Newyorkerbyheart

Tak for alt i 2011 og et FANTASTISK 2012 til jer alle…………

31 december , 2011 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Ikke kategoriseret

2011 er ved at rinde ud, endnu et år er gået. Et år på godt og ondt, sådan som år jo som oftest er. Som altid har jeg nydt at dele mit år med jer og jeg vil gerne takke alle jer der kigger herind hver dag – eller i hvert fald ofte – og som på den måde tager del i mit liv og min (mad)verden. Det er en utrolig glæde for mig, at der år efter år er så mange der bliver ved med at følge mig og finder min side. Tak til jer alle, uden jer ville min side ikke være hvad den er i dag…………

2011 bragte mig bl. a. til Aarstiderne, hvor jeg sammen med Heidi, hvor vi mødte en masse skønne mennesker og havde en virkelig dejlig dag og 2011 var især også året hvor jeg sammen med Anne arrangerede et madbloggertræf, hvor vi var 28 madbloggere samlet og havde en super hyggelig dag. Tak til alle jer der var med og ikke mindst tak til Anne for at tage en stor del af slæbet – i bogstaveligste forstand 😉

2011 har også været året hvor jeg – igen – har måtte sande, at mennesker jeg tror er mine venner, ikke er det alligevel – og at blogger er blogger værst. En som jeg troede var min ven, viste sig hele tiden at have rapporteret til “anden side” og det havde jeg ikke gennemskuet. Min kære veninde Anette  – som jeg jo desværre mistede i år – havde sagt det hele tiden og det viste sig selvfølgelig at hun havde ret. Undskyld Anette at jeg ikke lyttede til dig, den eneste gang hvor jeg IKKE lyttede og se hvad det medførte! Havde jeg lyttet, ville jeg måske ha’ undgået en masse.

2011 har dog heldigvis også givet mig venskaber med en masse søde mennesker, som jeg rent faktisk ved at jeg kan stole på og som er en gave at være sammen med. Det lader til at jeg er virkelig god til at vælge venskaber, hvor vi bor langt fra hinanden, men når vi er sammen er det så desto mere intenst og skønt. Venskaber er en gave, noget man skal værne om, sætte tid af til og værdsætte – og det gør jeg i den grad – eller gør i hvert fald mit allerbedste.

2011 var også året hvor kæresten og jeg var I New York i hele 10 dage. Vi havde en pragtfuld tur og det var en drøm at kunne vise kæresten rundt i “min” by.

2011 var også året hvor min elskede Mama kom på besøg og tilbragte en uge sammen med os, den mest fantastiske uge, som jeg håber snart bliver gjort om igen. Det var bare så dejlig en følelse at vågne op og vide, at min Mama lå lige inde ved siden af og at vi kunne drikke morgenkaffen sammen. Hvilken en luksus at have 6 dage sammen med hende i mit eget hjem og at kunne tage hende med rundt til steder, der betyder noget for mig. Det er noget jeg vil huske tilbage på i rigtig lang tid.

Desværre var 2011 også året hvor jeg – som jeg har skrevet ofte efterhånden – mistede min allerkæreste veninde, Anette. Jeg lærte Anette at kende, fordi hun søgte på min gulerodskage og det førte et tæt og varmt venskab med sig – som desværre ikke var langt – men ikke desto mindre intenst. Det er et tab, som har sat sine spor på hele resten af 2011 og som vil sætte sine spor i mange år fremover. Jeg vil aldrig glemme det venskab, det smukke menneske jeg lærte at kende – jeg vil bære det med mig og glæde mig over det – at jeg var privilegeret nok til at have nydt en engels venskab. Min kære Anette, jeg håber at du har det godt deroppe. Jeg ved du er med mig overalt – også da vi var i New York og besøgte de steder vi havde talt om at besøge sammen – jeg ved at du med din tilstedeværelse, har gjort himlen til et bedre sted at være. Når tiden er inde, ses vi igen og så må vi lave et “after-life-olle-kolle” 😉 Indtil da, bærer jeg dig med mig og mindes de skønne timer vi havde sammen. Jeg savner dig så uendelig meget!!

2012 kommer til at byde på store udfordringer og er et år jeg virkelig glæder mig til at tage fat på. Det vil blive et år, hvor min krop vil blive udfordret, ligesom min evne til at kunne sige nej, til at kunne tillade mig selv at give slip og slappe helt af. Det er noget jeg skal arbejde på, hvis ikke mit forestående projekt, skal køre mig helt ned – og ikke mindst – køre min krop ned og nej, jeg er IKKE gravid 😉 Jeg glæder mig så meget til at jeg kan fortælle jer mere om det hele, men I må have tålmodighed lidt endnu.

2012 kommer måske til at byde på endnu en tur til USA. “Min” guldklump – min Mamas søn – graduerer fra Duke Univesity til maj og vi er blevet inviteret derover. Han er færdig med de første 4 år derovre, men jeg tror at han gerne vil forsætte på skolen. Han vil læse hjerneforskning!!! Jeg er stolt over at have passet ham, jeg er sikker på at han bliver et stort navn en dag 😀 Vi skal lige tælle finanserne og se hvordan det ser ud, om der kan blive råd til en tur derover. Jeg håber og krydser fingre……

2011 er ved at rinde ud, så derfor vil jeg ønske jer alle et FANTASTISK 2012 og takke jer fordi I har fulgt mig i 2011, gennem tykt og tyndt. Jeg håber, at I også følger med i 2012.

Jeg og prinsessen ønsker jer alle:

GODT NYTÅR!!

Print Friendly
Tilbage

15 kommentarer


 1. Dec 31, 2011
  2:10 pm

  Piskeriset

  Jeg håber også, at 2012 bliver et supergodt år for dig, og jeg er spændt på, hvad du har i støbeskeen. Det har været rigtig hyggeligt at møde dig – hele tre gange blev det til, og det er jo ret godt gået, når vi bor så langt fra hinanden! Håber vi også ser hinanden i det nye år 🙂

  Jeg må dog venligst anmode om, at du får installeret den smagsprøve-knap på bloggen her i det nye år – det ville altså være skønt de dage, hvor jeg kommer sent hjem fra arbejde og ikke orker at lave mad 😀

  Pas godt på prinsessen og kæresten i aften og kom godt ind i det nye år!


  • Dec 31, 2011
   2:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Jeg er sikker på at 2012 bliver et godt år. Min støbeske er fyldt og det bliver sjovt at få lov til at udleve en drøm 🙂

   Jeg arbejder hårdt på den smagsprøve-knap, men teknikken er vist lidt udfordret der 😉 Godt nytår til jer også!

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Dec 31, 2011
  2:56 pm

  Lykke

  Godt nytår til dig også Birthe:-)
  Tak for en dejlig blog

  Hilsen Lykke


 3. Dec 31, 2011
  3:13 pm

  Ole Møller

  Jeg ønsker også et godt nytår og jeg ser frem til nogle gode opskrifter og et forhåbenlig godt helbred til dig Birthe
  hilsen olemad- Ole Møller


  • Jan 1, 2012
   2:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ole!

   Mange tak Ole – og i lige måde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Dec 31, 2011
  4:42 pm

  Sanne

  Hej Birte.. jeg har ikke skrevet før men har fulgt dig i ca 2 år og du er et fantastisk menneske 🙂 håber du får et rigtigt godt nytår… knus fra mig


  • Jan 1, 2012
   2:57 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sanne!

   Tusinde tak for dine søde ord, sikke en dejlig måde at starte 2012 på 🙂 Godt nytår til dig.

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jan 1, 2012
  4:57 pm

  Mona

  Rigtigt godt nytår til dig også. Glæder mig til at følge din blog i 2012 også.
  Hilsen
  Mona i Ishøj


  • Jan 1, 2012
   5:02 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mona!

   Mange tak og jeg er glad for at du har mod på at følge mig i endnu et år 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jan 1, 2012
  5:24 pm

  SushiStegen

  Kære Birthe
  Rigtigt godt nytår. Du har virkelig haft et krævende år med mange udfordringer og heldigvis også gode oplevelser. Jeg har været glad for at følge din blog og dermed dit liv på godt og ondt. Og jeg har nydt nogle dejlige timer i dit selskab. Jeg håber at 2012 også byder på flere af de skønne timer for os begge.
  PS og jeg er så nysgerrig på dit hemmelige projekt…
  Længe leve det nye år,
  Kh SS


  • Jan 1, 2012
   5:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   I lige måde kan jeg så sige og jeg håber, at vi kan mødes igen i 2012 🙂

   KH
   Birthe


 7. Jan 2, 2012
  1:01 pm

  heidi

  Rigtig godt nytår herfra – er også spændt på at se hvilke projekter du har i støbeskeen 🙂


 8. Jan 2, 2012
  7:06 pm

  Line

  Godt Nytår Birthe 🙂 Jeg tror sjældent at et år kun er godt eller ondt. Jeg er glad ofr at du også har oplevet mange skønne ting i 2011. Ikke mindst madbloggertræffet! Jeg håber at se mere til dig i 2012 😉
  Line


  • Jan 2, 2012
   11:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Line!

   Heldigvis vil jeg sige, år er som oftest en blanding ellers ville det jo næsten ikke være til at holde til 😉

   Jeg håber helt bestemt også at se dig igen i 2012, mon ikke jeg finder på noget 😉

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!