Newyorkerbyheart

Småting………..

04 oktober , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla - Tags:

Sådan ser chokoladebaren ud inden den pakkes ud……..

……………og sådan inden den spises……..

Min nye lille ballon-højtaler……….

Da min Mama var her, fik jeg faktisk også en plade virkelig LÆKKER chokolade, som er fra Martha’s Vineyard. Den er fra State Road, som er en restaurant på den lille skønne ø – hvor præsiden Obama faktisk har holdt ferie i år. Det er lidt sjovt at det åbenbart er de demokratiske præsidenter der har smag for den lille perle af en ø.

Tilbage til chokoladen, som er mørk chokolade med karamelliserede mandler, pistacie- og hasselnødder, appelsinskal og rosiner. Det smager virkelig, virkelig GODT – og jeg er ellers normalt ikke vild med chokoladebarer af den art. En lækkerbisken, der bringer minder tilbage til mig……..

Den anden ting jeg vil omtale er den nye lille højtaler jeg har købt, en lille bitte ballon-højtaler, som jeg synes er super fed!! Den kommer med 2 forskellige ledninger og en lille pose den kan opbevares i. Den kan bruges til MP3/4 afspillere, mobiltelefoner, Nintendo DS og computere.
Jeg har købt den på Ebay og er allerede helt pjattet med den 🙂
Den skal bruges når jeg tager bad, fordi jeg altid savner musik på badeværelset. Nu kan jeg sætte min Ipod til højtaleren og så er musikken hjemme…….

Print Friendly
Tilbage

16 kommentarer


 1. Oct 5, 2011
  2:18 pm

  Lin

  Maatte lige se billeder fra da din Mama var her. Pragtfuld billedserie som var et helt rejsekatalog vaerdigt. Du spiller paa mange tangenter. Fantastisk kok, genial madskribent og nu andet end madfotograf ( for dét ved vi jo allerede at du er dygtig til hehe). Endnu et bevis paa at Danmark er dejligt. Og hvad syntes Mama?????


 2. Oct 5, 2011
  2:49 pm

  TineLee

  Nøj, det lyder altså lidt smart med den der ballon, men også lidt mystisk, for jeg kan, med den begrænsede tekniske snilde jeg besidder, overhovedet ikke regne ud, hvordan en ballon, skal hjælpe lyden ud af ipod'en 😉

  Og der er noget, jeg ikke har fattet, for hvad er det nu historien er med din mama :-)?

  Kh Tine


 3. Oct 5, 2011
  3:47 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Lin!

  Wow, tak for al rosen, jeg får helt røde kinder 🙂

  Min Mama elskede det her – og især Vesterhavet var et stort hit….

  KH
  Birthe


 4. Oct 5, 2011
  3:48 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Tina Lee!

  Det er meget nemt, du forbinder bare ballonen med Ipod'en (der er ledning med), tænder for den og så kommer lyder 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 5. Oct 5, 2011
  5:32 pm

  marialehne

  Hvad søgte du på på ebay? Vil gerne se den derinde, men kan ikke finde den! den ser ret sej ud 😉


 6. Oct 5, 2011
  6:11 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Marialehne!

  Jeg søgte på balloon speaker, men faktisk tror jeg ikke at der er så meget at spare, så de kan ligeså godt købes over nettet herhjemmefra 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 7. Oct 5, 2011
  6:24 pm

  Sarita

  spiller den højt nok til at bruge mens man er i bad??


 8. Oct 5, 2011
  6:43 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Sarita!

  Ja, det klarer den fint 🙂

  Mange hilsner

  Birthe


 9. Oct 5, 2011
  9:20 pm

  Piskeriset

  Ok, den chokolade kunne jeg også godt sætte tænderne i! *savle*


 10. Oct 5, 2011
  9:23 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Piskeriset!

  Jeg kan også godt betro dig at det smager godt 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 11. Oct 12, 2011
  10:31 pm

  camilla_Julie

  Ihhh jeg har lige fået to minispeakers hjem i dag hvoraf den ene er magen til din og så er der ikke nogen af dem der virker… mega surt… der er ikke en eller anden hemmelig kontakt jeg kke har fundet vel?


 12. Oct 12, 2011
  10:37 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla_Julie!

  Ej, hvor er det TRÆLS, det er jeg ked af at høre!! Har du prøvet at kontakte sælgeren, hvis du har købt den over Ebay?? De er normalt ret flinke at kommunikere med…..

  Mange hilsner
  Birthe


 13. Oct 13, 2011
  1:11 pm

  camilla_Julie

  jeg prøver lige at sætte dem til laptoppen, kom i nat i tanke om at de måske var løbet tør for strøm og det kunne være derfor… men begge sælgere har pænt skrevet tilbage og vil gerne sende en ny vare hvis jeg ikke kan få dem til at virke 🙂

  mvh Camilla


 14. Oct 13, 2011
  1:40 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Camilla_Julie!

  Godt at høre at du har hørt fra dem, som regel er sælgere på Ebay, flinke til at svare og sende en ny vare, hvis man får noget der ikke virker. Jeg håber, at du får dem til at virke, lad mig høre hvordan det går med dem 🙂

  Mange hilsner
  Birthe


 15. Oct 14, 2011
  5:00 pm

  camilla_Julie

  haha…løsningen fundet… de var bare aldeles tørlagte for strøm så efter et par timers genoplivelse fra laptoppen så virker de begge fantastisk 🙂

  mvh Camilla


 16. Oct 14, 2011
  7:07 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej Camilla_Julie!

  Godt at høre at du fandt løsningen 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!