Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: “Glasslottet” af Jeanette Walls…………..

16 september , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser - Tags:

Bogen “Glasslottet” af Jeanette Walls er på så mange måder en helt utrolig bog – en biografi – faktisk. I bogen fortæller Jeanette Walls om sin turbulente barndom med en alkoholisk far og en mor der ikke lever op til det ansvar hun har som forælder. Jeanette og hendes søskende lever en kummerlig tilværelse hvor de sjældent bliver mætte, men må rode rundt i skraldespande for at finde andres efterladenskaber. De er beskidte og bor i et hus uden el og varme, sover i papkasser eller hjemmebyggede senge – og huset er fugtigt og uhyggelig koldt om vinteren.

Alligevel beskriver Jeanette sin barndom med en varme og en stor kærlighed, til hendes forældre og især til hendes søskende.
Det er en hjertegribende fortælling, som kalder på tårerne, men som også kan få smilet frem. Den røde tråd bogen igennem er kærlighed, realisme og sammenhold mellem søskende. Læs den, du vil ikke fortryde det……….

Glasslottet” af Jeanette Walls. 389 sider. Fås bl. a. hos Saxo til kr. 299,00.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Dec 2, 2011
  9:22 am

  Micha

  Har selv læst denne bog, og faldt over din anmeldelse, da jeg selv skulle til at skrive min egen anmeldelse af bogen. Det er en meget rørende bog og kan som du kun anbefale den 🙂
  KH Micha


  • Dec 2, 2011
   11:41 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Micha!

   Det er virkelig en utroligt rørende bog, jeg sad i mig i lang tid bagefter. Det er ikke en man sådan lige giver slip på…….

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!