Newyorkerbyheart

Udflugt: Lintrup Zoo…….

02 august , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Udflugter (Trips) - Tags: ,
 Vi har et lille Zoo i nærheden, som hedder Lintrup Zoo, der har faktisk ligget der i en del år. Jeg tror det havde lukket i nogle år, men er så genåbnet. Jeg har været der engang for rigtig mange år siden – i dag bestemte vi os så for at tage dertil.
Det er ikke så stort, men yderst overskueligt og med flere legepladser til børn. Parken er stadig under renovation og det er tydeligt at se at der kræver en del endnu, der er heller ikke dyr i alle burene, men de dyr der er fine…..
Vi var der en vel en god times tid vil jeg tro og det var lige fint til os. Herunder finder I lidt billeder fra parken………….
 

Da vi kom hjem fik vi noget frokost og så trængte jeg virkelig til en lur. Jeg har kørt på pumperne længe, fordi jeg sover virkelig dårligt om natten. Hvor jeg normalt sover 1½-2 timer ad gangen, har jeg længe kun sovet knap 1 time ad gangen. Jeg har gået mere oppe om natten end jeg har lagt ned og det tærer hårdt på kroppen. Det har nu stået på i godt 2 uger, så i dag trængte jeg bare til at have en forholdsvis rolig dag og få en lang lur på sofaen.
Jeg formåede at sove i næste 2 timer, uden afbrydelser og det gjorde godt, jeg føler mig som et helt nyt menneske. Jeg håber at jeg snart kommer ind i en bedre soverytme om natten, guderne skal vi at jeg trænger til det. Jeg er ikke vant til at sove ret meget, men det her er godt nok lige i underkanten af hvad jeg kan holde til………….

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Aug 2, 2011
  10:51 pm

  Ungersvenden

  Hej Birthe

  Det lyder som en hyggelig tur. Den der ørn er godt nok flot!
  Håber du får bedre soverytmer. 🙂

  – Ungersvenden


 2. Aug 2, 2011
  11:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ungersvenden!

  Det var hyggeligt og lige en tur jeg kunne holde til 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 3. Aug 3, 2011
  7:13 am

  Charlotte den 2.

  Hej Birthe!
  Pyha – ja den varme. Jeg får intet udrettet, ved dog godt "man" ikke skal klage over sommervejret:-). Jeg eeeelsker at se falkonerer i aktion det er så fabelagtigt – dog har jeg det elendigt med Zoo, jeg er helt holdt op med besøg der. Vi har ellers et imponerende ZOO i Aalborg, men hver gang jeg har aflagt et besøg har jeg det dårligt. Jeg synes det er SÅ synd for dyrene.
  KH
  Charlotte


 4. Aug 3, 2011
  8:46 am

  Piskeriset

  Jeg elsker at gå i zoologiske haver – det er faktisk en af de ting, som gemalen og jeg ofte har gjort på ferier – dog ikke de seneste gange, da vi mest har været af sted med venner og familie.

  Jeg kendte ikke til Lintrup Zoo i forvejen, så tak for introduktionen 🙂


 5. Aug 3, 2011
  11:44 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Charlotte!

  Jeg må sige at jeg også er lidt ambivalent mht. Zoo. På den ene side elsker jeg at se dyrene, på den anden side så synes jeg også at det er synd. Jeg synes dog at dyrene i de store ZOO's har ret gode vilkår – eller så gode som de nu kan have i fangenskab. Men jeg vil godt side at jeg fik lidt ondt af dyrene i Lintrup Zoo af og til, fordi jeg syntes at de havde for lidt plads….

  KH
  Birthe


 6. Aug 3, 2011
  11:45 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Det er også kun et lille bitte sted, så kan godt forså at du ikke har hørt om det. Det ligger ca. 20 minutters kørsel fra os 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Aug 4, 2011
  11:40 pm

  Kris

  >:( Jeg vil også snart i Zoo. Har hørt Aalborg har en fin en, men skal lige ha' fundet den… Og alt andet heroppe.

  Håber alt er vel!

  Mvh,
  Kris


 8. Aug 5, 2011
  12:18 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Kris!

  Er du flytte til Ålborg?? Kan jo slet ikke følge med mere, når du ikke skriver på bloggen 😉

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!