Newyorkerbyheart

Happy Thanksgiving…………

24 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Tanker - Tags:

Billed lånt fra nettet.……………..

HAPPY THANKSGIVING.

I dag er det store kalkundag i USA, nemlig Thanksgiving. En dag hvor familien samles og som næsten er mere traditionsrig en julen. Dagen bruges på at dele et enormt stort måltid, se football og være sammen – på godt og ondt – lidt ligesom julen hos os.

Jeg laver ikke en stor kalkunmiddag – og slet ikke i disse dage hvor jeg ligger totalt underdrejet og bare det at stavre op og få lidt at spise, virker som en KÆMPE udfordring – men jeg bruger altid dagen til at reflektere lidt og til at tænke over hvad jeg har at være taknemmelig for. Når jeg sætter mig ned og tænker over det, så har jeg jo rigtig mange ting at være taknemmelig for – også selvom jeg har en dum krop. Jeg har denne blog, som giver mig uendelig meget glæde og masser af positive tilkendegivelser fra vildt fremmede mennesker. Jeg har mennesker i mit liv, som betyder alverden for mig og som jeg kan regne med i både gode og dårlige tider. Jeg har været så heldig at have kendt det mest fantastiske menneske i verden  – Anette – som selvom hun blev taget alt for tidligt fra os, også har lært mig rigtig mange ting. Jeg savner hende hver evige eneste dag, men jeg er evig taknemmelig for, at jeg fik mulighed for at jeg lærte hende at kende og at hun var min veninde.

Jeg er taknemmelig for at min Mama kom på besøg i år, et gensyn der er virkelig har betydet meget for mig, jeg er taknemmelig for at jeg fik mulighed for at vise New York frem for kæresten og dele den med ham.

At have mennesker i mit liv, som elsker mig ligegyldig hvor tåbelig jeg er, er en gave som jeg sætter pris på hver evige eneste dag. At have en kæreste som hver dag må trækkes med mit dårlige helbred. At have en kæreste i konstante smerter og som bliver syg bare jeg bevæger mig udenfor min egen lille boble er ikke en ønskværdig situation, så derfor synes jeg at det er en gave at have en kæreste som ham. Selvom jeg ikke har et optimalt liv, så er jeg alligevel glad og taknemmelig for det liv jeg har, jeg synes jeg har fået det absolut bedste ud af den virkelig jeg lever med – og det er vel det der tæller i den sidste ende, ikk??

Jeg vil opfordre jer alle til at tage 5 minutter til at tænke over hvad DU er taknemmelig for – det gør i hvert fald altid mig glad bagefter. For i hverdagens “gråtoner” er det nemt at glemme, at ens liv egentlig er godt og værd at være taknemmelig for 🙂

Happy Thanksgiving!

PS.: Hvis dette indlæg virker lidt usammenhængende, fuld af stavefejl og mærkelige sætninger, så er det altså fordi det er skrevet i feber-tåger, håber at I bærer over med mig………

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 24, 2011
  2:43 pm

  Jakob Vedel

  God Bedring 🙂


 2. Dec 7, 2011
  9:57 pm

  Charlotte Christensen

  Hej Birthe.
  Jeg har lige fået tiltusket mig en kalkun, og det er noget helt nyt for mig at skulle stege så stor en fugl…. men jeg har mod på det 🙂
  Nu har jeg fået den idé at middagen nytårsaften skal være amerikansk, og hovedretten skal være “Thanksgiving Turkey”.
  Har du nogle gode opskrifter på tilbehøret hertil?

  Hilsen Charlotte


  • Dec 7, 2011
   10:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Desværre kan jeg ikke hjælpe dig, jeg har ingen opskrifter som jeg selv har afprøvet. Men traditionel tilbehør (i min familie) er cranberry sauce, kartoffelmos, sauce, ærter og sweet potatoes (i en eller anden form). Håber du finder frem til noget godt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!