Newyorkerbyheart

Hva’ sker der for folk???

29 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Blogverdens bagside - Tags: ,

I går skete der nogen jeg ikke i min vildeste fantasi havde troet skulle ske – og jeg forstår stadig ikke helt hvorfor??

I går aftes tikkede denne mail ind i min indbakke:
_________________________________________________________________________________

Kandu Semig kandusemig  til mig
Vis detaljer 18.45 (16 timer siden)
Hvor er du dog et skrækkeligt menneske! Du har ikke fortjænt at være her på jorden!!!Jeg har hørt fra (navn fjernet af mig pga. politiets undersøgelser) at du er sykisk syg sykopatisk intragant forfølger hende og mange andre. Hun har fortalt mig alle dine hæmmeligheder!!! Du er ikke i sikkehed nogen steder mere!!!!
Nu tikker du også penge på din blok hvad fanden bilder du dig ind??? Du tror du er noget du er ikke andet ænd et flæskebjærg som æder dårlig, grim og fed mad. Kan du lave mad hvor der ikke er ost og bacon i?? Du kan ikke tænke selv og stjæler ider fra (navn fjernet af mig pga. politiets undersøgelser) og alle andre
Børn sulter i Afrika mens et flæskebjærg som dig dig bare kræver ind du burde ikke have lov til at leve og jeg vil sørge for at dit sølle liv snart slutter Så vi andre slipper for dig og ikke behøver se på din grimme fede mad og læse dine beklagelser tikkerier. det er jo lyv det hele någet du finde på for at vi skal have åndt af dig Du får alle vores skattepenge som vi arbejder hårdt for at tjene!!
Nu skal du dø dø dø og alle bliver glade. Alle vil fajre at du ikke længere er her jeg gør alle en tjæneste verden bliver bedre. Du har skriver du savner anette nu får du hende at se, jeg hjælper dig!!!!!!

DØ dit fede svin og stop med at tikke på din blok
__________________________________________________________________________________

Jeg kan forstå at nogen er uenige med mig, jeg kan også forstå at de vil dele deres uenighed med mig – men dette forstår jeg ikke!!!!!! Hva’ sker der for folk??? Hvorfor kan man ikke være saglig og diskutere det der man er uenig om i et pænt sprog?? Hvorfor skal det absolut blive personligt, ondskabsfuldt og beskidt???

Hvad jeg slet ikke forstå er, hvorfor i alverden folk bliver så oprevet over min blog??? Altså herregud, jeg skriver om mad – den mad vi spiser – og det kan da godt være at nogen ikke synes det er god mad og ikke ville fanges i et spise sådan noget mad, men det betyder vel ikke at man behøver at ty til sådan et sprog???
Jeg forstår heller ikke at folk bliver så oprevet over maden, for det er jo ikke sådan at jeg tvinger folk til at spise den – og selvom det måske ikke er gået op for nogen – så tvinger jeg altså heller IKKE folk til at læse min blog!!!! Jeg forstår heller ikke helt, at hvis man bliver så oprevet over at læse herinde, hvorfor så blive ved???
Jeg kunne forstå hvis jeg havde en blog der skriver om kontroversielle emner, men folkens, jeg skriver om mit liv og vores mad………..

Anyway, politiet er nu involveret, for sådan en mail kan jeg selvfølgelig ikke sidde overhørig. Jeg er godt klar over at det – højst sandsynligt – er tomme trusler, men det her vil jeg ikke finde i. Jeg har før modtaget ubehagelige mails og kommentarer og politiet vil nu gå tilbage og se på om der er en forbindelse. Alt vil blive undersøgt – også nogle af de MEGET lidt saglige ting der er blevet skrevet om mig på andre blogs i både kommentarer og indlæg! Jeg har givet ALT videre.

Imens, vil jeg forsætte ufortrødent, for sådan noget her gør mig stædig. Jeg har dog en opfordring til dig: hvis du ikke kan lide min mad, mit liv eller det jeg gør – så hold op med at læse med herinde! Det er jo tåbeligt at du hidser dig op over noget, som du dybest set INGEN indflydelse har på. Brug dog tiden til noget du godt kan lide i stedet for og skab indhold i dit liv.
Desuden vil jeg også tilføje at jeg har fået ry for at sortere i kommentarer og det er rigtigt. Jeg gider ikke negativ energi i form af negative kommentarer – min blog, MIT valg. Det jeg vil forsætte med, så hvis du ikke kan finde ud af at skrive i en ordenligt tone, så kan du lige så godt lade være med at skrive, din kommentar vil ikke blive udgivet og i fremtiden er der andre der vil læse mine kommentarer inden jeg får dem – så jeg vil altså heller ikke læse dem.

Til alle jer derude der læser min blog trofast og har fulgt mig gennem tykt og tyndt – jeg håber at I bliver ved med at komme herinde – og jeg håber på jeres støtte og opbakning, den har jeg hårdt brug for! TAK.

Print Friendly
Tilbage

69 kommentarer


 1. Aug 29, 2011
  11:19 am

  Marie

  Nej nej nej!!! hvad er det dog for et vanvittigt og fuldkomment idiotisk menneske som skriver sådan noget??? Vedkommende må jo være dybt imbecil (håber jeg) JEG (og rigtig mange andre) elsker din blog og synes at du virker som et fantastisk menneske, som udviser virkelig meget overskud trods din sygdom. Du må virkelig ikke lade sådan en nar ødelægge noget for dig. Jeg håber virkelig at politiet finder frem til synderen!


 2. Aug 29, 2011
  11:20 am

  Kristine L. Hansen (CookieCrumble)

  Fy for en væmmelig omgang Birthe 🙁 Trust me, jeg bliver her 🙂 Mig kan du ikke skræmme væk 😉


 3. Aug 29, 2011
  11:31 am

  Tanja

  Åh gud!.. Kan næsten slet ikke finde ord.. Sikke et fjols!

  Men du er sej.. og bliv du bare ved! Sådan en nar skal bestemt intet ødelægge..

  Håber det lykkes at finde ud af hvem der står bag.. Ikke at man kan gøre så meget… men personen fortjener altså ikke at kunne sende sådan en mail uden konsekvenser!


 4. Aug 29, 2011
  11:33 am

  Pia

  Selvfølgelig bliver jeg også.

  Mon ikke det er en person med begrænsede ressourcer. Det er i hvert fald ikke et skrevet i et særligt modent sprog. Håber politiet tager det alvorligt, jeg tror ikke at det er seriøse trusler, men det er alligevel fuldstændig uacceptabelt at true folk.
  Som du selv skriver, kan folk ikke lide dig eller din mad, så kan de da bare holde sig væk. Sværere er det vel ikke?
  Håber du er ok, på trods af alt 🙂


 5. Aug 29, 2011
  11:37 am

  Olivia Myrthue

  Wow!… Det var da helt insane. Personen kan jo ikke være helt i orden. Derudover er beskeden smæk fyldt med stavefejl. Og jeg er glad for at du har reageret som du har – det kan ikke nytte noget, at lukke bloggen ned eller lign, for det kan simpelthen ikke passe, at sådan et menneske skal få lov til at få dig ned med nakken.

  Keep on going strong 😀


 6. Aug 29, 2011
  11:42 am

  Birgitte

  Kære du!

  Hvad man giver, får man igen… Du giver så mange gode mad-oplevelser og gode erfaringer videre og det skal du intet ondt høre om.

  Dem der vælger at skrive sådan er jo netop selv fulde af problemer og negativ energi.

  Tænk på, at selvom man kan læse mange ting om dig og dit liv og ikke mindst den dejlige mad, så er det læserens TOLKNING af dig og ikke DIG, der afgør hvad man får ud af det. Du er ikke herre over andre menneskers tanker og hvis de ønsker at læse din blog på den måde, så er det deres eget problem.

  Desværre findes der mennesker, der dyrker den slags og det er den skyggefulde side af Internettet. Nu kan de sidde bag skærmen og anonymt komme af med galde og afreagere på tilfældige mennesker, som uforskyldt forsøger at dele noget med nogle andre mennesker.

  Jeg har kun foragt overfor den slags mennesker. Vil ikke beskæftige mig med det, hvis jeg var dig… Men godt politiet er kommet ind over, for der er bestemt en grad af ulovlighed over den mail du der har fået…

  Trøsteknus fra Birgitte


 7. Aug 29, 2011
  11:44 am

  Agnethe

  SÅDAN! siger jeg bare – hold nu fast hvor er nogle folk bare nederdrægtige og ondskabsfulde og hvad skal det da til for??? Jeg er fuldstændig uforstående og som du siger, hvis de ikke kan lide lugten i bageriet, så kan de skisme da fise af! Der er jo ikke ligefrem tvangsindlæggelse til at læse din blog og os der følger dig, gør det med glæde!
  Vil lige tilføje, at det er med god grund, at din blog er en af de mest læste i DK – og det er ikke pga. dårlig mad altså!
  Kæmpe knus!


 8. Aug 29, 2011
  11:44 am

  Camilla

  Hej Birthe,

  som du siger, så er det utroligt at folk kan blive så oprevet over din blog! Det er både grimt og barnligt – for ja, man kan bare lade være med at læse med, hvis man har et problem.

  Jeg synes det er fint, at du bare fortsætter ufortrødent :o)

  knus
  Camilla


 9. Aug 29, 2011
  11:44 am

  Amina

  Kære Birthe,

  Så kan du lære ikke at bruge så meget tid på, at lægge opskrifter ud som andre kan få gavn af! Dem skulle du måske bare begynde at tage penge for i stedet for? Jeg har personligt set folk tage betaling for det samme (læs, kogebøger, online kogebøger mm)..

  Personligt synes jeg at din blog er dejlig og at jeg så hellere pt. donerer mine ekstra midler til Afrika, udelukker ikke at jeg en dag trykker på din "donér knap"! – .Ikke for at give dig en almisse eller fordi jeg tror du mangler noget, for det har jeg ikke grund til at tro – Men måske bare for, at sige en lille tak for nogle gode opskrifter mm.!

  Jeg er på ingen måde kendt indenfor denne blog verden, men finder det dog pinligt og afskrækkende, at der sidder så små mennesker derude som endda er så afstumpede i deres menneskesyn, at de finder behov for at tilsvine og true andre mennesker… Pga. en MADBLOG!! Ja, beklager de store bogstaver – Men come on!

  Birthe – Jeg ved personligt hvor ubehageligt det kan være med trusler, men du har tilsyneladende med et meget sørgeligt menneske at gøre, som er uden for pædagogisk rækkevidde – Og i øvrigt burde kræve sine skolepenge tilbage! (beklager tonen, men det er simpelthen for lavt at true folk på livet "anonymt" endda!)

  Fortsæt med det du gør bedst – Og lad politiet gøre deres arbejde – Lad os håbe det bærer frugt – Magen til kujon skal man da lede længe efter!

  De allermest positive tanker til dig og din blog!

  /Amina


 10. Aug 29, 2011
  11:45 am

  Rikke

  Hvor er det dog sygt. Sikke et menneske.. Vi må håbe politiet finder frem til noget. Og kunne man ikke lære at stave hvis man skulle sende sådan noget gylle til andre!!?? 🙂


 11. Aug 29, 2011
  11:55 am

  DorteS

  Godt du meldte det til politiet! Det er bare for langt ude!!
  Go' tur til NY – pas på jer selv in the Big Apple!


 12. Aug 29, 2011
  12:00 pm

  Sebrina og Nicolai

  Jeg er virkelig rystet!! Du er sej, og jeg er her stadig 🙂


 13. Aug 29, 2011
  12:02 pm

  Marie

  Jeg var lige inde og læse på Bitterfissens blog. Jeg har anmeldt bloggen til Google, og håber den bliver lukket (Jeg skal ihvertfald gøre hvad jeg kan) Jeg er temmelig sikker på at det er en derinde fra som er blevet "gejlet op" til at sende dig den mail.


 14. Aug 29, 2011
  12:02 pm

  MissMuffin

  Suk.. Det er simpelthen utroligt!
  Jeg forstår godt dit valg med at politianmelde afsenderen og jeg forstår udemærket også dit valg med at sortere i kommentarene.
  Jeg sletter selv konsekvent negative kommentar, for jeg gider simpelthen ikke bruge krudt på de sølle mennesker bag dem..
  Selvom jeg ikke altid er helt enig med dig, så giver det mig bestemt ikke ret til at dømme sig og jeg kan altså godt tåle, at du er anderledes end mig:)
  Jeg smutter hvertfald ikke, så lav du bare masser af mad med ost og bacon eller hvad det nu er, for det elsker jeg sq også:)


 15. Aug 29, 2011
  12:06 pm

  Charlotte den 2.

  Tænk hvor ondskabsfuldt. Andet er der ikke at sige om det. En stakkels person, hvis liv hænger i laser.
  Man skal ikke lade sig narre af alle de såkaldte stavefejl – de er anbragt helt "efter bogen", på den måde er det vanskeligere at indkredse hvem der har skrevet brevet til dig. Ofte kan man se på sproget hvem afsenderen er – men disse fejl gør det ikke let. Godt du har overgivet det videre til politiet, den slags er der ingen der skal finde sig i.
  KH
  Charlotte


 16. Aug 29, 2011
  12:13 pm

  Irene

  Kære Birthe, hvor gør det mig ondt på dine vegne at nogle opføre sig sådan, tænk, at nogle kan falde så dybt…. Jeg kan forestille mig hvordan du har det, tankerne i dit hoved må være endeløse og alt den energi du må bruge for igen at kunne op….
  Jeg ved godt det slet ikke kan sammenlignes, men for bare et par dage siden var jeg selv ude for en ubehagelig kommentar på min blog, og har derfor også været nød til at "censurere", mine kommentare inden de bliver udgivet…Hvor er det dog sørgerligt at nogle mennesker kan falde så dybt, og abselut er nød til at tage os andre med…
  Jeg vil ALTID læse din blog, Birthe, jeg synes du rammer lige der hvor vi er (I NUET), på godt og ondt, og din mad er altid vekslende og utrolig flot dukomenteret….
  Helt ærligt, så kan folk jo bare lade være med at læse med, hvis de ikke bryder sig om lugten i bagerriet,ikk…
  Op med humøret Birthe, vi er rigtig mange som bakker op om dig:-)
  Knus og tanker Irene


 17. Aug 29, 2011
  12:18 pm

  Madpaverne

  Kære Birthe …

  jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive. –
  Jeg er af den opfattelse, at uenighed ikke altid er af det onde – man kan være uening med sine vennner og familie, få en god konstruktiv debat om politik, opdragelse, moral, ja livet som helhed. – og bagefter vende tilbage, til det gode venskab, uden skår i relationen. – Men det kan man kun hvis man anderkender folk for dres forskellighed – og din mening er anderledes end min, gør hverken dig, eller mig til dårlige mennesker. – man skal behande hinanden pænt, tale i en ordentlig tone, ja , have respekt for andres forskellighed fra end selv.

  Dette her er der ingen ord for, ingen ting der kan formilde den handling. – Det er ondskabsfuldt og vanvittigt – og jeg tror det er en vanvittigs værk.

  Om man vil læse din blok, eller donerer penge er jo op til den enkelte – det er jo så smart på internettet, at med kun et lille klik er videre … det er nemt og hurtigt. –

  Der er mange der er glad for din blok, finder god inspiration til den dagllige mad … bliv ved med det!

  Jeg stikker heller ikke af – Pas på dig søde Birthe

  Knus
  Sofie


 18. Aug 29, 2011
  12:30 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej med jer!

  Tak for alle jeres kommentarer og støtte, det betyder meget for mig i denne sag!

  Det vigtige her er jo at – som nogen af jer er inde på – at der skal være plads til uenigheder, men derfor kan vi da være lige gode venner alligevel. Ligesom jeg ikke er enige/kan lide alt det jeg finder på andre blogs, det samme er jo gældende for min blog – og fred være med det. Sådan skal det være – og heldigvis for den lille forskel!! Vi er mennesker af kød og blod, vi er forskellige i udseende, meninger, præferencer osv – men det gør jo hverken dig eller mig til et dårligt menneske. Gud har ikke skabt os lige i den forstand, for så havde vi jo ikke behøvet at være så mange meninger….

  Det eneste jeg kræver er at folk der kommenterer herinde respekterer min blog og mig – og det synes jeg faktisk ikke er for meget at forlange. Hvis ris/uenigheder udtrykkes i en ordentlig tone, så er det jo velkomment og konstruktivt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 19. Aug 29, 2011
  12:31 pm

  Randi

  Heldigvis kommer man ikke langt med dødstrusler. Det er godt du har afleveret det videre til politiet. I øvrigt synes jeg nu godt nok du ofte er involveret i en eller anden form for dramatisk intrige. Er det virkelig så spændende at være dansk madblogger? Am I missing out? 😉


 20. Aug 29, 2011
  12:49 pm

  Lise B

  Helr ærligtm hvad sker der dog for dfolk. Og som du siger bliver folk jo ikke tvunget til at læse med fx som her : "Så vi andre slipper for dig og ikke behøver se på din grimme fede mad". hvis vedkommende ikke ønsker at se din mad, som jeg ville betegne som virkelig lækre, så lad dog for guds skyld være med at kigge herinde. Jeg synes virkelig du er en af de bloggere der har min dybeste respekt.
  Jeg bliver her søde Birthe.
  /Lise


 21. Aug 29, 2011
  12:57 pm

  Rikke

  Jeg er målløs – det er jo sygt.

  Jeg elsker din blog 🙂 Den giver mig stor inspiration når jeg skal have gæster og jeg finder altid super lækdre opskrifter som jeg bliver rost for.

  Jeg er glad for at du bliver ved og du har meldt vedkommende til politiet.


 22. Aug 29, 2011
  12:57 pm

  Nina

  Hej Birthe!

  Sikke da en omgang, kan godt forstå du har meldt det til politiet. Tomme trusler eller ej, så skal ingen have lov til at snakke sådan til dig – eller nogen anden for den sags skyld! Ja, man kan være uenige om mange ting, men det er da for lavt at diskutere på den måde som vedkommende gør i den email. Det er desværre alt for nemt at gemme sig bag sin egen skærm og nogle vælger desværre at opføre sig fuldkommen idiotisk. Hold hovedet højt, vi er mange der har læst med i mange år og som sætter pris på det arbejde du ligger i din blog :o)


 23. Aug 29, 2011
  1:41 pm

  Frk.B

  Holy moly, hvor en omgang… Der må være nogen, som har ondt et vist sted…:S
  Jeg er da også langt fra enig med alle de bloggere jeg følger, men jeg gider virkelig ikke spilde min tid på at fortælle det til folk – og så på sådan en grim måde! Der er jo ingen, som tvinges til at læse med… Nøj, det er lavt…
  Stort knus og masser af positive tanker!


 24. Aug 29, 2011
  2:13 pm

  Absurdistræde

  Hej.

  Jeg kommer ikke herind så tit og når jeg gør, er det, som oftest, gennem andre blogs. Jeg er fast læser og kommentator på bitterf…'s blog og var ligeledes en af dem, der undrede sig over din donationsknap. Jeg er personligt ligeglad, men lidt irritation tror jeg, at jeg følte. Det er sagen helt ligegyldig.

  Det er træls med sådan nogle mails. Specielt fordi personen sket ikke har forstået hele pointen med det originale indlæg. Der er absolut forskel på ytringsfrihed og krænkelser og den mail du har modtager, er helt hen i skoven. Jeg tror dog, at man skal passe på med, at give Bethany skylden for alt det had. Jeg nyder B's blog og de debatter, der kommer ud af det og jeg bliver ked af det, når folk "løber med budskabet" på en så fejlfortolket måde. Folk bliver irriterede på hinanden og det resulterede også i, at en ung mand implicit truede Bethany med hackning i samme kommentartråd som al den anden snak. Det handler, i bund og grund, om årsgasanskuelse. Folk vil altid misforstå og agere på egen hånd også selvom det er på tåbelig hånd.

  Jeg håber folk kan adskille den slags meningsløs had fra en ellers sjov og besynderlig blogverden.

  Kort og godt; sikke da en idiot.


 25. Aug 29, 2011
  2:17 pm

  Lotte

  Kære Birte. Hvor er det dog en forfærdelig masse vrøvl at sende til dig, og sikke da et sygt menneske der må stå bag! Jeg synes din blog viser hvem du er, og kan folk ikke lide det de læser, jamen så må dde da virkelig læse noget andet! Og sikke da et sørgeligt liv vedkommende har, hvis man kan opbygge et så stort had til en person man ikke kender.
  Jeg synes det er SÅ SEJT at du fortsætter. Sådan nogle mennesker MÅ ikke vinde. De skal låses inde og evt. have noget hjælp for den tydelig dårligt psykiske tilstand de befinder sig i! Fuld opbakning og tanker herfra!!! Mange hilsner fra Lotte


 26. Aug 29, 2011
  2:35 pm

  Bianca

  Jeg er chokeret, forarget og ikke mindst VRED på dine vegne!
  Det er netop DIN blog og man bestemmer selv hvad ens EGEN blog skal bruges på.
  og så dødstrusler! Hvad f*nden tror de egentlig de har gang i!
  Du har som altid min fulde opbakning og jeg tager virkelig hatten af for din styrke til at fortsætte!
  Knus Bianca


 27. Aug 29, 2011
  2:58 pm

  Enhverdagsberetning

  Alt hvad der skal siges er vist allerede blevet sagt, men jeg vil gerne tilslutte mig.

  Problemet er jo helt klart afsenderens. At sende sådan en mail – tyder jo helt klart på, at han/hun har et alvorligt problem, der ovenikøbet kan være behandlingskrævende. Hvis man ikke kan frasortere de input man ikke bryder sig om – ikke kan abstrahere fra, at man selv er af en anden overbevisning og ikke kan høre noget andenhåndssladder uden at fare på barikaderne – ja så har man I MINE ØJNE brug for professionel hjælp.

  Birthe du gør det godt – og jeg vil fortsat følge din blog med stor glæde.
  Hilsen Charlotte


 28. Aug 29, 2011
  3:03 pm

  Bebiane

  Hej

  jeg håber ikke du lader dig påvirke for meget af en syg persons udtalelser, for det må vedkommende da være.

  Jeg nyder din blog rigtig meget og laver mange ting fra din side, bliv endelig ved med at poste inspirerende indlæg.

  Rigtig god ferie.

  Dorthe


 29. Aug 29, 2011
  3:18 pm

  Anne

  At dømme ud fra vedkommendes stavefejl, er det nok ikke den skarpeste kniv i skuffen, der har forfattet noget så uacceptabelt. Det er jo desværre bagsiden ved internettet – at folk lukker virkelig meget lort ud, fordi de ikke behøver se dem i øjnene, som det går ud over.

  Men godt du er gået til politiet med det. Det er det helt rigtige at gøre. Så håber jeg de vil bruge nogle ressourcer på det.

  Hvor er det dog sørgeligt at blive mindet om, at der findes så ondskabsfulde mennesker i denne verden…

  Ha' en dejlig dag! Og lad ikke sådan en SVUMPUKKEL ødelægge noget som helst 🙂


 30. Aug 29, 2011
  3:36 pm

  Laura

  Hvor er jeg KED af, at du skal få den slags henvendelser!!! Det er simpelthen ikke i orden, og jeg håber at personen der har skrevet dette bliver fundet og straffet.

  1000 kærlig tanker og hilsner herfra!

  Jeg bliver her stadig, og håber ikke at det er den slags der en dag, vil få dig til at holde op med at blogge dine flotte billeder og gode opskrifter!

  / Laura


 31. Aug 29, 2011
  3:56 pm

  Det-lille-koekken

  Nej nej nej.. Hvor sindsygt et menenske kan være sådan. Håber ikke det går dig alt for meget på. Godt Politiet er på sagen. Det er godt nok vildt..
  Mange hilsner
  Det lille koekken..


 32. Aug 29, 2011
  4:32 pm

  mschouw

  Skrækkelig mail at få i sin inbox. Godt du er stærk, og har modet og lysten til at fortsætte på trods af modgang.

  Den person der har skrevet mailen er jo tydeligt syg. Heldigvis for dig, virker det jo som om, at der er nogle henvisninger i mailen til en person, og at man måske derigennem kan opklare hvem forfatteren er. Håber personen bliver fundet, og at han/hun får en passende straf.

  I min verden forstår jeg slet heller ikke en besked som denne. Hvorfor er det lige man ikke bare kan holde sig væk, hvis man synes det er en dårlig blog?


 33. Aug 29, 2011
  4:41 pm

  mig og moster

  Godt at du har politianmeldt dette syge menneske!!!! Håber vedkommende kan blive draget til ansvar for denne afsindige handling.

  Tænker meget over hvorfor disse situationer opstår – har man en blog, er det jo fordi man har en passion for noget som bobler så meget inde i én, at man har lyst til at dele passionen med andre. Så håber man jo i al beskedenhed på, at der er flere som deler ens interesse, så bloggen kan blive et sted hvor passionen kommer ud, og inspiration fra andre kommer tilbage. Hvorfor læse en blog man synes er dårlig eller uinspirerende?

  Underligt som der opstået en lidt ondskabsfuld og elitær holdning til madblogs (og sikkert også andre blogs), og det kan ikke være "godt nok" hvis du ikke skriver om tilberedningen af den pighvar du selv fangede imorges før solen stod op, og som du transporterede hjem indpakket i specialimporteret økologisk papir, mens du vandrede gennem din meget omfattende (og utroligt velholdte) økologiske urte- og grøntsagshave. Nåh ja, glemte jeg at sige, at du naturligvis bor i et fantastisk og inspirerende hus i Toscana, hvor alle de lokale simpelthen eeeelsker din mad.

  "Desværre" så bliver du nok ikke optaget i den elitære madblogger-klub foreløbig, men gæt engang hvad vi skal have til aftensmad idag……(hint – det er ikke pighvar 🙂

  Din blog når ud til alle os der ønsker du ville invitere på mad, og som bruger dine opskrifter både til hverdag og fest.

  Keep going, og kun POSITIVE tanker til dig her fra Fyn.


 34. Aug 29, 2011
  4:45 pm

  sparvath

  Magen til klaphat skal man da lede længe efter.

  Jeg er glad for du har anmeldt det for det skal du. Og jeg håber ikke politiet glemmer den. Hold dem ved ilden så sagen ikke går i glemmebogen.

  Og jeg håber ikke du tager en så syg idiots udfald med i tankerne til The Big Apple. Prøv at glemme det hvis du kan. Det skal ikke ødelægge en så stor oplevelse


 35. Aug 29, 2011
  4:59 pm

  Marianne

  Hold da op….. sikke noget !!! hmmm, ved slet ikke hvad jeg skal sige….. godt du har anmeldt det og håber så at du kan få det ud af systemet og ikke bruge mere krudt og god energi på det !!!…. man kan kan ikke forpligte folk ud over deres evner…. og dette er tydeligvis en der ikke evner det helt store!!!! …. belastende !!! ville egentlig bare ønske jer en helt igennem fantalitastisk tur over-there!!!Nyd alt det hele !!!


 36. Aug 29, 2011
  6:09 pm

  Åsa

  Jamen, hvad sker det dog for en del mennesker, er det jauloxi eller hvad.
  Det er fint at politi er blevet involveret og håber på at de finder ud af hvad det er for et menneske der gør sådant noget.
  Så vil jeg bare sige at du har en af de bedste madblog jeg læser.
  Og det vil jeg blive ved med, tit når jeg skal ha gæster og ikke kan finde ud af hvad vi skal ha, så går jeg ind på din blog, og wupti, så har man bare en superb middag.
  Mange varme tanker til dig<3<3<3

  Knus fra Åsa


 37. Aug 29, 2011
  6:16 pm

  Bebiane

  Du har min fulde støtte. Afsenderen der heller ikke kan stave, må virkelig have et stort problem med sig selv.


 38. Aug 29, 2011
  6:17 pm

  Litzy

  Yikes siger jeg bare – hvor må den person have enormt lidt indhold i sit liv når h*n føler at du skal angribes.

  Jeg går i hvert fald ingen steder. Elsker at hente inspiration herinde 🙂


 39. Aug 29, 2011
  6:57 pm

  Lin

  Det der, det er da en utrolig bad joke. Kan godt forstaa du er oprevet.


 40. Aug 29, 2011
  6:59 pm

  Trine

  Ej jeg blev decideret fysisk dårlig af dette indlæg. Nu kender jeg dig ikke personligt, men du virker som det sødeste menneske, og et meget gavmildt og betænksomt et af slagsen. Du laver altid ting til dine naboer, og du bruger så uendelig meget tid på at opdatere din blog til glæde for virkelig mange mennesker, og forventer ikke engang et tak til gengæld. Du besvarer alle vores spørgsmål til opskrifterne, og du er i det hele taget bare sød og venlig – puha, sikke dog en omgang snyd at få i hovedet af hende der. Klart, hun har lov til at have sin egen mening. Synes egentlig også det er OK for hende at skrive, at hun ikke synes donationskanppen er en fed idé, hvis hun gør det i et ordenligt sprog. Hvis hun skrev noget ala "Jeg kan godt lide din blog, men din idé om donationssknappen støtter jeg ikke", ville det have været en anden sag. Håber ikke det har slået dig helt ud det her. Din blog er fantatisk 🙂


 41. Aug 29, 2011
  7:08 pm

  Pandekagepiraten

  Jeg er mildest talt pisse rasende! Hvor kan jeg bare ikke klare smålighed på den måde. Kølhal hele bundet (man er vel ikke pirat for ingenting 😉 ).

  Og så at lave en blog hvor man hælder galde ud over andre bare for galdens skyld (BitterF) og kalder det ytringsfrihed?!

  Flere opskrifter fra dig! 😀 Al magt til Newyorkerbyheart *thumbs up*


 42. Aug 29, 2011
  7:42 pm

  Chilotte

  Nå havde skrevet et monsterlangt indlæg som forsvandt ud i den blå luft.
  Det korte af det lange er, at det her er jo ikke sjovt. Ligesom Bethany's blog heller ikke er sjov. Desværre troede jeg den ville fortsætte det den begyndte med, nemlig sjov satire hvor man kunne grine af sig selv (og andre) men når man er så personlig, truende og ækel som på den blog at man går så bevidst efter nogle (dusør på mit hoved eks) så gider jeg simpelthen ikke lege med længere.
  Og det er der rigtig mange der ikke gider, bloggen består jo kun af Bethany selv, et par medløbere og så en stribe "anonyme" Normale er for længst holdt op med at læse med der.
  Når det så er sagt, kunne man jo forestille sig (jeg siger ikke det er sådan) at man trænger til noget at skrive om, så man forfatter det ene og andet og spinder imellem blogs her, sådan man selv har (tror man) En god historie.

  Jeg synes du skal springe op og falde ned på det altså, det er for ubehjælpeligt og for ynkeligt at spilde en tanke på.

  Brug tiden på din mad og de som godt kan li at læse med herinde 🙂


 43. Aug 29, 2011
  7:59 pm

  Line Nielsen

  Puh for en smøre at modtage.. jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig kommer til at forstå mennesker der udtrykker sig på den måde – det er nu sørgeligt altså…
  Glæder mig at det ikke er noget der slår dig ud og vi fortsat kan nyde dine fantastiske opskrifter 🙂


 44. Aug 29, 2011
  8:00 pm

  Piskeriset

  Som du selv er inde på – hvis man ikke kan lide din blog, kan man jo bare læse noget andet. Jeg forstår ikke, hvorfor der er mennesker, der har behov for at udtrykke sig på den måde.

  Håber du får en god og begivenhedsrig tur til NY 🙂


 45. Aug 29, 2011
  8:19 pm

  Anne

  Kære Birthe..

  Som alle de andre også har skrevet, så sidder jeg her hel mundlam og foragtet over, at man sender sådan en mail frem.. Det forstår jeg ikke..
  Jeg synes(af hvad vi kan læse) at du har klaret situationen rigtig flot! Du har gjort det rigtige ved at involvere politiet i den her sag og du har ikke ladet dig standse! For det er jo klart det "anonym" vil have – men Birthe, you keep on going! Vi danskere er som regel aldrig gode til at give kommentarer, men jeg nyder din blog.. Du har fanget vores hverdag helt perfekt samt nye spændende ingredienser, som bliver mere og mere populære i det danske køkken.. Og jeg personligt elsker at du fx bruger bacon og ost, da det er en stor del af vores hovedproduktioner i landet.. (Ja, jeg er en landmandspige, hehe 🙂 )

  Ja Birthe, mig slipper du altså ikke helt af med 🙂
  Og så vil jeg gerne sige et stort tak til dig, at trods du er "kendt eller stor" madblogger i vores lille bloggersfære, at du tager dig tid til at kommentere og besøge os mindre/deltids madbloggere 🙂

  Kh Anne 🙂


 46. Aug 29, 2011
  8:24 pm

  Sofie

  Personen må godt nok være misundelig på dig og din blog, Birthe!!


 47. Aug 29, 2011
  8:25 pm

  Blak

  Kan kun gi' alle de andre ret!
  DU er MIN daglige op-tur! Når jeg kommer træt hjem fra arbejde, hentet Niklas fra skole, har lavet hurtig, kedelig aftensmad – igen – er jeg lige et smut forbi Facebook/din blog, for på trods af din sygdom, klynker du ikke – og du har overskud til at tage en masse billeder af din altid spændende mad, hvorefter du giver dig tid til at skrive og forklare opskrifterne – og alt det andet, du har gang i!
  Kæmpe skulderklap her fra – og TAK fordi du er, som du er! ♥
  Knus Tina, Munkebo


 48. Aug 29, 2011
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej alle!

  Igen, vil jeg godt sige tak for jeres støtte. Jeg skriver ikke til hver enkelt af jer, det håber jeg er ok?

  Jeg vil også bede jer om ikke at spekulere højt i, hvem der står bag. Alle er jo uskyldige indtil det modsatte er bevist og jeg jeg håber, at politiet finder ud af noget. Håber, at I forstår min bøn…..

  Mange hilsner
  Birthe


 49. Aug 29, 2011
  9:43 pm

  Zita

  GODT at du ikke lader det slå dig ud..sikken dog et sygt menneske!! Godt at du er gået til politiet, det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal finde sig i sådanne trusler!
  Og du kan være sikker på at vi andre trofast læser videre..jeg elsker din blog:-)

  bh Zita


 50. Aug 29, 2011
  10:20 pm

  MissMocca

  DU godeste! Støtte, opbakning og kærlige tanker sendes hermed i din retning. Din mad er skøn og din blog er skøn – sådan noget siger mere om den, der skriver mailen.
  Men jeg kan godt forstå, at du bliver bange og vred!
  Beundringsværdigt, at du bliver stædig og kæmper. Sejt gået Birthe 🙂 Keep on fighting the good fight. Og lad ikke det her forstyrre din velfortjente ferie 🙂

  Vh. Louise


 51. Aug 29, 2011
  10:26 pm

  Marie

  Jeg er chokeret… Er næsten ved at græde… Det er så synd for dig, at sådan noget sker… Ej, nej, nej..
  Jeg håber du er okay!

  Mange kæmpe knus herfra – Marie. 🙂


 52. Aug 30, 2011
  8:35 am

  Rikke

  Kære Birthe

  Jeg er en af de, sikkert mange, læsere af din blog, som TIT er blevet reddet af dig, når inspirationen til aftensmaden har været pist-borte. Har godt læst dine tidligere indlæg om blogverdenenes bagside, og har kun hovedrysten tilovers for disse mennesker.
  Jeg har ikke kommenteret på noget før, men synes dette simpelthen er for meget – godt du politianmelder det! Hvor er det trist at der findes folk der på den måde dyrker det negative og hadske , og ligefrem opsøger det? Jeg mener, hvis man ikke kan lide din hjemmeside, så er det jo ret nemt at undgå den..
  Håber ikke du lader dig slå ud af den form for modstand – selvom jeg godt kan forstå hvis du er træt af det.. Din blog er værdsat af SÅ uendelig mange flere end de få forsmåede tosser derude!

  mange klap på skulderen herfra


 53. Aug 30, 2011
  8:44 am

  La Fembot

  Hvor er det fucking langt ude!
  Jeg kan slet ik forstå at folk kan hidse sig op over din blog? Du giver jo bare madopskrifter?
  Der er godt nok nogle mennesker der sku' ha' et gok i hovedet (og et stavekursus tydeligvis).

  Keep up the good work Birthepige! Vi er mange der ville være ked af det hvis du lukkede bloggen.


 54. Aug 30, 2011
  9:18 am

  Stine

  Kære Birthe.

  Jeg vil bare sige: Keep up the good work. Jeg er vild med din blog og dine opskrifter.

  Håber politiet finder idioten.

  Kærlig hilsen Stine


 55. Aug 30, 2011
  9:18 am

  Rikke Jakobsen

  Kan kun tilslutte mig at alt vist er sagt i denne sag. Og dele de synspunkter der er givet til kende.
  Dog vil jeg tilføje at det rent faktisk ER strafbart og komme med dødstrusler mod andre. Tomme trusler eller ej.

  Jeg er ikke skræmt væk og læser hellere end gerne med;-)

  Rigtig, rigtig god tur til NY.

  Rikke


 56. Aug 30, 2011
  10:13 am

  Helle

  Føj for f….. en stor IDIOT!! Denne person har da så MANGE problemer udover stavning!! Jeg læser og har stor fornøjelse af dine opskrifter Birthe, så du MÅ ikke lader dig slå ud af sådan et sølle sølle menneske! Godt du har politianmeldt dette, og jeg tror bestemt de finder frem til hvem, er selv blevet hjulpet af politiet ved lign. situation, dog ikke trusler – men her fandt de frem til personen, og vedkommende fik sig noget af en lærestreg!! Rigtig rigtig god tur til NY :-))

  Mange hilsner
  Helle


 57. Aug 30, 2011
  10:23 am

  Camilla (Himmelske Kager)

  Kære Birthe

  Det var dog en rædselsfuld mail. Jeg er fuldstændig uforstående overfor hvorfor folk overhovedet gider at følge en blog de bliver så provokerede over. Sært!

  Må du få en dejlig tur til NY.

  Kh Camilla


 58. Aug 30, 2011
  11:18 am

  Karina Hansen

  Det var dog en forfærdelig, for ikke at tale om hamrende ulovlig og strafbar mail.

  Jeg elsker i hvert fald din blog, og håber at du fortsætter lang tid endnu.

  Mange venlige tirsdagshilsner fra Karina.


 59. Aug 30, 2011
  11:48 am

  Anne Mette

  Folk er idioter. Jeg håber der kommer konsekvenser for vedkommende, der har skrevet det.


 60. Aug 30, 2011
  1:55 pm

  Kjærs Mølle

  Vil bare give dig et stort kram 🙂

  Knus Jannie


 61. Aug 30, 2011
  2:13 pm

  sgs

  Du godeste da – her har jeg holdt forlænget weekend væk fra computeren og så sker der sådan noget ubehageligt noget imens. Selvom det er ved at være et par dage siden vil jeg også gerne herfra udtrykke min støtte til dig og min harme over, at folk kan få sig selv til sådan noget. Uenighed og konstruktiv kritik er en ting, men gå nu lige efter bolden. Dette er langt langt under lavmålet.


 62. Aug 30, 2011
  4:14 pm

  C'est La Vie By G.

  Det er jo helt hen i vejret! Godt du har politianmeldt sagen, for det er da helt ude af proportioner – som du selv skriver, det er jo valgtfrit om man vil læse din blog eller ej.


 63. Aug 30, 2011
  9:21 pm

  Bettelaus

  Hejsa Birthe,

  Sikke da en skræmmende og modbydelig mail…. jeg har slet ikke ord for det der er skrevet, det er da helt igennem ondskabsfuldt og grusomt…. Jeg står bag dig, det kan du stole på. Håber du er ok og ikke er for påvirket af den mail, misundelse er åbenbart en rigtig grim ting i dagens Danmark…. føj for den da….

  Jeg står bag dig Birthe,

  Knus Rikke


 64. Aug 30, 2011
  9:28 pm

  Gitte

  Kæreste Birthe,
  Jamen jeg forstår da slet ikke noget – hvordan kan nogen dog være så ondskabsfulde… – men, Birthe du skal vide, at jeg ser frem til at læse din blog så ofte så muligt uanset hvor i verden jeg befinder mig – for både du og din blog er fantastiske!
  Jeg ønsker jer den bedste tur til NY – pas på dig selv.

  Tanker fra Gitte


 65. Sep 1, 2011
  8:36 pm

  Heidi

  Nej, nej, nej – hvad sker der for folk… Jeg har været bortrejst nogle dage og har først set dit indlæg nu.. Men jeg er da chokeret! Hvad er det for en stodder, der skriver sådan?

  Du skal glemme ham/hende, og så skal du bare fortsætte! Der er brodne kar overalt – og der er MASSER af mennesker, der følger med i din blog og elsker det….

  Endnu en gang – ha' en super go tur, og så bare glem personer som denne….

  / Heidi


 66. Sep 2, 2011
  10:23 am

  Ole

  Bare rolig Birthe. Vi elsker dig og bliver ikke skræmt væk.
  Glem den idoiot og fortsæt for Guds skyld det gode arbejde.
  Jeg betaler gerne skat til folk som dig 🙂


 67. Sep 2, 2011
  10:27 am

  Ole

  Og glem nu alt det her, og hav en fantastisk tur til New York. Husk at glæde dig over hvert minut derovre 🙂
  Håber at du vil skrive lidt om de steder I spiser derovre?
  Glæder mig til du er tilbage på bloggen igen.
  / Ole


 68. Sep 9, 2011
  4:39 pm

  Bloggeren

  Kære Birthe
  Jeg plejer egentligt bare at læse med uden at kommentere, men nu fik jeg lyst til at sende en lille besked efter at have læst den meget trælse mail. Jeg kan godt forstå hvis du er rystet og håber at det må være godt at komme lidt væk fra det hele mens politiet forsøger at rode trådene ud herhjemme imens. Tak for alle dine gode opskrifter og anbefalinger – jeg er tit blevet inspireret til at prøve noget nyt efter jeg har læst din blog. Det er rigtigt dejligt at du tager billeder også undervejs i madlavningen. Jeg kan rigtigt godt lide ost 🙂 og selvom jeg er vegetar bliver jeg alligevel ofte inspireret af at læse dine opskrifter og oplevelser.
  Rigtig god tur til NY! Jeg håber det må give dig masser af efterårs-glæde med hjem!
  Bedste hilsener, Karen


 69. Sep 22, 2011
  1:08 am

  Basarm

  Personen burde tage et dansk retskrivningskursus i stedet for at bruge tid på at nedgøre og true andre mennesker. Et sølle, sølle menneske…

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!