Newyorkerbyheart

Heinz First Harvest………..

08 oktober , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale

 I kom der pakke: en flaske Heinz First Harvest og nogle flot indpakkede tomater…….

Sådan ser flasken ud……..

I går kom der en pakke med posten, ikke at det er noget specielt, men jeg syntes bare ikke at jeg havde bestilt noget – eller fået information om at noget var på vej til mig – så jeg undrede mig lidt over hvad det kunne være.

Da jeg åbnede pakken var der en flaske Heinz First Harvest, et brev og nogle, fint indpakkede, tomater – jeg elsker at få pakker 🙂
Jeg havde i grunden godt læst at Heinz ville lave nogle First Harvest flasker, men havde glemt alt om det igen, men jeg glæder mig meget til at smage den. Jeg indrømmer gerne, at jeg er glad for Heinz, en “last” der har fulgt mig siden jeg satte mine fødder på amerikansk jord for første gang.

Heinz Fist Harvest fremstilles i begrænset oplag og alle flaskerne er nummererede . Den fremstilles af de allerførst modnede tomater og tappes på flasker inden der er gået 48 timer, hvilket skulle give en mild ketchup. Flaskerne er i butikkerne nu og så længe lagret rækker……..

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Oct 10, 2011
  12:04 pm

  Piskeriset

  Sjovt koncept! Hvad er din vurdering af den i forhold til den almindelige Heinz?


 2. Oct 10, 2011
  12:55 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg fik den i sidste uge, så jeg har ikke fået smagt den endnu 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!