Newyorkerbyheart

Give-away af bogen “Beskytter” af Christian W. Jensen……

26 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bøger - Tags: ,

Jeg gør ellers aldrig reklame for give-aways hos andre bloggere på denne blog, fordi jeg efterhånden føler det er blevet en kamp for at man skal være fast læser, reklamere osv. – men nu gør jeg altså en undtagelse i den gode sags tjeneste.

Det er jo ingen hemmelig at jeg elsker bøger. Det at slå op i en helt ny bog, er en helt bestemt form for lykkefølelse, som jeg altså ikke kan opnå ved at høre lydbøger eller da jeg læste e-bøger på den lånte Ipad. Det at sidde eller ligge med en bog, giver en ro og det er dejligt at forsvinde ind i forfatterens verden. Men for at følelsen skal være optimal, skal bogen være velskrevet og historien være god – og derfor en omtale af denne bog – som jeg lige er startet på, men som allerede har kostet mig en masse søvn i nat!
Forfatteren hedder Christian W. Jensen og “Beskytter” er hans første bog, men han er startet på efterfølgeren – og jeg håber inderligt at han får succes for det jeg har læst indtil videre af bogen er virkelig velskrevet og fænger med det samme. Jeg måtte kæmpe i går for at lægge den fra mig, da var klokken så også blevet 02.45!!

Christian har en give-away på hans blog som du kan deltage i her – desuden kan du på hans blog læse om det han går og laver……………hvilket også indebærer madopskrifter 😀
Jeg ved godt at konkurrencen er betinget af at man skal gøre alt det jeg ikke er så vild med, men jeg føler at dette er i en god sags tjeneste (nemlig at udbrede kendskabet til en god bog), så derfor dette indlæg. Bogen kan også købes hos Saxo.

Desuden vil jeg når jeg er færdig med bogen – og er kommet hjem fra min forestående ferie til New York – sætte en lille stafet i gang, som jeg håber at I vil deltage i. Men mere om det senere……

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Aug 26, 2011
  6:04 pm

  Trine

  Hej 🙂 Du læser altid så mange bøger, og i mange forskellige genre. Det ret spændende at læse om. Kom til at spekulere på, har du en yndlingsbog? Eller bare en bog du har læst særligt mange gange? Håber ikke du har noget i mod jeg spørger, så skal du bare sige det! Selv har jeg læst Harry potter serien flere gange end jeg kan tælle på mine fingre og tæer, haha :D. Jeg elsker simpelthen de bøger. As always (synes ikke man kan sige det for tit), tak for en skøn blog! Hilsen trine


 2. Aug 26, 2011
  9:59 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Trine!

  Jeg synes ikke at jeg har set dig før, så jeg byder dig velkommen og tak fordi du giver dig til kende 🙂

  Jeg har en del, men har måske en lide "mærkelig" bogsmag. Men en af de bøger jeg har været mest betaget af i de sidste par år er "Den første" af Justin Cronin. Det er en fantastisk bog og jeg glæder mig helt vildt til den næste udkommer. Da jeg fik den i hænderne troede jeg egentlig ikke at det ville være noget for mig, men jeg var hooked fra første side og jeg havde mere end svært ved at lægge den væk….

  Jeg var også betaget af "Jordens søjler" – ligesom så mange andre. "Løvens Leg" af Nelson DeMille er også en bog jeg husker og i det hele taget kan jeg godt lide hans bøger, fordi han skriver så humoristisk. Jeg er også vild med Michael Connaly's bøger om Harry Bosch.

  I mine teenageår var det Helen Dore Boylston's bøger om Sue Barton som jeg nok uden tvivl har læst mest. Den serie har jeg læst igen og igen 🙂

  Hva' med dig, har du en yndlingsbog??

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!