Newyorkerbyheart

Produkttest: Toms Ekstra lakrids………..

Den anden dag blev jeg kontaktet af et reklamebureau, der spurgte om de måtte sende mig noget Toms Ekstra lakrids – og det kunne jeg da ikke sige nej tak til. I går modtog jeg så pakken fra dem, som indeholdte mere end jeg havde regnet med. Der var nemlig også lakridsrødder, citronmelisse og kørvel med – foruden 2 plader Toms Ekstra lakrids……………

Så I går aftes efter vi havde spist suppe og tarteletter, sluttede vi af med the og chokolade. Opskriften på theen var en der var med i pakken, der var også en opskrift på muffins med, som jeg måske vil forsøge mig med senere.

Indholdet i kassen……..

Krydderurtebladene mases/knuses, kogende vand hældes ved og en lakridsrod stikkes ned i…………

…………og efter at have trukket i nogle minutter, var det klar til at drikke, med chokoladen til……….

Altså, jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om theen – måske fordi jeg ikke er vant til at drikke the. Ikke at det smagte grimt, men jeg synes egentlig heller ikke at det smagte godt. Jeg vil dog sige, at med den lækre chokolade til, så var der stor forskel og så kunne theen absolut drikkes 🙂

Jeg kunne rigtig godt lide chokolade og der var bred enighed rundt om bordet. Det knækker på den helt rigtige måde, når man bider i det. Den mørke chokolade og lakridssmagen, som har et strejf af salmiak, går fint sammen. Desuden kan jeg rigtig godt lide det knas der er i chokoladen, det gør den anderledes.

Citronmelisse the, 1 krus:

15-20 blade citronmelisse

lidt kørvel

1 lakridsrod

varmt vand, 93 grader

Kom krydderurterne i et krus og mos/knus bladene med en en grydeske eller noget andet – jeg brugte enden af min træ-citruspresser. Stik lakridsrod ned i og hæld det 93 grader varme vand over. Lad det stå og trække i nogle minutter, inden det drikkes.

Print Friendly
Tilbage

10 kommentarer


 1. Nov 18, 2011
  7:27 pm

  Bitten

  Det er vist første gang, jeg kommenterer her på din “nye” blog 😀
  Jeg er vild med Toms Ekstra chokolade i forskellige varianter, og jeg ville ønske, at det var mig, der havde fået sådan en lækker pakke. Mmh!


  • Nov 18, 2011
   7:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Bitten!

   Jeg er da glad for at du stadig følger med 🙂

   Det er første gang jeg smager noget af Toms Ekstra, jeg spiser ikke så meget chokolade, men denne er i hvert fald virkelig lækker. Skriv til dem, det kan være du kan få et par plader……

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Nov 18, 2011
  7:28 pm

  Marianne

  Hmm synes det der the ser skummelt ud…

  Men chokoladen kunne jeg nok godt lokkes til at prøve !!!

  Rigtig god weekend
  Hyggehygge
  Marianne


  • Nov 18, 2011
   7:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marianne!

   Hi, hi – den tanke gik også igennem mit hoved da jeg så den. Lidt for sund efter min mening og som skrevet så var smagen ikke grim, men heller ikke noget jeg vil lave igen 🙂 Chokoladen er dog virkelig skøn…..

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Nov 18, 2011
  8:18 pm

  Piskeriset

  Jeg synes, den nye udgave af chokoladelakridsen er bedre end den gamle, men da jeg generelt godt kan lide max volumen på smag, så er jeg mest til de stærkere kombinationer af lakrids og chokolade, som man bl.a. kan finde i de islandske chokolade-produkter 🙂

  Spændende te-eksperiment!


  • Nov 18, 2011
   8:35 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Jeg har ikke smagt den tidligere udgave, men denne er i hvert fald god, synes jeg. Jeg kunne godt lokkes til at spise et enkelt stykke i ny og næ 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Nov 18, 2011
  8:47 pm

  Sara

  Hej Birthe 🙂 hvordan kan man få disse tilbuds fra reklamebeaurerne. Er det noget med at man skal have en blog??


  • Nov 18, 2011
   10:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sara!

   Ja, det vil jeg tro at du skal og nok også gerne en blog med et vist antal læsere, vil jeg tro 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Nov 19, 2011
  12:51 pm

  Sequence

  Jeg er vild med både chokolade og lakrids. Men i samme produkt? Jeg synes, at det lyder som en mærkelig kombi, så jeg har indtil videre afholdt mig fra at prøve.

  Kunne teen drikkes, uden alt det grønne fulgte med?


  • Nov 19, 2011
   12:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sequence!

   Jeg kan godt lide den kombination, prøv det og se hvad du synes 🙂
   Det gik faktisk forbavsende godt med at drikke theen uden at have munden fyldt med krydderurter, det var også en af de ting jeg selv tænkte over.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!