Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Sort Hvid af Liza Marklund…………

19 december , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Sort Hvid af Liza Marklund………

Sort Hvid er den seneste bog fra Liza Marklunds hånd og den kan varmt anbefales, jeg tror næsten at jeg synes at det er hendes bedste bog til dato. Den er uhyggelig, skræmmende og velskrevet. Selvom jeg tit synes at det er irrelevant når der skal flettes en kærlighedshistorie ind i en krimi, så må jeg indrømme at den der er i denne bog, den er god for historien.

Annika er atter bosat i Stockholm, efter en afstikker til USA et par år. Hun arbejder på en historie om en ung mor, der er fundet myrdet bag en børnehave. Der findes 3 lignende tilfælde, så på avisen teorien om en seriemorder, ligger lige for på avisen. I mellemtiden er Annikas mand – Thomas – taget til Østafrika sammen med 6 andre personer fra Europa, men på grænsen til Somalia blive delegationen kidnappet. Annika får mere end nok at gøre med at prøve at få hendes mand i live, for kidnapperne torturere og myrder flere fra delegationen……..

Hvis du er til Liza Marklunds bøger om Annika Bengtsson, så må du ud og have fat i Sort Hvid – eller ønske dig den til jul.

Sort Hvid af Liza Marklund, 414 sider. Set hos Saxo til kr. 161,95.

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Dec 19, 2011
  6:41 pm

  Birte Poulsen.

  Tak for din anmeldelse af denne bog ! Den står allerede i min bogreol, men har ikke haft tid til at læse den endnu. Så jeg glæder mig til at få tid her mellem jul og nytår. Havde ellers læst en rigtig dårlig anmeldelse af den i Berlingske Tidende (det var lidt skuffende) – Men efter at have læst dine ord GLÆDER jeg mig nu igen til at læse den. Har fulgt Annika hele vejen og synes det er dejligt også at læse om hendes kærligheds/familieliv, så det ikke kun er mord og opklaring det handler om…..


  • Dec 19, 2011
   6:45 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Jeg har godt set at ikke anmeldelser er lige gode, men jeg syntes nu at den var rigtig god og med den slutning, så glæder jeg mig allerede til den næste 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 19, 2011
  9:24 pm

  Sine

  Den må jeg have fingrene i : ) Lyder spændende!


  • Dec 19, 2011
   9:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sine!

   Håber, at du vil kunne lide den 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Dec 20, 2011
  1:17 am

  Rasmus

  Uh, den ser godt nok spændende ud 🙂 Den skal jeg ud at have fat på. Tak for beskrivelsen/anmeldelsen.


  • Dec 20, 2011
   11:51 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Rasmus!

   Jeg var i hvert fald godt underholdt, håber at du også vil være det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 20, 2011
  8:15 pm

  Bianca

  Hej Birthe!
  Uh.. den lyder godt nok god. Hun er altså virkelig dygtig 😀


  • Dec 20, 2011
   9:44 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Bianca!

   Jeg var i hvert fald ret vild med den 🙂

   KH
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!