Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Frihed” af Jonathan Franzen….

26 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Jeg er blevet færdig med “Frihed” af Jonathan Franzen og hvis jeg skal være helt ærlig, så brød jeg mig ikke helt vildt om den.
Den er blevet rost til skyerne af anmeldere i både USA og Danmark (og andre steder i verden), så det kan godt være det er mig der ikke forstår den, men jeg synes altså at den var lidt kedelig – og helt vildt langtrukken. Bogen kunne måske have været skåret ned til det halve, efter min mening………

Bogen tager udgangspunkt i familien Berglund – moderen Patty, faderen Walter, datteren Jessica og sønnen Joey. Vi følger Patty og Walter fra de er helt unge og finder sammen, op igennem deres voksne liv osv. – og sammen med deres historie indflettes Walters værelseskammerat, Richards, historie.
Vi følger familien fra den grundlægges og igennem dens forfald. Historien fortælles fra alle de 5 hovedpersoners vinkel og det bliver altså lidt trættende tilsidst….

Frihed af Jonathan Franzen. 581 sider. Set hos Saxo til kr. 249,95.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 26, 2011
  1:41 pm

  Tanja

  Så jeg da glad for jeg takkede nej tak til den da det var månedens bog.. for den virkede også en smule kedelig.. os selvom mange har rost den.


 2. Aug 26, 2011
  1:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tanja!

  Det kan også være at jeg ikke forstår mig på fin litteratur 😉 – men jeg har sjældent kedet mig så meget til en bog. Den havde nogle få gode kapitler, jeg synes bare at der var alt for langt imellem dem….

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!