Newyorkerbyheart

Intet nyt fra vestfronten………….

24 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Min blog, Syg - Tags: , ,

Der er absolut INTET spændende på madfronten i disse dage, nothing what so ever! Jeg kæmper for at komme ovenvande igen, men det går ikke helt efter mine planer. Feberen er dalet, men det er også det eneste positive for ellers synes jeg at der kommer noget nyt til hver dag – og jeg så jo helst at noget forsvandt for hver dag.

Tirsdag og onsdag lavede kæresten mad og vi fik millionbøf i dag fik jeg stablet mig på benene længe nok til at lave en pizza på færdigdej – bare med tomatsovs, champignon, ost og pepperoni – og lidt tomater med basilikum ved siden af.

Aftenens pizza………..

………og tomater med basilikum, olivenolie og balsamico………

Ikke den store kogekunst, men dog mad. I morgen skal kæresten til julefrokost lige efter arbejde, så jeg kører ham på arbejde og skal så hente ham engang når han er klar til det. Jeg ved ikke hvad jeg skal spise, men det bliver noget nemt og ellers nok endnu en dag på sofaen – desværre. For jeg har faktisk en del jeg burde lave i stedet for, forberedelser til et par møder i næste uge osv, men det må jeg tage som det kommer. Lige nu gælder det kun om at blive noget der ligner rask, i hvert fald bare til den første halvdel af næste uge, hvor jeg har et par ting jeg gerne vil. Hvis bare man kunne planlægge sygdom……..

Weekendens mad bliver tacos, så det bliver ikke så meget mad der kommer på bloggen i de næste dage, men der skulle gerne komme et par boganmeldelser da jeg har en stak liggende som venter på at blive anmeldt. Søndag er det jo også første søndag i advent og derfor er der åbent på Hindsgavl Slot, jeg håber at jeg har det så godt til den tid, så vi kan komme en tur derover. Der er nemlig mulighed for at se slottet indvendigt og det vil jeg rigtig gerne. Ellers tager vi det med julen helt roligt i år, da vi jo ikke skal holde juleaften, jeg er faktisk ikke engang sikker på at vi pynter op her i huset. Ingen af os er de store julemennesker og det hele skal jo bare tages ned igen, så det er bare ekstra arbejde. Jeg bager muligvis et par julesmåkager og laver en ganske lille smule juleknas, men det er slet ikke sikkert, det kommer helt an på hvordan energiniveauet er.

Det burde nu være muligt at følge mig via mail igen. Hvis I ønsker det, så skal I gå ned til bunden af siden og melde jer til.

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Nov 25, 2011
  11:50 pm

  Sid's Sea Palm Cooking

  I really enjoy your blog. I’ve run across your blog from time to time searching for recipes, and finally wanted to say I enjoyed it. Du har en dejlig blog og gode opskrifter. Og jeg nyder virkelig at læse den på dansk. Jeg er dansk, men taler ikke det på daglig basis længere. Mange tak.


  • Nov 25, 2011
   11:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sid!

   Tak fordi du kiggede forbi og velkommen til 🙂
   Jeg kan se at du bor i Florida, det må være pragtfuldt. Jeg elsker USA og drømmer stadig om at komme til at bo derovre på et tidspunkt.
   Skøn blog du har og smuk borddekoration til Thanksgiving.

   Håber, at du kigger forbi en anden gang.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!