Newyorkerbyheart

Nyhedsmails………..

16 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog, Nyheder - Tags:

Jeg har fået en del mails fra læsere, som ikke længere får mails fra mig, når der kommer et nyt indlæg. Jeg beklager det mange gange, men det skyldes, at min blog nu er blevet flyttet over på mit eget domæne.

Jeg lover jer at der kommer det samme på min nye blog, så du kan melde dig til og igen få mails, men der går lige nogle dage. Teknikken arbejder hårdt på at få udbedret og opfyldt alt det jeg gerne vil have og har ikke nået til det endnu, men det kommer 🙂

Du vil dog skulle melde dig til igen, det håber jeg ikke at I finder alt for generende. Jeg skal nok lade jer vide, ligeså snart den mulighed kommer på bloggen. Indtil da, håber jeg at I vil kigge forbi jævnligt og have lidt tålmodighed, det skal nok komme.

Print Friendly
Tilbage

4 kommentarer


 1. Nov 17, 2011
  12:38 am

  KokkeKongen

  Hejsa

  Hvorfor har du dog fjernet “blogspot” fra din url. Ja, newyorkerbyheart er jo lang nok i forvejen 🙂
  Hvad med alle de links som linker til din gamle url, de kan jo ikke finde din hjemmeside?
  Men det ser i hvert fald pænere ud uden blogspot 🙂

  Hilsen
  KokkeKongen


  • Nov 17, 2011
   3:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kokkekongen!

   Jeg har længe gerne villet have bloggen over på sit eget domæne, et domæne som jeg faktisk har ejet i en del år efterhånden 🙂 Al trafik fra blogspot adressen, bliver stadig ledt over på den nye blog, så det skulle der være styr på – og min trafik og er stort set som den plejer, så alt ser fint ud. Kan kun anbefale det….

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 18, 2011
    1:42 am

    KokkeKongen

    Nå, men så er der vel ingen bekymring 🙂 Har selv haft tanken, men det må vente lidt endnu.


    • Nov 18, 2011
     12:20 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej igen, Kokkekongen!

     Der er absolut ingen bekymring i den retning, men jeg er glad for at jeg har fået nogen til at lave al det arbejde for mig, ellers havde jeg aldrig fået det gjort 🙂

     Mange hilsner
     Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!