Newyorkerbyheart

Samarbejde: CoolStuff…………..

22 november , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Samarbejdspartnere - Tags:

Jeg har et indgået et nyt samarbejde med firmaet CoolStuff, hvor jeg skal afprøve og anmelde nogle af deres ting. De har virkelig mange sjove, spændende og brugbare ting, så det kan godt være lidt svært at vælge. Men da jeg jo (mest) er madblogger, så tænkte jeg at det skulle være noget indenfor den kategori, i hvert fald i første omgang. Så de første ting jeg valgte var:

Steam Roaster…………….

Iskugler………….

Iskuglen (hvor jeg kan lave is, uden brug af strøm)…………

Billed taget fra CoolStuff…………..

Herb Savor………

Der kommer meget mere om de forskellige ting i den nærmeste fremtid, efterhånden som jeg får dem taget i brug og afprøvet.

Jeg har allerede fyldt Herb Savor’en med krydderurter og så er jeg spændt på at se om den virker, som de skriver. Jeg er træt af at købe krydderurter og de så visner i løbet af få dage. Det er muligvis fordi jeg ikke har forstand på at passe dem, men alligevel, så er det jo mange penge jeg bruger så at købe dem, så da jeg så denne så vidste jeg at jeg måtte prøve den.

Man tager den aflange plastikbeholder op og skiller den ad. Derefter plukker man de krydderurter der skal i, lægger dem på den rist der er indeni beholderen, skyller dem og dupper dem lidt tørre. Derefter samles beholderen igen og sættes ned i holderen, som fyldes med vand og så skal den i køleskabet. Jeg fyldte den i går og så må jeg så se hvordan det går med at holde urterne frisk. Eneste minus, den er lidt høj i den, så jeg må have den stående i køleskabsdøren – men det kommer jo selvfølgelig også lidt an på hvordan ens hylder i køleskabet sidder.

Jeg har også fået lagt en passe isterningeposer i fryseren, så jeg kan få afprøvet Iskuglen, den er jeg meget spændt på. Jeg synes det er en sjov ting – og så kan gæsterne jo også være med til at lave dessert. Kuglen kan dog kun lave ½ liter is ad gangen, så det er ikke alt for mange mennesker man skal invitere……….

Kuglen skal fyldes med isterninger og groft salt og indeni kuglen er der så et rør, som fyldes med det man vil lave is af – og her er mulighederne jo uendelige. Ideen er så at kuglen bare skal rystes og så i løbet af 15-20 minutter er der is. Jeg er godt klar over at jeg ikke selv kan ryste den i så lang tid, men mon ikke kæresten er villig til at “ofre” sig 😉

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Nov 22, 2011
  5:21 pm

  Anne

  Det ser da spændende ud det hele. Glæder mig til at læse om tingene lever op til forventningerne, det er jo altid træls at bruge penge på noget som udadtil virker genialt, men som skuffer ved nærmere bekendtskab:-)

  Kærlig hilsen

  Anne.


  • Nov 22, 2011
   6:42 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Jeg er også spændt på det. Havde planlagt vi skulle afprøve iskuglen fredag, ærgeligt at du ikke ikke komme 😉

   KH
   Birthe


 2. Nov 22, 2011
  6:23 pm

  Lika

  Er meget spændt på krydderi – holderen. Er også vant til at smide mine ud selvom jeg faktsk vander dem. De går ud alligevel.


  • Nov 22, 2011
   6:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lika!

   Ja, jeg er også spændt. Jeg kom dem i beholderen i fredags og de ser stadig fine ud 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Nov 22, 2011
  6:55 pm

  Annika

  Her er jeg især spændt på krydderi og steamroasteren… som jo ser ud til at findes i en skøn grøn farve.

  Så der følges med som sædvanligt.


  • Nov 22, 2011
   7:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annika!

   Jeg skal nok melde tilbage med hvordan det går, jeg er også spændt på Steam Roasteren – og ja, den findes i et utal af farver 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 1, 2011
  2:47 pm

  Birgitte

  Hej
  Jeg er også spændt på hvordan krydderurterne har det!


  • Dec 1, 2011
   10:16 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birgitte!

   De har det stadig fint. Jeg har lige tjekket dem i dag og de er stadig lige så friske som da jeg kom dem i 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!