Newyorkerbyheart

Mortens aften 2011

11 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Restaurant/café-besøg

Som jeg skrev tidligere i dag, så var jeg godt og grundig smadret i går, på vej hjem i toget fra København, så jeg var virkelig glad for at jeg ikke skulle hjem og lave mad. Jeg var hjemme ved 15-tiden og sad så og ventede lidt på banegården, indtil kæresten hentede mig – og så var der ellers dømt afslapning – indtil vi skulle afsted.

Kærestens mor kom og hentede os, vi havde bestilt bord på Den gamle kro i Gram kl. 19.

Hvid kartofler, sauce, franske kartofler og brunede kartofler…………

Anden kom ind på tallerkner, sammen med svesker, rødkål og et halvt æble med ribsgele……..

Min tallerken…………

Risalamande………..

Kirsebærsauce………..

Som I kan se, var menuen helt traditionel og det smagte dejligt. Billederne er ikke helt så gode, de er taget med min Iphone, som jeg ikke rigtig er øvet i at tage billeder med endnu. Men altså, jeg er sikker på at I kan se hvad de forestiller 😉

Vi fik 1/4 and (eller noget i den stil) serveret på tallerken hver og al tilbehøret blev så serveret i skåle ved siden af – og vi kunne slet ikke spise op – det var rigtig meget mad. Selv risalamande’en blev serveret i skål, så vi kunne spise alt det vi kunne få ned, dejligt 😀

Efter middagen var det hjem og i seng, jeg var SÅ færdig.

Print Friendly
Tilbage

7 kommentarer


 1. Nov 12, 2011
  7:52 am

  MissMuffin

  Hej Birthe

  Jeg ved ikke, om det er meningen, men jeg får ikke feeds fra dig længere- altså, jeg kan ikke se dine nye indlæg i mit blogspot-betjeningspanel, så jeg opdagede ikke lige dine sidste 3 indlæg før jeg så noget på facebook.
  Håber at det kommer til at virke:)


 2. Nov 12, 2011
  3:20 pm

  Karin M.Jensen

  UHM..det ska vi ha nytårsaften..gläder mig til det..ja det göt vi alle 3…knus


  • Nov 12, 2011
   3:21 pm

   Newyorkerbyheart

   And er altid godt 🙂 Rigtig god weekend til jer.

   Knus
   Birthe


   • Nov 12, 2011
    11:08 pm

    Newyorkerbyheart

    Hej Piskeriset!

    Me too – og det smagte dejligt 😀

    Mange hilsner
    Birthe


 3. Nov 12, 2011
  11:07 pm

  Piskeriset

  Ok, det er altså lidt tortur at se – elsker både and og risalamande 😉

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!