Newyorkerbyheart

1. søndag i advent på Hindsgavl Slot………….

27 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Jul, Syg - Tags: ,

Selvom jeg ikke er helt på toppen i dag, så bestemte vi os alligevel for at tage til julearrangement på Hindsgavl Slot. I morges var jeg faktisk lidt bange for at feberen var vendt tilbage, men heldigvis var det ikke tilfældet. Måske lidt dumt at gamble, fordi jeg har nemlig en aftale med Anne i morgen aften 😉

Nå, men tilbage til julearrangementet. Vi inviterede kærestens mor med og så gik turen ellers mod Middelfart. Det var et ret hyggeligt arrangement og anderledes end andre julearrangementer, som jeg har været med til. Det kostede kr. 80,- at komme ind, men så var der ellers æbleskiver, julesmåkager, slik, tørret og frisk frugt, glögg, kaffe og the ad libitum. Arrangementet blev holdt i “Laden”, som er en virkelig smuk bygning, med højt til loftet. Hindsgavl Slot har gennemgået en masse renoveringer og fremstår virkelig flot. Det er første gang jeg har været indenfor, så det var lidt af en oplevelse. Selve slottet havde også åbent, så vi kunne gå rundt og kigge i lokalerne. Det er et smukt slot med masser af stemning og charme – og så har det jo den mest fantastiske udsigt………

Hindsgavl Slot udefra…………

Til højre “Laden”, hvor arrangementet blev holdt……….

Masser af stemning – og mennesker………..

Lækre varianter af the…….

De stod og kogte klejner i noget der lignede en stor paella pande……..

……….og så var det ellers bare at tage for sig af lækkerierne……………

Clementiner på stilk, det er da ikke til at stå for……….

Min tallerken med godter og småkager, brunkagerne og klejnerne var virkelig LÆKRE…………..

…..og selvfølgelig æbleskiver med hjemmelavet marmelade……….

I den ene ende af bygningen solgte de juledekorationer og pynt………….

Bl. a. disse frøer, som jeg havde svært ved at stå for – men det lykkedes mig……….

I hall’en ovre på slottet…………

……….med kig ind til lokalerne og ud mod Lillebælt…………

Smukt dekoreret lysekrone………..

En af de mange kakkelovne på slottet………….

Smuk adventskrans…………..

Denne lysestage var jeg ret betaget af………..

I den ende hvor man kunne købe julepynt og juledekorationer kunne der også købes lidt lækkerier fra køkkenet – og det kunne jeg jo selvfølgelig ikke stå for. Bl. a. kunne man købe rødkål med figner, kirsebærsauce og marmelade. Jeg købte dog kun noget saft med solbær og æble, nogle af de lækre brunkager og nogle klejner.

Mine indkøb…………..

 

Kæresten var jo til julefrokost i fredags, så han havde lidt tømmermænd i går. Det var meningen at jeg skulle have hentet ham i Billund når han var klar til det, men han fik kørelejlighed og det var jeg faktisk ret glad for. Fredag aften havde jeg det ikke alt for godt, men jeg nød nu mine nachos 😉

I går sov vi faktisk begge to en stor del af dagen, dog for forskellige årsager. Aftensmaden både i går og i dag, stod på tacos. Seriøst, så tror jeg at jeg kunne spise tacos hver dag, hvis jeg blev “tvunget” til det. Jeg læste den anden dag om et par der spiste tacos hver fredag, det tror jeg også vi skal indføre her i huset 😀

Tag-selv-tacos-bar……………..

Kødet og osten…………

Mums 😀

Jeg bruger altid Mini taco tubs fra Santa Maria, fordi jeg synes at det er de nemmeste at spise, uden at de falder helt fra hinanden. De kan faktisk også fyldes ret godt op, så det er ren win-win

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Nov 27, 2011
  11:40 pm

  Piskeriset

  Det ser rigtig hyggeligt ud – jeg bliver helt i julestemning af at se billederne! Jeg elsker julemarkeder, og i år har jeg allerede skrevet tre i min kalender. Sidste år nåede jeg kun forbi et enkelt og kun i tyve minutter – de andre gik i vasken, fordi vi ikke kunne komme nogen steder pga. snevejret! :-O


  • Nov 27, 2011
   11:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det var ret hyggeligt og så er det jo mit yndlingssted, så det kunne ikke passe bedre 🙂
   Jeg håber at du når alle julemarkederne i år INDEN sneen falder.

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 28, 2011
  8:07 pm

  Karin M.Jensen

  åååååååh det ser rigtigt godt ud..der kunne jeg få lang tid at gå..å dyrt hade det nok bleven også… knus..


  • Nov 29, 2011
   12:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Det var dejligt og faktisk ikke så dyrt, fordi man ikke kunne købe så meget igen 😉

   Knus
   Birthe


 3. Nov 28, 2011
  9:46 pm

  Kristine

  Wauw Birthe, hvor ser det bare ud til at have været en hyggelig dag – også i julens tegn 🙂 Jeg er faaaan.

  Julemarkeder er vildt hyggelige – desværre skal jeg bare arbejde i samtlige weekender i dec. så det er ikke mange julemarkeder jeg kan komme til 🙁


  • Nov 29, 2011
   12:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Det var hyggeligt og lidt mere nedtonet jul, det kan jeg godt lide. Godt koncept 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 28, 2011
  9:52 pm

  Camilla

  Ih, hvor ser det altså bare hyggeligt ud! Jeg skal til noget jul på slottet på Voergård Slot, jeg har ingen anelse om hvad det er, men hvis det er bare halvt så hyggeligt, som dit ser ud til at have været – ja så bliver jeg glad 🙂


  • Nov 29, 2011
   12:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Det var også hyggeligt og et lidt anderledes koncept end normalt. Håber at det julearrangement du skal til, bliver super hyggeligt 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!