Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Hviskeleg af Arne Dahl…………

26 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Jeg er blevet færdig med “Hviskeleg” af Arne Dahl er egentlig en forsættelse af serien om A-holdet, men det er en selvstændig bog, så man behøver ikke at have læst hele serien for at kunne følge med.

Jeg forventede mig måske lidt for meget, fordi jeg var så vild med hans serie om A-holdet, men jeg synes ikke helt at denne holder standarden.

Nogle af medlemmerne fra A-holdet er nu flyttet til Haag og er blevet en ny – og hemmelig – del af Europol. Bogen tager os med rundt i Europa og både den italienske mafia, forurening af miljø, hævn og magtbegær er en del af fortællingen. Bogen er bestemt værd at læse, men hvis du har læst Arne Dahl’s serie om A-holdet, skal du måske sætter forventningerne lidt ned………..

Hviskeleg” af Arne Dahl. 478 sider. Set hos Saxo til kr. 198,00.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Nov 28, 2011
  9:02 am

  Mona Elisabeth Pedersen

  tak for anmeldelsen. Jeg hører selv til dem, der har læst serien med stor begejstring – og 11 skuffede. Nu skruer jeg ned, og glæder mig alligevel til at læse Hviskeleg :o)
  mvh Mona


  • Nov 28, 2011
   12:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   Jeg tror også nogle gange at når man bliver rigtig glad for en serie, så bliver ens forventninger bare større og større. Nogle gange er det måske meget godt at komme ned på jorden igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!