Newyorkerbyheart

Bogstaffen går videre til…………

01 oktober , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bogstafet

Så skal næste led i bogstafetten afsløres og det bliver (trommehvirvel): Ditte fra Kaos i mit køkken. Jeg håber at du glæder dig til at læse bogen, Ditte og til at sende den videre ud i cyberspace bagefter…..

Send mig venligst en mail med din adresse på newyorkerbyheart@gmail.com og jeg vil sende bogen til dig. Jeg vil fluks gå ind og tilføje dit link inde på siden “Bogstafet“. Husk at linke tilbage til reglerne når du er klar til at sende bogen videre og sende mig navn og link til den person du sender til, når du har læst bogen. Jeg glæder mig til at følge denne fantastiske bogs færd ud i blogland og se hvad I andre synes om den.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Oct 2, 2011
  9:32 am

  Ditte B (Kaos i mit koekken)

  JUHUUUUUU – den vil jeg glæde mig til at læse!!
  Jeg sender dig en mail med det samme!!!


 2. Oct 2, 2011
  5:42 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Ditte!

  Tak for din mail 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!