Newyorkerbyheart

Café besøg på Café Diem………………

26 oktober , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Restaurant/café-besøg - Tags:

Hyggelig indretning……….

Små sjove ting på bordene……..

Uhmm, hindbærsaft fra Søbogaard………..

Nachos med kylling……….

Salsa, creme fraiche og guacamole……….

Små fine tallerkner……….

I dag var kærestens – højgravide – søster og jeg på Café Diem, en helt ny café her i byen. Denne by er ikke ligefrem oversvømmet af caféer. Der er en hos bageren og en i Kvickly, men dette er den eneste sådan “rigtige” café. Jeg håber caféen møder opbakning her i byen, for den er ret hyggelig.
Møbleringen er uens, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg får lidt “stress” når det hele er for ens og for pænt.
Alle stole er forskellige. Det er både sofaborde med bløde møbler og spiseborde med uens stole. Dekorationen holdt helt i gammel stil, på nær tapetet, som jeg er ret vild med og som bryder alle de lidt mørke møbler. Alt i alt en virkelig hyggelig atmosfære……..

Vi sad og kigge på menukortet, som indeholder salater, sandwich, suppe og pastaretter – men vi vidste godt begge to at det var nachos der trak 😉
Vi bestemte os for at dele en tallerken nachos – hvilket jeg er glad for, for det var en ret stor portion – og så var det meningen at vi ville have delt en salat bagefter. Men da vi først havde spist nachos, havde vi slet ikke plads til salat, så det blev ved nachos.
Det var virkelig lækre nachos. Super smag. De blev serveret med creme fraiche og salsa. Vi bestilte guacamola til ved siden af, som vi skulle betale kr. 5,- ekstra for, lidt ærgeligt at guacamole ikke er med i prisen.

Betjeningen er venlig, men måske kunne den godt være lidt mere opmærksom. F. eks. måtte vi bede om et par tallerkner og teskeer til tilbehøret – det kan også være at jeg bare er lidt vanskelig 😉
En lille ting som jeg finder irriterende er man ikke har et menukort hver, men bare en stander på bordet. Så enten skal man læse højt eller sidde og vente på at se menuen, men det er bare en lille ting, som irriterede mig………….

Vi ville egentlig have haft en latte og kage, men desværre var udbuddet af kage kun et par kokosmakroner, som ikke så alt for friske ud. Det ville være fedt om der kunne fås et lækker stykke kage eller tærte, til kaffen, men det kan være at det er noget der kommer med tiden.

Alt i alt var vi dog godt tilfredse. Vi delte en portion nachos (kr. 65,-), guacamole (kr. 5,-) og fik en Søbogaard saft hver + en flaske koldt vand (vandhanevand) og kom af med kr. 160,-, hvilket vel er et ok prisleje – jeg kender ikke så meget til prisniveauer på caféer, må jeg med skam indrømme.
Anyway, det er rart at muligheden for at tage på café nu er der. Nu skal jeg bare have lokket kæresten med derned.

Mangler man inspiration til hjemmet kan man gøre væggen smuk med mywalls.dk.

Print Friendly
Tilbage

13 kommentarer


 1. Oct 26, 2011
  4:24 pm

  studielivet

  Tillykke med caféen, hvis man kan sige det 😉 Det ser da super hyggeligt ud der.. Og så gav du mig lige lyst til nachos, hvilket er skøøøøønt 🙂

  Kærligst Lea


 2. Oct 26, 2011
  4:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lea!

  Der er virkelig hyggeligt – måske du skulle komme og besøge mig en dag? 😉

  KH
  Birthe


 3. Oct 26, 2011
  4:58 pm

  camilla

  har ventet spændt på om der kom en anmeldelse af stedet. jeg var selv derinde for nogle uger siden og det var en rigtig positiv oplevelse. selvom betjeningen også var lidt sløv den dag.
  hilsen camilla


 4. Oct 26, 2011
  5:05 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla!

  Ja, der er hyggeligt og den mad vi fik god – måske det andet kommer med tiden 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 26, 2011
  5:25 pm

  Bianca

  Lyder ellers som en rigtig hyggelig tur på café. Synes det er ærgeligt når sådanne steder ikke er helt oppe på mærkerne, men da konkurrencen ikke lyder til at være så stor, så gør det nok heller ikke betjeningen hurtigere.
  Mht prisen må jeg sige det er okay cafe priser, så der kan du sagtens komme igen 😀 Knus Bianca


 6. Oct 26, 2011
  6:06 pm

  LaTascha

  Det ser rigtig hyggeligt ud – ku da godt være vi skulle derned og støtte dem på et tidspunkt, når jeg kommer til Vejen. Ellers er jeg jo ret vild med Café Birthe – jeg siger dig noget mad og betjeningen er helt i top;-)

  Jeg synes den samlede pris er helt fair efter cafémålestok. Adskilt synes jeg måske det virker MEGET billigt for nachos – jeg tror de er helt oppe i noget med 80 kr i Århus, husker det faktisk ikke i Vejle. Til gengæld synes jeg så det virker rimelig dyrt, at komme af med 160 kr, hvoraf de 70 er for mad og de restende 90 er for drikkevarer. Det er ligesom at prisen på mad og drikkevarer ikke rigtigt hamonerer, men nu ved jeg jo heller ikke hvad I gav for vand. Tror en Søbogaard koster omkring 25-30 kr på cafeerne her i Vejle.

  Kærlig hilsen

  Anne.


 7. Oct 26, 2011
  6:12 pm

  LaTascha

  Uhhh lige en lille ekstra kommentart i dagens anledning;-) Det der nummer med guacamolen laver de på så mange caféer i Århus. I anledning af, at det logiske tilbehør til nachos er salsa og guacamole vælger de fleste caféer at servere salsa og creme fraiche til. Så kan de nemlig lige score et par kroner ekstra på at sælge gaucamolen, for det er jo ligesom at det hører til:-)


 8. Oct 26, 2011
  7:52 pm

  Lin

  Lyder hyggeligt. Menukortet,jeg tror faktiskt at individuelle menukort er "forbeholdt" "rigtige" restauranter. Caf´e kører med mere afslappede forhold. Du har ret i at det er irriterende. Nachos mums


 9. Oct 26, 2011
  8:38 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Anne!

  Jeg kender godt den café, det er bare som om betjeningen godt kan være "lidt" doven og ret så træt ;-D

  Det var også det jeg studsede lidt over, sammenhængen – eller forholdet – mellem drikkevarer og maden. Men hva' ved jeg, jeg er jo ikke vant til cafélivet……

  Jeg kan godt se tricket med guacamolen, men jeg vil alligevel betale lidt ekstra for nachos og det så er med i prisen.

  KH
  Birthe


 10. Oct 26, 2011
  8:39 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lin!

  Ja, det har du nok ret i, men godt det smagte det i hvert fald 🙂

  Kh
  Birthe


 11. Oct 26, 2011
  8:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Bianca!

  Undskyld, havde helt glemt dig!!

  Det var super hyggeligt, men ja, konkurrence er ikke det de har mest af her i byen 🙂

  Kh
  Birthe


 12. Oct 26, 2011
  10:38 pm

  studielivet

  Hej igen Birthe 🙂
  Du siger bare til.. Og det behøver ikke være til nachos, dit selskab er mere end nok 😉
  Kærligst Lea


 13. Oct 26, 2011
  10:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Lea!

  Det er dig der skal sige til, jeg er her jo altid 😉

  Kh
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!