. Stil på køl i nogle timer eller natten over.
Pisk fløden meget stiv. Pisk hyldeblomstmoussen godt igennem og bland så fløden i, pisk til moussen er helt opløst og du har en cremet konsistens.

Da kagen skulle lægges sammen, flækkede jeg den i 3. På det nederste lag lagde jeg jordbærcremen, så endnu et lag kage, hyldeblomstmousse og tilsidst det sidste lag kage.

Til at “overtrække” kagen brugte jeg en blanding af piskefløde og mascarpone (den rest det blev tilbage fra jordbærcremen) og piskede det godt sammen til en tyk creme. Jeg smagte det til med lidt flormelis og lidt vanilje. Tilsidst tilsatte jeg så lidt blå frugtfarve og rørte det godt ud. Jeg smurte det på kagen, så det dækker og glattede det godt ud. Derefter tog jeg 8 skumfiduser, som også fik et lag at det blå fløde og blev sat ovenpå, så det ligner en LEGO klods. Well, måske ikke helt, men det er tanken der tæller, ikk???

I en af “Til middag hos…….” programmerne på TV3, så jeg engang en der dyppede jordbær i hvid chokolade og birkes, det så virkelig dekorativt ud, så det måtte jeg også prøve. Jeg kan varmt anbefale det, selvom det måske lyder lidt mærkeligt. Det er smukt at se på og så giver det lidt knas. Jeg lavede også nogen der blev dyppet i mørk chokolade……..

Jordbær med hvid chokolade og birkes:
skyllede jordbær
hvid chokolade
birkes
Dup forsigtigt jordbærrene tørre. Smelt den hvide chokolade og dyp jordbærrene i drys straks med birkes, inden chokolade stivner. Stil den i køleskab til chokladen stivner.

Det var så første del af fødselsdagsføljetonen. Næste del følger på lørdag, når jeg fylder 40!!!! Jeg kan slet ikke forstå at jeg fylder 40, men der troede at jeg ikke engang ville fylde 30. Men altså her står jeg og skal runde dette skarpe hjørne……………..

Print Friendly
Tilbage

42 kommentarer


 1. Aug 8, 2011
  12:53 pm

  A

  Det er sgu my kind of food!

  En Croque på siden og så er tømmermændene pist væk:)

  http://gastromand.dk/opskrift-croque-monsieur-madame-tommermaendsmad/

  /Anders


 2. Aug 8, 2011
  12:57 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anders!

  Croque's er altid godt, det laver jeg også af og til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 8, 2011
  1:28 pm

  Piskeriset

  Heheee – jeg elsker den kage! God idé med legoklodsen, og behøver jeg at sige, at farven lige er mig? 😉

  Dejlige sager du fik lavet til ham. Håber han nød sådan at blive kræset for 🙂


 4. Aug 8, 2011
  1:37 pm

  Pandekagepiraten

  Årh! Jeg ville give min venstre arm for at få serveret sådan en morgenmad. Det ser RIGTIG lækkert ud! Jeg tror jeg vil lave noget lignende til min bacon-glade kæreste en af de nærmeste dage.
  Tak for god inspiration 🙂


 5. Aug 8, 2011
  1:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg tænkte faktisk på dig da jeg lavede farven, jeg vidste det ville falde i din smag 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Aug 8, 2011
  1:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Pandekagepiraten!

  De smagte også virkelig dejlig og vil sikkert blive lavet igen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 8, 2011
  2:13 pm

  Kris

  Nøhj det ser godt ud, Birther! Skal helt klart prøves, de der 'croque muffins' 😀 Tror de er guld vær dagen derpå.

  – Tror de kan fryses?

  Mvh,
  Kris 🙂


 8. Aug 8, 2011
  2:15 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kris!

  Tak 🙂 De kan varmt anbefales. Jeg er ikke sikker på at de vil gøre sig så godt, hvis de skal fryses, men de er hurtige at lave (- også selvom du har tømmermænd ;-))

  Mange hilsner
  Birthe


 9. Aug 8, 2011
  2:25 pm

  Mimi K Jensen

  mums det ser da lækkert ud !! Sjov ide med den der kage, og synes den er super fin. Du har bestemt lagt mange kræfter i den.
  mvh

  Mimi


 10. Aug 8, 2011
  2:25 pm

  LaTascha

  Gud hvor er den kage da bare BLÅ:-)

  Den er så fin, og så ser den rigtig hjemmelavet ud. Nogle gange ligner de der rigtig blærede kager jo overhovedet ikke noget der kan spises – og hvis man så får et stykke er det sådan noget tørt noget som slet ikke smager godt, fordi kagen er en lille uge gammel for at vedkommende kunne nå at pynte den korrekt og de forskellige lag pynt kunne tørre og blive malet osv osv…den der kage er helt perfekt og den lyder så lækker. Tror da lige jeg hugger ideen – kan jo altid være jeg kan formatere den til et skib eller lastbil, så det matcher kærestens speditør-job:-)

  Og morgenmaden, den vil jeg slet ikke komme ind på her, men derimod gå i køkkenet og kopiere ASAP;-)

  Håber I/kæresten havde en rigtig dejlig dag.

  Kærlig hilsen

  Anne.


 11. Aug 8, 2011
  2:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mimi!

  Tak, det er pænt af dig 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 12. Aug 8, 2011
  2:28 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Jep, den er helt vildt blå!!! Jeg har stadig et lille stykke (som skulle have været en lille klods), men der kom ikke så mange gæster som forventet – og den skulle have været lilla, som i LILLA!!!!

  Den kan i hvert fald nemt laves til en container ;-D

  KH
  Birthe


 13. Aug 8, 2011
  4:32 pm

  Lotte

  Hej Birte.
  Det er by far den fedeste fødselsdagskage jeg nogensinde har set!!! Men jeg er så også indehaver af et hus hvor Lego har sit eget værelse… Har spurgt kæresten om ikke han laver sådan en til min fødselsdag i oktober, men han var ikke rigtig til at lokke :-))
  Tillykke med fødselsdagen på forhånd, og som selvvalgt forældreløs kan jeg kun sige at man sagtens kan have en dejlig fødselsdag i gode venners lag.

  Mange hilsner fra Lotte


 14. Aug 8, 2011
  4:47 pm

  Trine

  Ej hvor er det en fin kage! 😀 Jeg kan godt forstå din kærste blev glad. Og hey, man er kun så gammel som man selv føler sig, selvom man snart fylder 40 😉


 15. Aug 8, 2011
  5:32 pm

  cphfoodie.com

  mums mums mums de muffins ser skønne ud og kagen. Hold op den er blå!! Tillykke med gemalen.
  Mvh Sandra


 16. Aug 8, 2011
  6:34 pm

  Linn

  WOW. Drengene på mit kollegiekøkken kommer at elske de der bacon-æg-muffins. Og jeg synes også at de ser meget lækkre ud. De rykker umiddelbart på min to-cook-list.

  Og den lille pige inde i mig kan godt lide kagen også. Hvor genialt med skumfiduser inde i! Det skal jeg altså huske at man kan gøre!


 17. Aug 8, 2011
  6:40 pm

  Camilla

  Hej Birthe,

  sikke en fin kage :o) Den lyder også rigtig lækker!

  Mums – de må være det bedste muffins nogensinde – what's not to love :o)

  knus
  Camilla


 18. Aug 8, 2011
  6:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lotte!

  Ej, han må tage sig sammen og lave en til dig. Når jeg kan, kan han også 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Aug 8, 2011
  6:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Århh, tak 🙂 – og du har helt ret, jeg føler mig absolut ikke som en 40-årig indeni….

  Mange hilsner
  Birthe


 20. Aug 8, 2011
  6:45 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sandra!

  De var også virkelig gode – og ja, den er MEGET blå 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 21. Aug 8, 2011
  6:46 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Linn!

  De er altså også super lækre, så jeg er sikker på at du vil blive populær 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 22. Aug 8, 2011
  6:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Århhh, tak. Jeg ved jo hvor dygtig du er til at lave kager, så det betyder meget med rosen 🙂

  Det er suverænt de bedste muffins, ever!!

  KH
  Birthe


 23. Aug 8, 2011
  9:34 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Åh gud hvor lyder de muffins altså gode. Dem må jeg få min gemal til at lave.

  Og klodsen blev da helt fantastisk! Og dejligt, at du kunne bruge opskrifterne 🙂 Elsker farven – tænkte også straks på Piske 😀

  Jeg føler med dig! Ved jo lige præcis hvad det er for et hjørne du snart runder – men hvad, vi er jo frække og flotte!

  knus


 24. Aug 8, 2011
  9:50 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Det er rigtigt, du runder jo også i år – men du har ret, så længe vi har vores flotte udseende 😉

  Jeg er sikker på at du bliver ekstra glad for din mand, når han laver de muffins til dig, min kæreste blev i hvert fald ret så glad for mig 😀

  Tak, at få ros fra en så dygtig som dig er da virkelig noget….

  Kh
  Birthe


 25. Aug 9, 2011
  7:00 am

  MissMuffin

  Sikke han blev forkælet Birthe!
  Jeg er helt vild med de der muffins, tror virkeligt at de vil være et hit på ethvert brunch-bord.
  Dem må jeg prøve!
  Jeg synes at kagen blev rigtig fin!


 26. Aug 9, 2011
  7:55 am

  Anna

  Hej Birthe.

  Tillykke med gemalen 🙂 Og mums en lækker fødselsdagsmenu! Min mand ville også ha' elsket den menu.. God ide med de der birkes jordbær. Det er da en nem snack at lave – og samtidig lidt anderledes.. Den vil jeg huske til en anden gang.

  Mange hilsner fra Anna


 27. Aug 9, 2011
  8:17 am

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Stort tillykke med kæresten og sikke da en lækker morgen tallerken han fik, kan godt forstå, at han blev glad. Kagen den er da bare så fin – og den ser rigtig lækker ud uhmmm – hit med et stykke he he he. Håber I havde en dejlig dag, men det er jeg sikker på, at I havde 😀

  Knus Rikke


 28. Aug 9, 2011
  11:27 am

  Newyorkerbyheart

  Hej MissMuffin!

  Jeg er også sikker på at de vil være et hit, de smagte i hvert fald godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 29. Aug 9, 2011
  11:28 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Anna!

  Tak 🙂

  Jeg er ret vild med de jordbær og så synes jeg at de er super dekorative….

  Mange hilsner
  Birthe


 30. Aug 9, 2011
  11:29 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Tak – også for rosen 🙂

  Sådan en morgenmad er ikke at kimse af, det er yderst sjældent vi får det, som regel står den bare på havregryn med mælk, det er så dejligt nemt….

  Kh
  Birthe


 31. Aug 9, 2011
  1:46 pm

  SushiStegen

  Sikke lækre sager du forkæler manden med. Tillykke med ham. Han har været heldig med at fange dig 🙂
  knus SS


 32. Aug 9, 2011
  3:12 pm

  Ungersvenden

  Hej Birthe!

  Den ser altså god ud den kage!! Den kunne jeg godt lige spise et stykke af. Uhm.

  Er det på lørdag, du har fødselsdag… det bliver spændende!

  – Ungersvenden


 33. Aug 9, 2011
  4:03 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sushisteg!

  Tak, tak – jeg synes nu også at jeg har været lidt heldig med at fange ham 😉

  Knus
  Birthe


 34. Aug 9, 2011
  4:04 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ungersvenden!

  Tak, den smagte også virkelig dejlig, selvom den havde en heftig farve 🙂

  Ja, det er på lørdag….

  Mange hilsner
  Birthe


 35. Aug 9, 2011
  4:40 pm

  Asli

  Mmm! Det hele ser lækkert ud. Jeg er sikker på, at jeg vil være vild med kombinationen jordbær-birkes-hvid chokolade. I Tyskland kan man få alt muligt med birkes – kager, is osv. og jeg eeeelsker det 😀
  P.s. Tillykke med ham kæresten 🙂


 36. Aug 9, 2011
  4:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Asli!

  Mange tak 🙂 Jeg tror de fleste vil elske den kombination, den er SÅ skøn!!

  KH
  Birthe


 37. Aug 10, 2011
  9:05 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  he he he super duper morgenmad – havregryn med mælk – jeg smider også kækt et drys sukker og rigtig kakaopulver på ( ikke Nesquick )uhmmm, det er lækkert, men det synes min kæreste nu ikke he he he forstå ham hvem der kan 😉

  Knus Rikke


 38. Aug 10, 2011
  10:25 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Rikke!

  Jeg har får også lidt sukker på 🙂 Jeg har hørt om andre der putter kakao på, dog Nesquick udgaven…..

  KH
  Birthe


 39. Aug 28, 2011
  2:25 pm

  Mater Augustae

  Så fik jeg afprøvet dine æg/baconmuffins, og manden i mit liv var lykkelig og det samme var min 2-årige datter!
  Succesen skal helt klart gentages i næste uge, hvor jeg har inviteret til brunch. Synes det er fedt at man slipper for bacon-stegeosen og at de kan laves i forvejen og bare sættes ind i ovnen lige inden spisetid!
  Jeg har allerede anbefalet din opskrift vidt og bredt.


 40. Aug 28, 2011
  5:44 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mater Augustae!

  Det glæder mig at de vakte lykke – jeg synes også at de er super lækre 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 41. Jun 21, 2013
  11:17 am

  Maj

  Hvor ser det lækkert ud! 🙂
  Men bliver baconen ordentligt tilberedt/sprød hvis man ikke steger det lidt først?


  • Jun 21, 2013
   2:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maj!

   Ja, det synes jeg at det gør 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!