Newyorkerbyheart

Film: Super 8……..

02 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Film (Movies)

I går var vi i biografen for at se Super 8.

Kæresten fik et gavekort sidste år, som vi ikke havde fået brugt, så nu skulle det være. Det tætteste sted det kunne bruges var Haderslev, så der kørte vi til. Med i gavekortet var også 2 sodavand og 2 popcorn. Det er mange år siden jeg sidst har fået popcorn i biografen, men hold da op hvor var de gode – yderst vanedannende. Jeg satte dem langt væk efter at have spist en stor del af dem, for ellers var de alle røget ned og vi havde altså fået aftensmad inden…….

Men altså tilbage til filmen. Det er klart en film der skal ses i biografen, fordi der er så mange effekter. Jeg synes at det er ret tydeligt at Spielberg har haft en finger med i filmen, men på den gode måde. Det eneste aberdabei er den lidt sukkersøde slutning, synes jeg…….

Ellers var filmen fyldt med flotte effekter og gode skuespilpræstationer af de børn der er med i. Den er også ret sjov i momenter. Tag ind og se den, den er slet ikke dårlig……..

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Aug 2, 2011
  9:14 pm

  Anna

  :O Hvordan kan man have et gavekort til biografen liggende i et år!!! :O Ville bruge det med det samme hvis det var mig 😀
  Vil også helt vildt gerne se Super 8 i biografen – og selvfølgelig med popcorn til!

  Anna
  sweetlittlebakingaddiction.blogspot.com


 2. Aug 2, 2011
  9:32 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anna!

  Well, jeg tror det er fordi vi skulle et stykke væk for at bruge det. Normalt tager vi i en anden biograf, der ligger tættere på 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 2, 2011
  9:39 pm

  Kristine L. Hansen (CookieCrumble)

  iiih, jeg var også inde og se den i søndags Birthe 🙂
  Jeg synes dog den snød lidt, fordi jeg havde læst, at hvis man var vild med E.T, så ville man også elske denne. OG JEG ER SÅÅÅ STOR FAN AF E.T, men synes slet ikke den mindede om. Faktisk slet ikke. Det skulle da lige være hovedpersonen i både denne og E.T, som kunne have en del fællestræk.

  Nå, men mht. lyden og effekter, så giver jeg dig helt ret. Vildt gode effekter, men nøøøjh lyden var høj 🙂 Og var slutningen måske ikke lidt for meget science fiction? 🙂 Well, måske jeg bare er blevet for gammel til den slags? 😀 Haha – og noget kunne tyde på det, for min bror synes den var feeeeed ;D


 4. Aug 2, 2011
  10:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Kristine!

  Jeg må med skam meddele, at jeg aldrig har set E.T. Jeg ved godt at det er en fejl 🙂

  Den var høj og hvor fik jeg et chok af og til – jeg synes også at den var liiiige for meget til sidst, men jeg bliver jo også 40 lige om lidt…

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Aug 3, 2011
  10:02 am

  Kristine L. Hansen (CookieCrumble)

  Ejh nej nej 🙂 BIRTHE ! SHAME ON YOOOU! Lej den 😉

  Haha, jamen så må jeg være 40 indeni 😉 For jeg synes også det lige var lidt for meget af det gode, men ellers synes jeg nu den var god og sjov. Drenge"Banden" der var jeg fx helt vild med 😉


 6. Aug 3, 2011
  11:46 am

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Kristine!

  I know – I'm bad 😀

  Jeg var også helt solgt til de drenge, især ham med bøjlerne på tænderne….

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 3, 2011
  5:32 pm

  Annika

  Æv at jeg havde brugt min portion skeer igår, hvor vi ellers var tæt på at gå i biffen (vi ender altid i biffen når vi ikke er i nærheden af vores hjem :$)

  Må se om vi får tid en aften i næste uge så 🙂


 8. Aug 4, 2011
  5:27 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Annika!

  Æv, men jeg kender det godt. Nogle gange er jeg så træt, så jeg ikke engang kan holde ud at sidde i en biograf 🙁

  Håber, at I får den at se snart…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!