Newyorkerbyheart

AV!

(Billed taget fra gigtogryg.dk)

Jeg er i smerter, men jeg er selv ude om det, fordi jeg har kastet mig ud i et projekt, som jeg jo egentlig ikke har kræfter til. Jeg lover, at I nok skal få at vide hvad det er – SNART – men indtil videre kan jeg dog ikke sige noget. Det har dog sin pris, som jeg jo selvfølgelig godt vidste at det ville have.

I dag var foreløbig sidste dag i denne omgang, det var været SÅ sjovt, men jeg må også konstantere at jeg nåede grænsen til hvad jeg kan byde min fibromyalgi-plagede krop. Jeg var få sekunder fra at sige stop, fordi jeg var på det yderste af hvad min svage fysik og psyke kan holde til, men jeg kæmpede mig igennem på ren og skær vilje – og nu skal jeg sove i noget der ligner 100 år – mens jeg slikker mine “sår”, kværner smertestillende piller og kommer mig. Nu tænker du måske: “hold da op, hvor hun piver, hun har jo selv valgt det”. Jeps, det er helt rigtigt – og jeg er GLAD for at jeg har valgt det – men da dette også er min dagbog, så er dette en lærestreg til næste gang jeg kaster mig ud i noget, hvor jeg ikke helt ved om jeg kan bunde 🙂

I kan måske ikke helt se, hvad billedet af mine fingre skal gøre godt for og man kan faktisk heller ikke helt se det, men den nederste finger er mørkere end den øverste. Jeg bøvler med at blodårerne i mine fingre hele tiden brister – eller jeg tror i hvert fald at det er det der sker og det gør så ondt – fordi blodet spænder under huden. Er der nogen af jer det ved hvorfor det sker? Det sker for mig på ugentlig basis, lige pludselig gør det helt vildt ondt når jeg laver et eller andet og når jeg så kigger på mine fingre, så er en af dem helt blålige og udspændte af blod.

Nå men dette pjevsede indlæg vil jeg slutte med at skrive, at jeg nok snart skal vende tilbage med nogle madopskrifter. I er blevet spist af med forhånds skrevne indlæg i den sidste uges tid, men jeg er snart tilbage igen. Ikke for fuld styrke, men tilbage, vi skal jo have noget at spise ;-D

Print Friendly
Tilbage

22 kommentarer


 1. Jan 8, 2012
  10:13 pm

  Louise

  Hej Birthe.
  Alt det hemmelighedskæmmeri gør jo en total nysgerrig… er meget spændt på hvad du har kastet dig selv og din krop ud i. Kom til at tænke på dig i dag. Skulle bage Gullerodskagen som faktisk sidder på rygraden ( og sidebenene )til min lillesøsters 18 års fødselsdag, og igen fik den jo ros… Tak endnu engang for den.
  Held og lykke med projektet.
  Louise


  • Jan 8, 2012
   10:17 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Jeg ved det godt, men jeg lover at melde noget ud, lige så snart jeg må 🙂
   Uhmmm, den gulerodskage er bare dejlig og jeg er også glad for at få en tanke 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jan 8, 2012
  10:23 pm

  Beth

  Hej Birte
  Hvis du skal det jeg tænker, kan jeg dælme godt forstå du har ondt. Lyt til din krop og pas på den.
  Jeg har fulgt dig næsten fra den spæde start, men det er første gang jeg kommenterer.


  • Jan 8, 2012
   10:28 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Beth!

   Spændende om du får ret 🙂
   Jeg skal nok passe på, nu skal jeg have en masse uger med pleje af smerte og krop, så jeg igen kan komme til kræfter. Jeg glæder mig allerede. Mit motto er, at livet skal leves – og med den krop jeg har, gør det ondt. Jeg er det blevet, lidt, bedre til at passe på mig selv 🙂

   Hvor er jeg beæret over at du har fulgt mig så længe…..

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jan 8, 2012
  11:20 pm

  Kristine

  Uuuuf Birthe – jeg er edderspændt og glæder mig meget til at se hvad du har i ærmet. MEN HEY – pas nu liiiige på dig selv ikke? Du har jo lovet, at det var i 2012 at vi skulle komme og besøge dig 😉 hehe.


  • Jan 9, 2012
   2:13 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Jeg skal nok finde en dag, snart, det lover jeg. Jeg vil så gerne se jer alle igen og møde dig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jan 9, 2012
  12:03 am

  Piskeriset

  Ja, men du skal heller ikke skynde dig så meget, at du bukker helt sammen af smerte, så tag det stille og roligt. Godt nok er jeg meget spændt på, hvad du har fundet på, men du skal jo heller ikke gå helt ned med sygdom. Så husk at passe på dig selv 🙂


  • Jan 9, 2012
   2:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Jeg skal nok passe på mig selv i alt det her – og tak 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jan 9, 2012
  9:22 am

  Annika

  God rekreation.
  Glæder mig til at finde ud af hvad du nu har fundet på – og ja, selvom det er noget der forhåbentligt giver dig glæde, så ER det hårdt mens kroppen klager… håber du kan sove fra det meste.


  • Jan 9, 2012
   2:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Annika!

   Ja, glæde og smerte er som regel forbundet hos mig. Det der giver mig glæde, bringer mig også smerter, but that’s life 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jan 9, 2012
  11:11 am

  Charlotte

  Det med fingeren er sket for mig 3-4 gange, det gør pokkers ondt, kommer altid når jeg er ved at gøre rent. Prøv ar næne det for din læge.
  Med hensyn til dine smerter. Jeg har en veninde der har fibromyalgi. Hun har været med i en en slags forsøg på videnskabelig basis. Store smerter har det voldt henne, så vidt jeg ved skal hun med i endnu et forsøg. Flot at du klarede det. Spændt på at høre mere.
  M.v.h. Charlotte


  • Jan 9, 2012
   2:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Ja, det gør nemlig helt vildt ondt, jeg må prøve at høre min læge om hvad det er for noget 🙂
   Spændende med det forsøg, ved du hvor det foregår henne? Det ville jeg gerne høre mere om.

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jan 9, 2012
  12:17 pm

  Sofie

  Hej Birthe ..
  Rigtig god bedring – håber resultatet af dine anstrengelser er det hele værd 🙂
  – Men pas nu på dig selv …
  Sofie


  • Jan 9, 2012
   2:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sofie!

   Tak – og jeg er 100% sikker på at slutresultatet bliver det hele værd 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jan 9, 2012
  1:05 pm

  olemad

  Hej Birthe
  du er da vist ikke pivet med alt det du har gang i, min kone lider af leddegigt i sine hænder og jeg har problem med Postpolio, så vi ved hvad smerter er.
  Hilsen Ole


  • Jan 9, 2012
   2:08 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ole!

   Jeg tager bare de mails med de “grimme” kommentar i opløbet (håber jeg), de kommer altid efter sådan et indlæg 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Jan 9, 2012
  5:55 pm

  Mercedes

  Hang in there girlfriend og kom stærkt tilbage 🙂


 10. Jan 9, 2012
  7:03 pm

  Dorthe

  Hej,

  Har også prøvet med med sprængte blodårer i fingrene, heldigvis sker det sjældent. Ved heller ikke, hvad det er – hører gerne, hvis du finder ud af det.

  God aften.


  • Jan 9, 2012
   7:35 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Dorthe!

   Skal nok skrive hvis jeg finder ud af det, det er noget mærkeligt noget 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Jul 6, 2012
  2:04 am

  Hanne

  Fandt du nogensinde ud af mere om de sprængte blodårer i fingrene? Jeg oplever det også og min læge har ikke kunnet sige noget fornuftigt derom….

  HIlsen hanne


  • Jul 6, 2012
   11:23 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Hanne!

   Nej, fandt aldrig ud af det. Men det sker stadig af og til, meget mærkeligt.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!