Newyorkerbyheart

Julemanden har været her………….

21 december , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Jul - Tags:

Indholdet af pakken fra min Mama………..

De små pakker blev fyldt i sokkerne…………

Prinsessen fik også små pakker til hendes sok…………

Julemanden, i skikkelse af pakkeposten, har været forbi i dag og han medbragte julegaver fra min Mama 😀 Jeg fik pakket det hele ud af kassen, uden at mærke (alt for meget) på pakkerne. Der medfulgte en seddel med instrukser om hvilke gaver der er til hvem. De små pakker har jeg fyldt i vores sokker og de store pakker bliver åbnet juleaften, selvom det næsten ikke er til at vente.

Prinsessen fik også små gaver til hendes julesok, hun er også MEGET spændt ;-D Jeg fik først sendt min pakke til USA i går, så jeg er langt fra sikker på at den når frem i tide, desværre. Jeg har været langsom i år, men bedre sent end aldrig…………

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Dec 21, 2011
  5:57 pm

  Marianne

  Hvor spændende ! Pljer at være gode ting i pakkerne fra der ovre fra 🙂

  Hyggehygge
  Marianne


  • Dec 22, 2011
   12:02 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Marianne!

   Dejligt at du kan kommentere herinde igen 🙂 Glædelig jul til dig og dine.

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 21, 2011
  8:52 pm

  Bianca

  Uh hvor ser det godt ud! 😀 Knus


 3. Dec 21, 2011
  9:43 pm

  Birte Poulsen.

  Hvor sjovt at du nu læser Undskyldningen af Hanne Vibeke Holst. Den har jeg nemlig også stående på reolen. Skal i gang med den efter Sort-Hvid, som du jo gav en god anmeldelse på. Så kan jeg måske nå at læse din anmeldelse af Undskyldningen også, før jeg går i gang med den. Var vild med Kronprinsesse, Kongemordet og Dronningeofferet. Men den her er vist i en helt anden genre ?
  K H Birte


  • Dec 22, 2011
   12:01 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Birte!

   Jeg har også Kronprinsessen, Kongemordet og Dronningeofret stående, men må tilstå at jeg ikke har fået dem læst endnu – lidt flovt. Men jeg er igang med Undskyldningen og den tegner godt, hun skriver godt, Hanne-Vibeke Holst 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 21, 2011
  10:07 pm

  Piskeriset

  Jeg elsker at se billeder af dine amerikanske julepakker – synes det er så hyggeligt, at du får sådan en forsendelse hvert år. Og dejligt, at der også er tænkt på prinsessen 😀


  • Dec 22, 2011
   12:00 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det er dejligt at få sådan en kasse hvert år, så ved jeg ligesom at nu er det jul 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Dec 21, 2011
  11:05 pm

  Malene

  Hvor skønt at se at der også er tænkt på prinsessen! 🙂 Og at jeg ikke er den eneste dyretosse som giver min hund julegave! 🙂


  • Dec 22, 2011
   12:00 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Malene!

   Ja, det er dejligt og hun fik lov til at åbne en 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Dec 22, 2011
  1:10 am

  Karin M.Jensen

  så endelig fik jeg lige kluret ud dette med kommentare…så skönt med den pakke,da oven skal igang med lidt rugbröd og nogle specielle muffins i morgen..så er din aftensmad j lige på plads og kunne nok lige få en salat til af det sidste i köleskapet..håber vi ses i det nye år..knus..


  • Dec 22, 2011
   12:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Karin!

   Hvor dejligt at du nu kan kommentere herinde 🙂 Jeg elsker når julepakken kommer fra USA, så kan det blive jul.
   Jeg håber også at vi kan ses i 2012, det vil være dejligt 🙂

   Knus
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!