Newyorkerbyheart

Begynder vanskeligheder………..

08 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog

Det har været en spændende dag i dag, med lanceringen af min “nye” side, på mit eget domæne. Tak for alle jeres kommentarer 🙂

Jeg er godt klar over at der er nogle start vanskeligheder. En af dem var at skriften var for lille, men der bliver arbejdet stenhårdt for at løse det og nogle steder på bloggen er det allerede løst. Men det er en stor blog jeg har, da den jo har eksisteret længe efterhånden og jeg har lavet rigtig mange indlæg, så det tager lidt tid for dem at komme det hele igennem. Faktisk fik jeg i går fortalt, at jeg havde 18.000 billeder på min blog, alene det har været en opgave at flytte.

Det er også start problemer med opskrift indekset, linksene virker ikke, men også det bliver der arbejdet på at løse. Desværre kan jeg ikke hjælpe jer, for jeg kan heller ikke komme ind og hente opskrifterne. Al trafik bliver ledt ind på min nye side og der virker linksene ikke til endnu.

Jeg beklager de gener det må give jer, men jeg håber at I har lidt tålmodighed, så skal det nok komme til at fungere.

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Nov 8, 2011
  7:35 pm

  Kasper Bergholt

  Tillykke med den fine relancering. Jeg synes, det nye site er dejligt tro mod din tidligere grafiske linje, og så er loadtiden jo sindssygt meget bedre. Det er rart.

  On another a critical note, ser det ud til at Madbevægelsen-logoet er hoppet af ved migreringen. Går ud fra, det kommer på igen.

  Alt godt,

  Kasper


  • Nov 8, 2011
   10:07 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kasper!

   Ja, jeg kan forstå at den var virkelig lang tid om at loade. Jeg synes ikke at jeg har haft de store problemer, men det er i hvert fald rart at den er blevet hurtigere 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 8, 2011
  7:36 pm

  Kasper Bergholt

  Det er mig, der er blind. Det er jo lige dér i footeren! 🙂


  • Nov 8, 2011
   10:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej igen, Kasper!

   Nemlig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 8, 2011
    10:22 pm

    Kasper Bergholt

    Ja, det loader 2-3 gange hurtigere i denne ende — i hvert fald!

    Det er sgu godt at se, at du endelig har fået _dit_ indhold over på _dit_ domæne og ikke længere lever på Blogspots nåde, selvom det jo har kørt ganske fint igennem alle årene.

    Kan det passe, at Bergholts opskrifter er røget ud af din linkroll?

    Alt godt,

    Kasper


    • Nov 8, 2011
     10:26 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Kasper!

     Hold da op, det er meget.
     Hm, kan da godt se at du ikke er der. Jeg får dig lige ind igen, hvis jeg kan ellers kontakter jeg teknikken (dejligt at kunne sige det).

     Mange hilsner
     Birthe


 3. Nov 8, 2011
  7:40 pm

  Anonym

  Hej, Var i gang med at se din nye flotte blog (fra starten af for at få ideer til noget mad) og kom så på en ide som man måske kunne indføre i den nye blog. Under det sidste indlæg på forsiden er der side nummerne (så man kan gå nogle sider frem), jeg synes det kunne være rigtig smart også at have den samme “bar” over første indlæg på siden således (hvis man har kigget der eller lignende) man ikke behøver at scrolle ned til sidste indlæg for at kunne gå en side frem (det kan være lidt meget når der er en del billeder). Nå det var bare et forslag til din nye flotte blog så man rigtig kan gå på opdagelse i den. 🙂


  • Nov 8, 2011
   10:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anonym!

   Tak for dit input, det vil jeg give videre. Hvis du går ind på selve indlægget og kigger forneden, lige før du kan se kommentarerne, så er der faktisk et link til at kunne gå frem eller tilbage til næste indlæg. Men jeg kan godt se hvad du mener med det andet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 8, 2011
  7:48 pm

  Christine

  Tillykke med dine fine “nye” blog!
  Jeg tager gerne lidt startvanskeligheder med (det hører jo til det meste). Din blog er bare super skøn og jeg kan rigtig godt lide at du mikser dine opskrifter med din “dagbog”. Synes det er rart også læse noget ikke nødvendigvis mad-relateret 🙂
  Har fulgt med ligeså længe jeg kan huske (men har selvfølgelig også en ret ringe hukommelse), jeg er bare elendig til at få lagt kommentarer.
  /Christine


  • Nov 8, 2011
   10:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Christine!

   Jeg vil byde dig velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før og tak fordi du giver dig til kende 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Nov 10, 2011
  6:16 pm

  Bianca

  Hvor er den blevet fin din blog 😀
  Glæder mig til at snuse rundt herinde 😉
  Knus


 6. Nov 10, 2011
  10:02 pm

  Jimmi J.

  Hej Birthe

  Tillykke med din nye side. Dét er den ikke blevet dårligere af :-).

  /Jimmi


  • Nov 10, 2011
   10:33 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jimmi!

   Tak, det er jeg da glad for at høre 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!