Newyorkerbyheart

Så er jeg tilbage – igen, igen…………..

26 september , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie - Tags: ,

Så er jeg tilbage på min “pind” igen, beklager jeg har været så ustabil, men der har været absolut ingen tid til blogge eller til at læse blogs. Det er ikke sikkert jeg får læst op på hvad I har lavet, så I må bære over med mig, jeg starter på en frisk og vil langsomt komme ind i rytmen med at læse jeres blogs igen……

Vi kørte min Mama til lufthavnen i morgen kl. 04.00, idet hun skulle flyve fra Billund kl. 06.00, så vi var tidligt oppe.
Det har været en helt fantastisk uge og det har været så skønt at have hende her og være i stand til at vise hende rundt til de steder som betyder noget for mig her. Hun har mødt en del af kærestens familie og vi har fået en masse mad fra den danske madskat.
Vi har fået snakket, gået ture og se en masse ting – og ikke mindst har vi virkelig nydt at kunne være så intenst sammen i 1 uge – det har været guld værd og noget jeg vil være i stand til at leve på i lang tid. Alle de gode minder, alle de gode billeder i mit hoved og mit hjerte, vil være noget jeg aldrig vil glemme……

Det har også været travle dage og tilsidst har jeg kunnet mærke på min krop at den var ved at være godt og grundig træt. De fleste aftner har jeg gået i seng før min Mama og kæresten, fordi jeg trængte til søvn – og i dag har jeg sovet hele dagen. Den næste uges tid til nok og store træk gå med at sove og hvile, men jeg skal også prøve at få lavet indlæg herinde, for jeg her jo uhjælpelig bagud. Jeg er endnu ikke færdig med min New York-dagbog og jeg vil da også gerne fortælle lidt om hvad vi har lavet i den uge der er gået. Det hele skal nok komme ligeså langsomt………..

På søndag skal jeg være frisk, for da skal jeg til MAD i Ridehuset i Århus sammen med Anne og Lone og det glæder jeg mig rigtig meget til. De er begge personer jeg værdsætter utrolig meget – og som er skønne at tilbringe tid sammen med – og når der så også er mad indblandet, så bliver en søndag jo ikke meget bedre 😀

Jeg glæder mig til at komme ind i en dagligdag igen og til at blogge mere konstant. Blogning er efterhånden blevet så stor en del af min hverdag, så selvom det er dejligt at holde fri af og til, så glæder jeg mig virkelig til at få lavet en masse indlæg igen. Jeg har en masse, som jeg skal have skrevet om……..

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Sep 26, 2011
  9:45 pm

  Camilla B

  Hej Birthe.
  Velkommen tilbage.
  Hvor er det dog dejligt at læse, at du har haft en skøn tid med din Mama.
  Jeg glæder mig til at læse mere.
  Mange hilsner
  Camilla


 2. Sep 26, 2011
  10:38 pm

  Marina

  Det skal du da ikke beklage. Det virkelige liv er til hver en tid vigtigere end bloggen og du har jo haft travlt med at hygge med Mama.


 3. Sep 26, 2011
  10:39 pm

  Bitten

  Ved du hvad, du er tilgivet for dit fravær så længe du har haft nogle skønne dage 🙂 Dejligt at høre, at du har nydt det, det har du fortjent.


 4. Sep 26, 2011
  11:24 pm

  Marie

  Hej Birthe!
  Hvor har jeg savnet dine indlæg! Dejligt at høre fra dig, og jeg håber virkelig, at du havde en fantastisk tid med din Mama!
  Nu skal du bare give dig tid til at slappe af og komme ovenpå igen, mens vi andre i spænding venter på gode indlæg om NY og tiden med din Mama! 🙂

  Og mht til MAD i Århus på søndag.. Jeg har overvejet at tage til det, men jeg ved virkelig ikke, om jeg skal gøre det.
  Men mon ikke jeg kan lokke min mor med derud… De har trodssalt åbent i Århus. 🙂

  Pas på dig selv!
  Knus Marie


 5. Sep 27, 2011
  10:56 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Tak, det har bare været sådan nogle dejlige dage 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 6. Sep 27, 2011
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marina!

  Det er rigtigt, det er i den virkelige verden at livet skal leves 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Sep 27, 2011
  10:57 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Bitten!

  Tak, det er sødt skrevet 🙂

  Håber vi snart ses.

  Mange hilsner
  Birthe


 8. Sep 27, 2011
  10:58 am

  Newyorkerbyheart

  Hej Marie!

  Ej, det ville da være sjovt hvis vi så hinanden i Århus. Vi kommer søndag.

  Knus
  Birthe


 9. Sep 27, 2011
  12:30 pm

  Mimi K Jensen

  God t at høre at du har fået hygge med din mor, det er helt sikkert også i den virkelige verden livet skal leves. Men har da savnede dine mange indlæg !!
  mvh Mimi


 10. Sep 27, 2011
  1:41 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Mimi!

  Tak, det glæder mig at så mange har savnet mig – jeg har også savnet at blogge 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!