Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Beskytter” af Christian W. Jensen………..

31 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags: ,

Jeg er blevet færdig med “Beskytter” af Christian W. Jensen, jeg blev færdig i nat. Sikke en bog og sikke en debut, jeg er ret imponeret!
Bogen handler om Angela, som er hjemme i Portland til hendes fars begravelse. Han er blevet slået ihjel i hans job som politimand. Angela er også selv i politiet og har været det i et ½ års tid. Den aften hun ankommer til hendes barndomsby, overfaldes hun af nogle mænd. Radioværten Roy Hawkins er på vej hjem og afværger overfaldet på hende, men bliver selv slået ned og må på sygehuset i et døgns tid.
Det viser sig dog at Angela’s far ikke “bare” er blevet slået ihjel, men blev myrdet og nu begynder Angela at rode i de samme ting, som fik hendes far myrdet. Roy Hawkins bliver kontaktet af nogle mennesker, der siger de kommer fra “Organisationen” og han bliver hyret til at blive Angela’s beskytter……….

Det er en bog med fart over feltet fra første side og som jeg gav udtryk for her, så er den virkelig velskrevet. Sproget er flydende og medrivende. Kapitlerne er så korte, så jeg som læser hele tiden lige blev lokket til at læse et mere og et mere – og så bare lige et mere – og inden jeg fik set mig om, var klokken 03.00!
Som jeg før har givet udtryk for, så er jeg ikke så meget for kærlighedshistorier der altid skal forsøges at flettes ind i spændingsromaner, men denne er med et lille twist…….
Det eneste jeg kan sætte fingeren på, er at alle personernes tanker – som er skrevet med kursiv i bogen – godt kan virke lidt distraherende for mig, men da først jeg var rigtig fanget af bogen, så glemte jeg det hurtigt.

Alt i alt, stor ros til Christian for hans første roman. Han sidder allerede og skriver på den næste – og jeg glæder mig til at læse den!! Jeg håber, at jeg kan være med til at flere får kendskab til ham og hans forfatterskab – og får lyst til at læse hans bøger…….

Husk, at I stadig kan være med i hans give-away, hvis I selv har fået lyst til at læse bogen. Når jeg kommer hjem fra USA og har fået hvilet lidt ud, vil jeg også sætte en bogstafet i gang, hvor min drøm er at kunne få bogen til at gå rundt i blogland. Du kan jo bruge tiden til at tænke over, om det evt. kan være noget for dig at deltage i sådan noget……..

Christian har også lavet “Helping-Hands.dk“, som er et projekt for at støtte kampen mod brystkræft. Du kan læse mere om projektet her……….

Beskytter af Christian W. Jensen. 500 sider. Kan bl. a. købes hos Saxo til kr. 280,-

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Aug 31, 2011
  11:33 pm

  monaelisabeth

  hej – jeg har valgt at tildele din blog en blog-award – hvad det går ud på kan du læse på min blog dqpage.blogspot.com – håber du er med på ideen.
  mvh Mona


 2. Sep 1, 2011
  10:38 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Mona Elisabeth!

  Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Tak for ordene på din blog og for den fine award. Jeg har et par stykker af dem liggende efterhånden, men det gør jo ikke glæden mindre.

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Sep 1, 2011
  6:51 pm

  Camilla (Himmelske Kager)

  Den lyder da god, så den er lige røget på ønskelisten til min fødselsdag 🙂


 4. Sep 1, 2011
  8:13 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Jeg håber at du får den, for det er en virkelig god bog 🙂

  Kh
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!