Newyorkerbyheart

Meyers Kager af Claus Meyer, Lindhardt og Ringhof……….

11 december , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Meyers Kager af Claus Meyer, Lindhardt og Ringhof……….

Claus Meyer er udkommet med endnu en bog, denne gang om kager og der er godt nok mange lækre kager i. Der er traditionelle kager, traditionelle kager med et nyt twist og nye kager. Men bogen starter med at fortælle om kagens historie, de forskellige slags kager der findes, om teknik om ingredienser og redskaber og så er der nogle grundopskrifter på bl. a. mørdeje, kagefyld, forskellige lagkagebunde, osv. I den sektion er der ingen billeder. Jeg ved godt at det er basis viden og noget af det man “skal” vide, men som det visuelle menneske jeg er, så vil jeg nu alligevel gerne have billeder.

Når så alt det grundlæggende er overstået så tager bogen for alvor fat med alle lækkerierne og kategorierne er: skærekager, fine kager, gærkager, tærter og frugtkager, kager med chokolade, flødekager og kager med fløde, småkager og små kager – og ikke at forglemme: æblemonsterkagen (som jeg har alvorlig kig på). Den kage, som afslutter bogen ser bare så lækker ud så jeg må have fundet en anledning til at lave den, det er noget af et projekt, men jeg tror at det er al arbejdet værd.

Bogen er som sædvanlig i lækker kvalitet med fine og indbydende billeder.

Meyers Kager af Claus Meyer, Lindhardt og Ringhof, 240 sider. Kr. 269,95

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Dec 11, 2011
  7:31 pm

  Kristine

  Uuuh, den lyder da ikke helt dum Birthe 🙂 Jeg glæder mig til at se, om du får lavet æblemonsterkagen 😉 Den lyder ret spændende 🙂


  • Dec 11, 2011
   9:24 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Jeg er sikker på at du vil kunne lide den bog, Kristine 😀

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 11, 2011
  8:41 pm

  Piskeriset

  Æblemonsterkagen… ok, nu er jeg da total nysgerrig, det er et fantastisk navn til en kage 😀


  • Dec 11, 2011
   9:23 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Da jeg så den, vidste jeg bare at den må jeg prøve, men det kommer vist til at vare flere dage – og så skal jeg jo lige finde en anledning 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Dec 11, 2011
  9:49 pm

  Mette

  Jeg er helt vild med Claus Meyer og alt hvad han laver, så håber at denne bog ligger under juletræet, så den kan komme ind til de andre i samlingen.


  • Dec 11, 2011
   9:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mette!

   Jeg håber du får den, der er i hvert fald nok at gå i gang med 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 12, 2011
  2:38 pm

  Tanja

  Lige et tip: Den er på tilbud i Bilka denne uge til 195 kr. 🙂


  • Dec 12, 2011
   3:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Tanja!

   Tak for tippet, det er hermed givet videre 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!