Newyorkerbyheart

Nyt – men alligevel som før………..

08 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog

Så er dagen kommet hvor jeg kan præsentere min nye blog – som tilfældigvis også er min gamle blog. Alt vil være som sædvanligt  – eller næsten da.

 Jeg har indgået et samarbejde med BlogHQ, som har lavet mit nye design og fået mig over på mit eget domæne – og jeg er GLAD, GLAD, GLAD.
Som I kan se er mine 2 sider – Newyorkerbyheart og Newyorkerbyheart Recipes – nu lagt sammen så det hele er samlet på en side. Der er også blevet ryddet lidt op, så det hele skulle være mere overskueligt og brugervenligt nu. Desuden er jeg kommet over på mit eget domæne og min blog ligger på fremtiden på: www.newyorkerbyheart.com, men al trafik fra blogspot vil blive henvist til den nye adresse, så ingen problemer der.

Jeg ved godt at nogle vil få ondt i bagdelen over dette (man vænner sig til det efterhånden), men jeg håber at de fleste af jer vil blive ved med at følge mig, for i det store og hele så er alt som før.
Ja, der vil være et par reklamer at finde på min side, men de vil på INGEN måde være dominerende og der vil IKKE være noget der blinker, ikke noget der forstyrrer teksten eller noget der popper op i tide og utide. Jeg bestemmer selv suverænt hvad jeg vil have af reklamer på bloggen og hvor meget. Jeg har også stadigvæk 100% ejerskab af bloggen, det er stadig mig der suverænt bestemmer indhold og hyppighed af indlæg – altså ingen ændringer der. Så altså i det store og hele vil I som læsere ikke opleve de store ændringer.

Jeg er blevet kontaktet af andre såkaldte “netværk”, men jeg har indtil nu ikke fundet nogle af tilbuddene interessante.
Efter at have overvejet frem og tilbage, fordele og ulemper, så er jeg glad for at jeg har valgt dette. Jeg får hjælp til design, får teknisk hjælp og en form for sparringspartner. Jeg har ingen problemer med at skrive indlæg, men når det kommer til det tekniske, så er jeg virkelig hjælpeløs, så derfor er jeg glad for nu at have noget hjælp til den del af at blogge.

Jeg vil lyve hvis jeg fortalte jer at det har været let at tage dette skridt, for det har det bestemt ikke. Det har givet mig et par søvnløse nætter – eller mere søvnløse end de er i forvejen. Denne blog er noget jeg har lagt store mængder energi og kræfter i, og det har kostet blod, sved og tårer, i bogstaveligste forstand. Den er en stor del af mig. Min dagbog, her jeg nedskrevet mine tanker, følelser, glæder, sorger, oplevelser – og så “lidt” om mad. Ja, det er en madblog, men for mig er det også så meget andet. Jeg er så glad og stolt over at så mange følger med hver eneste dag – eller bare en gang imellem – men jeg skriver stadigvæk for min egen skyld, fordi jeg synes at det er sjovt og jeg tror at det er det der er hele essensen i det hele. Jeg giver meget af mig selv – og får rigtig meget af igen – både positivt og negativt. Derfor hvis jeg skulle tage dette skridt, så skulle det være noget jeg følte var rigtigt – og det føler jeg at dette er.

Jeg vil sige tak til BlogHQ, fordi jeg ved at de har arbejdet hårdt på dette og at de er løbet ind i ret store udfordringer undervejs, men de har løst det og jeg er så glad og taknemmelig for deres arbejde – TAK!

Jeg håber, at I vil tage godt imod mit “nye” blog og forhåbentlig vil I synes at de fleste ændringer er til det bedre. Så kig jer omkring og lad mig vide hvad I synes………….

Print Friendly
Tilbage

46 kommentarer


 1. Nov 8, 2011
  3:13 pm

  Mia

  Tillykke! Den er blevet super overskuelig 🙂


  • Nov 8, 2011
   3:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mia!

   Tak, det er jeg glad for 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 8, 2011
  3:17 pm

  Heidi

  Tillykke med den “gamle” blog. Det ser jo næsten ud som normalt. Og her er da hyggeligt at være.

  Knus

  Heidi


  • Nov 8, 2011
   3:18 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Heidi!

   Tak 😀
   Jeg er så glad for den….
   KH
   Birthe


 3. Nov 8, 2011
  3:50 pm

  Pia

  Hej Birthe

  Det ser rigtig godt ud. Tillykke med den.
  Jeg har dog et stort ønske. Kan skriften ikke blive større. Det er desværre blevet for småt til mine øjne, så det bliver så anstrengende at læse. Og det er da en skam, for det plejer jo at være værd at læse, det du skriver.

  Vh. Pia


  • Nov 8, 2011
   4:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Pia!

   Mange tak 🙂

   Det er noget af det de prøver på at rette, jeg er opmærksom på det, fordi jeg godt kan se at det er blevet meget lille. Men tak fordi du skriver det, jeg vil da gerne beholde dig som læser…….

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 8, 2011
  4:00 pm

  Karin M.Jensen

  Flot Birthe..den er som för..en ny,gammel blog…men noget af et beslut…..knus her fra…..Karin


  • Nov 8, 2011
   4:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Ja, det har været en stor beslutning, men jeg er glad og tilfreds 🙂

   Knus
   Birthe


 5. Nov 8, 2011
  4:04 pm

  Helle

  Sikke fin den er blevet! Jeg har fulgt dig hemmeligt i lang tid (første gang jeg skriver) for næsten hver gang jeg fik en tosset ide til noget nyt mad, så havde du allerede lavet det og jeg lærte hurtigt, at hvis du kan lide det så kan jeg også!
  Men du skal nok lige have teknikken til at kigge på dit opskrift indeks for flere af linksne går til en fejl kode.

  Tak for god mad!

  Mvh. Helle.


  • Nov 8, 2011
   4:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Velkommen herinde og tak fordi du giver dig til kende.

   Der er små ting der stadig skal rettes til, jeg skal nok lade din besked gå videre og tak fordi du gjorde mig opmærksom på det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Nov 8, 2011
  4:05 pm

  Mikey78

  Tillykke med den nye side og ja, den ser lidt bekendt ud. 🙂
  Min hustru og jeg læser med stor fornøjelse alt hvad du skriver, så du skal endelig bare blive ved.


  • Nov 8, 2011
   4:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mikey78!

   Det glæder mig at I læser med, håber at I vil forsætte fremover 🙂
   Mange hilsner
   Birthe


 7. Nov 8, 2011
  4:45 pm

  Lone Bræstrup

  Hej Birthe. Tillykke med “alt det nye” Heldigvis er siden den samme, som jeg har læst fast igennem de sidste par år. Fede opskrifter, fede billeder og fed inspiration.
  Held og lykke fra Lone


  • Nov 8, 2011
   4:46 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lone!

   Tak – og det glæder mig virkelig, at du kan finde inspiration herinde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Nov 8, 2011
  4:58 pm

  Sofie

  Det er bare blevet ritig godt, Birthe – meget mere overskueligt!
  Stort tillykke
  Knus
  Sofie


 9. Nov 8, 2011
  5:00 pm

  Stine

  Hej Birthe
  Stort tillykke med den nye side, den er rigtig fin og overskuelig. Jeg læser med stor fornøjelse dine indslag, jeg synes det er sejt, at du er villig til, at dele dit liv med os og det gør bestemt kun siden mere personligt – hvilket jeg personligt godt kan lide.
  Herhjemme nyder vi tit godt, at dine opskrifter, skønt med inspiration til nye retter. Så blive endelig ved Birthe :o)
  Hilsen
  Stine


  • Nov 8, 2011
   5:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Stine!

   Tak. Jeg er glad for at den virker mere overskuelig, det var nemlig meningen med det hele 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 10. Nov 8, 2011
  5:24 pm

  tina hansen

  Hej Birthe !
  KÆMPE TILLYKKE !! Det er supernemt at kigge rundt på siderne ! Tak ! Og jeg er stadig din trofaste daglige læser !!
  KH Tina din største ydmyge fan !!


  • Nov 8, 2011
   6:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tina!

   Tak jeg er glad for at du følger mig over på min “nye” blog også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Nov 8, 2011
  5:39 pm

  lone.g

  Hej Birthe
  Stort til lykke med din nye/gamle blog. Herligt, glæder mig til at følge dig, trods at jeg har holdt en del ro på det sidste…
  knus Lone


 12. Nov 8, 2011
  6:07 pm

  Carina

  Åhh hvor dejligt at jeg, som har wordpress, endelig kan få lov at give kommentarer herinde 😀

  Og så er det super, at siden også loader hurtigere nu 🙂


  • Nov 8, 2011
   6:47 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Carina!

   Jeg er også glad for at du nu kan kommentere og dejligt at vide at siden loader hurtigere 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 13. Nov 8, 2011
  6:26 pm

  Estermeralda

  Hej Birte!
  Jeg syntes du har nogle helt fantastiske opskrifter! Din blog er blevet min daglige inspirationskilde til aftensmaden! Jeg ville gerne lave den laks med porrer og pasta i aften, men kan ikke få linket til opskriften på den nye side til at virke! Kunne du måske kaste en mail med opskriften til estermeralda@gmail.com
  Hilsen Ester


  • Nov 8, 2011
   6:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ester!

   Velkommen herinde, tror ikke at jeg har set dig før – og tak fordi du giver dig til kende 🙂
   Jeg ville rigtig gerne kunne hjælpe dig, men det kan jeg desværre ikke. De arbejder på højtryk for at få det hele til at virke. Jeg kan ikke komme ind på siden mere og kan derfor heller ikke hente opskriften til dig. Jeg beklager mange gange, men jeg ved at de arbejder på at løse problemet……….

   Mange hilsner
   Birthe


   • Nov 8, 2011
    6:40 pm

    Estermeralda

    Hej Igen1
    Åhh for pokker, det er der jo ikke noget at gøre ved. Så må jeg jo prøve min egen version 🙂
    Nej jeg har ikke skrevet herinde før, men det er bestemt ikke nyt at jeg kommer herinde. Din strawberry cheesecake har det sidste år vagt stor begejstring, hvor jeg har lavet den!
    Hilsen Ester


  • Nov 8, 2011
   6:36 pm

   Kenneth

   Hej Ester
   Er det ikke denne du leder efter? http://www.newyorkerbyheart.com/2010/04/laks-med-pasta-og-porre.html


 14. Nov 8, 2011
  7:44 pm

  Lene

  Det ser rigtig godt ud!! Overvejer faktisk om jeg osse skal skifte over 🙂


  • Nov 8, 2011
   10:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lene!

   Hvis det er til BlogHQ, så kan jeg ihvert fald kun anbefale det, de er meget professionelle 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Nov 8, 2011
  9:32 pm

  Camilla

  Tillykke med den “nye” blog 🙂 Den ligner jo næsten sig selv, så det er nok ikke det store problem at vænne sig til den som læser 🙂


  • Nov 8, 2011
   9:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Tak, jeg er bare så glad for den 🙂

   KH
   Birthe


 16. Nov 8, 2011
  9:34 pm

  Mona Elisabeth Pedersen

  Tillykke med dit nye site. Det lader til at fungere godt – glæder mig til fortsat at følge dig.
  hilsen Mona


  • Nov 8, 2011
   9:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   Mange tak og det glæder mig at du forsat vil læse med 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 17. Nov 8, 2011
  9:44 pm

  Helle Læsø

  Tillykke søde Birthe 🙂
  Den ligner jo næsten sig selv, men MEGET hurtigere, og det er ikke træls 😉

  Helle


  • Nov 8, 2011
   9:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Tak og det glæder mig virkelig at høre at den er hurtigere, jeg vidste ikke at den var så langsom 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 18. Nov 9, 2011
  11:23 am

  Jeanet

  Hej Birthe 🙂
  Tillykke med din nye opbygning/design af din super skønne blog. Jeg har fulgt dig i et års tid nu – “faldt” over dig, da jeg skulle finde opskriften på en Gulerodskage – og sikke et “fald”, for jeg fandt verdens bedste opskrift og blog 🙂
  Jeg holder meget af, at følge din hverdage herinde på godt og ondt, og nyder dine skønne opskrifter, som jeg efterhånden har prøvet rigtig mange af.
  En lille kommentarer til farven på skriften, som du bruger under “Tags”: Tallene i parentes er meget iøjefaldende, pga. den hvide farve, og får ligesom teksten som er skrevet med gråt, til at flyde ud i den brune baggrund – måske den orange farve, som du bruger andre steder, vil være bedre!
  Dette er blot en idé, og jeg vil stadig nyde din blog hver dag uanset hvad.
  Mange varme hilsener fra
  Jeanet xxxxxx


  • Nov 10, 2011
   6:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jeanet!

   Mange tak 🙂 Velkommen herinde, tror ikke jeg er stødt på dig før – og tak fordi du giver dig til kende. Jeg er glad for at du kan hente inspiration herinde.
   Jeg kan godt se hvad du mener, jeg vil bringe det videre til teknikken.

   Mange hilsner
   Birthe


 19. Nov 9, 2011
  1:34 pm

  SushiStegen

  Tillykke!!!! Hvor er her blevet fint og genkendeligt. Det må være en lettelse at være havnet på eget og et mere sikkert site. Godt for dig 🙂
  kram SS


  • Nov 10, 2011
   6:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   TAK 😀 Jeg er så glad for det, det har lavet et kæmpe stykke arbejde…….

   KH
   Birthe


 20. Nov 9, 2011
  11:07 pm

  Piskeriset

  Tillykke med den nye side! Kan godt forstå, at du fik andre til at løse opgaven, for det er bestemt ikke let at flytte en blog, når først man har skrevet regelmæssigt i flere år. Er spændt på hvad det udvikler sig til 🙂


  • Nov 10, 2011
   6:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Ja, jeg er glad for at professionelle tog sig af det, jeg ville aldrig have kunnet gøre det selv 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 21. Nov 11, 2011
  2:59 pm

  Kaptain

  Hej Hej
  Tak tak tak for den bedste madblog i verden!!!!!

  for mig skyld kan du skifte hjemmeside så tit du har lyst, det er mig total lige meget bare du ikke stopper bloggen så er jeg glad.


  • Nov 11, 2011
   3:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kaptain!

   Tak, hvor er du sød 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!