Newyorkerbyheart

Fra mig til jer, ønskes:

22 december , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Jul, Sorg, Tanker - Tags:

Billed lånt fra nettet……………….

EN RIGTIG GLÆDELIG JUL

Jeg håber, at I alle derude må få nogle hyggelige dage sammen med dem I elsker og holder af, dem der betyder noget i jeres liv og dem I betragter som jeres nære. Jeg håber, at I får tid til at stoppe op og nyde øjeblikket og samværet og at det hele ikke går op i ræs, stress og gaver – men i samvær og tid til at nyde dem man er sammen med.

Julen er ofte også en tid hvor vi tænker på dem vi ikke kan være sammen med, af den ene eller den anden grund. Tab af kære, føles meget stærkere i disse dage og savnet af familie som er langt væk, føles ligeledes stærkere. For mig plejer det “kun” at være savnet af familie der sidder helt i USA, men i år er det også sorgen og savnet af min kære veninde der præger julen. Tankerne går 2 år tilbage, hvor vi på dette tidspunkt, var på vej til Paris for at fejre julen sammen med hende. Det er en jul jeg altid vil gemme i mit hjerte og som jeg er taknemmelig for at have oplevet. Jeg sender selvfølgelig masser af tanker til hendes smukke datter, hendes far og resten af hendes familie i disse dage – jeg ved at deres sorg og savn er stort.

Jeg ønsker jeg alle en dejlig jul med maden og hyggen i højsædet 🙂

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 22, 2011
  11:37 pm

  Piskeriset

  Tak og i lige måde! Jeg håber, at I også får nogle dejlige dage med masser af god mad og afslapning. Selv skal jeg blandt andet holde juleaften sammen med den fireårige nevø, så jeg er helt sikker på at få brændt samtlige julemadskalorier af den dag 😉


  • Dec 23, 2011
   12:36 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Dejligt med sådan en med krudt bagi, som kan sørge for at kalorierne bliver holdt nede 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 23, 2011
  2:31 am

  Karin M.Jensen

  önsker jer det samme….knus fra os….


 3. Dec 23, 2011
  7:10 pm

  heidi

  Kære Birthe

  Også glædelig jul til dig og Jan.

  Håber 2012 bliver året hvor vi kommer til at ses lidt mere.

  Knus

  Heidi


  • Dec 23, 2011
   8:04 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Heidi!

   I lige måde, søde Heidi. Jeg er så ked af at vi ikke fik set hinanden inden jul, håber vi mødes i starten af 2012 🙂

   Knus
   Birthe


 4. Dec 24, 2011
  7:15 am

  Lise-Lotte

  Kære Birthe
  Glædelig jul til dig og din kæreste.
  Det med at savne kan jeg iår også desværre være med på, idet jeg for blot 5 dage siden mistede min mor, så julestemningen er på ingen måde i top i år.
  kh Lise-Lotte


  • Dec 25, 2011
   5:54 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise-Lotte!

   Mange tak og i lige måde 🙂
   Jeg kondolerer. Det gør mig så ondt at læse at du har mistet din mor, kan godt forstå at julestemningen ikke er der i år!

   De varmeste tanker til dig og din familie
   Birthe


 5. Dec 24, 2011
  9:41 am

  MissMuffin

  Glædelig Jul Birthe:)


 6. Dec 24, 2011
  2:31 pm

  Mona i Ishøj

  Rigtig glædelig jul til dig, kæresten og prinsessen. Håber I får nogle dejlige gaver og noget god mad!
  Julehilsen fra
  Mona i Ishøj


  • Dec 25, 2011
   5:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   Tak – og i lige måde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!