Newyorkerbyheart

En lille bøn til jer…………

06 januar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Min blog, Nyheder - Tags:

Jeg har en lille bøn til jer og jeg håber ikke, at I vil tage det ilde op.

Jeg er super, super glad for alle jeres mails, jeg modtager så mange hver eneste dag. Men – og der er et men – og det er at mange mails indeholder en bøn om hjælp som jeg desværre ikke har tid eller ressourcer til at efterkomme.

Jeg får i gennemsnit 10 mails hver dag, hvor der bedes om hjælp til at finde en opskrift, sammensætte en menu, ugentlige madplaner eller andet i den stil. En dag var der endda en der var så venligt at give at skrive, at vedkommende først skulle bruge svaret om 2 timer, så jeg havde jo lidt tid at løbe på 🙂 Altså, det er jo ikke fordi jeg ikke gerne vil hjælpe, men hvis jeg kan finde det på nettet, så kan I jo også 😉 og jeg har hverken tid eller ressourcer til at sidde og lave det arbejde, det håber jeg at I har forståelse for.

Jeg bliver  tit bedt om at komme med et menuforslag til en eller anden begivenhed, gerne med 3-4 valgmuligheder til hver ret. Altså jeg vil jo gerne påtage mig sådan noget, men så bliver jeg jo konsulent og skal have penge for det. Det vil jeg såmænd gerne, men jeg tvivler på at I vil betale det, det koster 😀

Jeg er godt klar over at det kan føles som en nemmere løsning lige at sende en mail af sted eller måske tænker man ikke lige over at jeg faktisk modtager mange af den slags mails – og jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe – hvis det handler om spørgsmål til en af mine opskrifter fra mit opskriftindeks eller noget i den stil. Men alt andet, kan jeg desværre ikke påtage mig, beklager.

Dette skal IKKE opfattes som et “surt opstød”, bare et indlæg, der måske lige får jer til at tænke, inden I beder om hjælp til at finde et eller andet. Jeg håber, at I alle forstår mig og at jeg ikke har stødt alt for mange fra mig.

På forhånd tak 🙂

Print Friendly
Tilbage

33 kommentarer


 1. Jan 6, 2012
  12:36 pm

  Joan

  Det ender vel med folk beder dig om og lave maden også


  • Jan 7, 2012
   10:56 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Joan!

   Det er jeg skam blevet bedt om – flere gange 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jan 6, 2012
  1:00 pm

  Marianne Hansen

  Forstår dig glimrende.
  Tak for mange gode timer med læsning af din Blog.
  Knuz
  Marianne.


 3. Jan 6, 2012
  1:35 pm

  Stine

  Det er sørme da helt på sin plads at sige fra over for den slags. Du er jo ikke en brevkasse:-)


 4. Jan 6, 2012
  1:59 pm

  olemad

  hej Birthe
  det forstår jeg godt du bliver træt af, for det er så nemt at søge på Google om menuer, og der er nok at tage fat på
  Hilsen Ole


  • Jan 7, 2012
   10:55 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Ole!

   Der er i massevis, men måske er det også det der forvirrer folk lidt engang i mellem 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jan 6, 2012
  2:08 pm

  Jeanette

  Det er skam forståeligt, du skulle jo gerne nå nogle ting andet end at hjælpe folk gratis 😀


 6. Jan 6, 2012
  4:04 pm

  Mia Sørensen

  Godt indlæg – hvis du havde været i stand til lige at klare alle disse ting på kommando, så havde du jo nok været i stand til at passe et arbejde. Man kan for pokker da selv bruge sin fantasi – og måske nogle af alle jeres blogs, som jeg tit “savler” over. Kan se, at Malou Klidmoster har det samme problem. I må bare sige fra, og kan folk ikke forstå det, så er det bare synd for dem.

  Hyggelig blog, du har dig. Faldt over den, fordi navnet pirrede min nysgerrighed (er selv vil med NY og USA i det hele taget). Og nu kigger jeg så forbi en gang imellem.

  Mvh. Mia


  • Jan 7, 2012
   10:54 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mia!

   Lige præcis – og tak fordi du kigger forbi af og til – og så er NYC jo FANTASTISK 😀

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Jan 6, 2012
  4:19 pm

  Randi

  Hej Birthe
  Det har jeg (og jeg håber alle andre) stor forståelse for. Og du har ret, der er så mange søgemuligheder på nettet, og også på din blog, at det skulle være nemt selv at finde det man søger.
  Mange hilsner
  Randi


  • Jan 7, 2012
   10:53 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Randi!

   Jeg håber i hvert fald at det er nemt og at det er blevet nemmere efter at min blog er blevet flyttet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jan 6, 2012
  4:45 pm

  Christa

  Forstår dig sgu godt!
  Folk er så flabede..
  Meget sjovt at dig og klidmoster har lavet næsten det samme indlæg:-)


 9. Jan 6, 2012
  5:46 pm

  Bianca

  Fuld forståelse fra min side!


 10. Jan 6, 2012
  6:52 pm

  Lotte

  Hej Birte.

  Det synes jeg er en meget fair bøn du kommer med. Det er jo en blog du har og ikke noget konsulentfirma. Og dit opskrift index er så fint opstillet i kategorier, så det er nemt at finde det man søger. Så jeg synes det er flot, at du siger fra!

  Mange hilsner fra Lotte


  • Jan 7, 2012
   10:52 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lotte!

   Tak, dejligt at I er så mange der forstår, det er jeg glad for. Det er svært at skrive sådan noget, uden at komme til at støde nogen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 11. Jan 7, 2012
  3:10 pm

  Christian

  Lad mig Google det for dig 😉
  http://lmgtfy.com/?q=l%C3%A6kre+mad+opskrifter


 12. Jan 7, 2012
  3:23 pm

  Mimi

  synes det er ok at sige fra, at sige nej er en stor ting, og ja det der ville da være et fuldtidsjob. Som du så helt sikkert skulle havde løn for ! Man kan jo finde alt på nettet bare bruge lidt tid på det.


 13. Jan 7, 2012
  3:53 pm

  Curly

  Det er da helt fair…
  Sådan nogle ting tager tid og jeg kunne da aldrig drømme om at be om forslag til menuer oa…. Men måske skrive for at spørge om et af de produkter du bruger… men det er jo også en helt anden sag…


  • Jan 7, 2012
   10:51 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Curly!

   Det er jo noget helt andet og det vil jeg også gerne svare på eller hvis det er et spørgsmål til en opskrift som jeg allerede har i mit indeks. Men jeg vil helst ikke udtale mig om opskrifter jeg ikke har afprøvet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 14. Jan 7, 2012
  7:43 pm

  Marianne Brøndum Pedersen

  Hej
  Det er sgu i orden at du skriver dette, sidder her og undrer mig over folk, hvad tror de egentlig de kan tillade sig?! Du rammer det lige på kornet når du skriver, at hvis du kan finde det på nette, så kan de andre nok også.
  God vind fremover, din blog er super.


  • Jan 7, 2012
   10:50 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Marianne!

   Nogle gange tror jeg bare at folk tænker, det ski’ nemmere lige at spørge, uden at de tænker over at jeg får mange af sådanne mails 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 15. Jan 7, 2012
  10:38 pm

  Helle

  Jeg forstår dig til fulde og synes det er fint, du siger fra. Jeg undrer mig over, at folk ikke lige stikker en finger i jorden og tænker sig om, inden de sender en mail afsted til dig. Jeg tror, det er fordi de tror, du synes det bare er fantastisk at lave det her bloggeri, og så kan du jo også lige så godt lige hjælpe. Jeg oplever det selv – jeg fotograferer… og ofte bliver jeg der sagt til mig til glædelige begivenheder “tager du ikke lige dit kamera med”… og jeg har det egentlig sådan at “nej, det gør jeg ikke, hvis jeg er inviteret som gæst, for jeg vil også have lov at holde fri” – medmindre de ønsker at betale mig for mine ydelser, hvilket de jo sjældent ønsker


  • Jan 7, 2012
   10:49 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Helle!

   Jeg tror helt som du skriver, at nogle bare ikke tænker over det – og mange tak for din kommentar 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 16. Jan 8, 2012
  1:28 pm

  Elsebeth

  Det er vist temmelig anvendt at ville bruge fagfolk i utide. En overlæge havde en kvindelig borddame, som underholdt ham med sine underlivsproblemer; den klarede han elegant, idet han sagde: ” Vær venlig at tage Deres underbenklæder af og lægge Dem op på spisebordet – så skal jeg kigge på det!” Du kunne måske bede dem om at komme og gøre din ovn og dit køleskab rene til gengæld.


  • Jan 8, 2012
   10:10 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Elsebeth!

   Hi hi, ret sjov måde at tackle den på 😀 Jeg ville være SÅ glad, hvis nogen gad at komme og gøre mit køkken rent, så kunne det godt være jeg ville svare på et spørgsmål eller 2 – det tror jeg spørger om næsten gang – om vi kan bytte på den måde 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 17. Mar 10, 2012
  8:33 pm

  Gitte Glargaard

  Hej 🙂
  Jeg fik lige lyst til at fortælle dig, at jeg synes, du har en helt fantastisk blog 🙂 – jeg faldt over din side ved et tilfælde; et rigtigt lykketræf, for hvor har jeg fået megen inspiration og gode idéer af alle dine fantastiske opskrifter – og superflotte billeder, som er særligt godt for sådan én som mig, der ikke har madlavning som spidskompetence :))
  Mange hilsner
  Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!