Newyorkerbyheart

Cafébesøg: Lucca i Kolding………..

29 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Helbred, Restaurant/café-besøg

I går aftes havde jeg sat søde Anne, stævne i Kolding, som ligger ca. midt i mellem os. Selv om jeg bor tæt på Kolding, så er det faktisk ikke særlig tit jeg er der, i hvert fald ikke på caféer. Men jeg valgte Lucca, fordi jeg før har været der i forbindelse med et barnedåb.

Menukortet er ikke så stort og det er ret traditionelle café-retter vi fandt på det, men der er jo stor forskel på hvordan café mad er og dette var ganske godt. Vi bestilte begge en clubsandwich og delte nogle pommes frites. Det var en god clubsandwich, dog med lige lovlig meget brød efter min smag. Men selve kyllingen smagte godt og var fin stegt. Kyllingen var med skind, som desværre ikke var sprødt, hvilket lige ville have givet det sidste. Nu spiser jeg ikke kyllingeskind, heller ikke hvis det er sprødt, men det ville bare være mere præsentabelt synes jeg. Det var en stor sandwich og ingen af os spiste op……….

Clubsandwich og aïoli til at dyppe pommes frites i…………

Vi bestilte også pommes frites, som var dejligt sprødt udenpå og bløde indeni, ligesom pommes frites skal være. Dog var der lige lovlig meget salt på dem, syntes jeg – og jeg er ellers glad for salt. Vi fik aïoli til at dyppe i……….

Lækre pommes frites………….

Efter at have siddet og snakket et stykke tid, bestilte vi en latte og delte et stykke chokoladekage. Kagen var en Gateau Marcel, som er en bagt chokoladebund med (ubagt) chokolademousse ovenpå. Meget tung kage, men den smagte dejligt og den blev serveret flot med bær og en kugle LÆKKER citrussorbet.

Desserten, som vi delte…….

Det var god mad og vi blev i hvert fald mætte. Betjeningen var god og meget venligt. Et minus er god at vi ikke fik en ordentlig kniv til sandwichen, det var lidt svært at skære i den med en halv-sløv kniv. En steakkniv ville have været et stort plus, især for en som mig, der ikke har så mange kræfter i hænderne.

Vi kom af med det samme beløb, da vi jo fik det samme, nemlig kr. 182,- for sandwich, pommes frites, 2 flasker vand, 1 latte og delt dessert – det synes jeg er en ret rimelig pris 🙂

Det var – som altid – dejligt at være sammen med Anne. Vi mangler aldrig noget at snakke om – og hvis det skulle ske kan en af os bare sige ordene “New York” – så kører snakken de næste par timer……………non stop 😀

Heldigvis skal jeg snart være sammen med Anne igen, for i morgen skal vi til Århus sammen. Jeg skal først forbi Fredericia Sygehus til et astma tjek og derefter henter jeg Anne. Vi skal spise på CANblau, som jeg fik anbefalet inde på min Facebook side.

Jeg beklager at det ikke er så meget mad jeg poster for tiden, men I ved jo alle at jeg har lagt med lungebetændelse. I går lavede jeg en sandwich til kæresten, så han ikke sultede, mens jeg spiste på café 😉 I aften skulle jeg gerne få lavet noget mad, så med lidt held, kommer der en opskrift på senere i dag. Ellers går det fremad med helbredet, men jeg er dog stadig noget forkølet og hoster også en del – og trætheden er jo selvfølgelig en tro følgesvend. Hvis jeg er heldig, får jeg Anne til at køre bilen i morgen, så jeg kan slappe lidt af på vejen til Århus……….

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Nov 29, 2011
  5:11 pm

  Anne

  Tak for sidst – det var som altid en fantastisk hyggelig aften som gik alt for hurtigt. Tiden flyver jo som bekendt, når man er i godt selskab;-)

  Bare rolig, jeg skal nok køre i morgen, hvis du føler for et power nap inden vi indtager Århus:-)

  Kærlig hilsen

  Anne.


  • Nov 29, 2011
   7:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Power nap – med dig ved siden af uden at snakke?? 😉 Ej, bare jeg kan spise lidt frokost, så skal jeg nok underholde dig på vejen derop. Det trætter mig bare enormt meget at køre, fordi jeg jo helst skal koncentrere mig om trafikken og jeg skal jo bruge lidt hjerneaktivitet til senere på dagen……

   KH
   Birthe


 2. Nov 30, 2011
  8:19 pm

  Piskeriset

  Ja, hende Anne er en værre speedsnakker… og rigtig sød og underholdende. Husker stadig hvordan I begge fik julelys i øjnene, når emnet faldt på New York i sommers 😀

  Håber I havde en god tur til Århus 🙂


  • Dec 1, 2011
   11:58 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Altså jeg tror at når emner drejer sig om New York, så kan vi snakke næsten lige hurtigt, men ellers vinder Anne nok ;-D

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Dec 1, 2011
  10:51 pm

  Tina Lerche

  Hej Birthe,
  Rigtig god fornøjelse, spændende restaurant i der har støvet op, fed hjemmeside. Elsker tapas… Spændt på at høre mere om stedet.

  Mange hilsner
  Tina


  • Dec 1, 2011
   10:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!

   Det var et virkelig godt sted synes jeg, jeg sidder lige og arbejder på et indlæg 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!