Newyorkerbyheart

Kom og mød mig til Ord-kraft i Aalborg…………….

17 januar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Arrangementer, Nyheder - Tags: ,

Billed lånt fra Ord-Kraft……………

For et stykke tid siden henvendte Ord-Kraft sig til mig, for at høre om jeg var interesseret i at deltage i deres ord- og litteraturfestival, som startede sidste år. Det er en festival hvor du kan møde forfattere, opleve kunstudstillinger, se teater osv i Nordkrafts lokaler i Aalborg. I år afholdes litteraturfestivalen i dagene fra 19. – 21. april 2012.

I år kan du bl. a. møde Morten Hesseldahl, Elsebeth Egholm, Leif Davidsen og mange andre. Du kan se listen over de mange deltagende forfattere her.

Men det er jo slet ikke i den forbindelse at jeg skal derop, jeg er jo ikke forfatter. Men torsdag den 19. april bliver der afholdt en event der hedder “Kvinde kend din kamp“, hvor bl. a. Julia Lahme og Anne Grethe Bjarup Riis og Maren Uthaug skal debattere om hvordan man som moderne kvinde opnår det “perfekte” liv med karriere, mand og børn – og om det i det hele er muligt eller ønskværdigt! Med andre ord handler det om kvinder der skriver til andre kvinder, om at være kvinde i 2012. Derfor vil de samtidig gerne have bloggere med, som deler deres liv på nettet og det er i den kategori at jeg er at finde. Vi (bloggerne) skal ikke på scenen og debattere, men have hver sin lille “stand”, hvor publikum kan gå rundt og tale med os. Jeg ved ikke hvor mange bloggere der kommer, men jeg håber at vi bliver en bred vifte, så mange forskellige synspunkter repræsenteres.

Så altså, hvis du er nordjyde – eller bare har tid, lyst og mulighed – for at komme til Aalborg fra 19. – 21. april 2012 – så kig forbi Ord-kraft festivallen og forbi min lille “stand” torsdag den 19. april fra kl. 19.30 og et par timer frem. Arrangementet finder sted i Kedelhallen, som er en stor indgangshal til Nordkraft. Hele Ord-kraft’s program kan ses her.

Jeg glæder mig i hvert fald, jeg tror at det bliver rigtig sjovt 🙂

Print Friendly
Tilbage

12 kommentarer


 1. Jan 17, 2012
  9:35 pm

  Kristine

  Vi kommer og hilser på Birthe 😉


  • Jan 17, 2012
   11:16 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Jeg glæder mig til at møde dig og til at hilse på de andre der kommer med 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jan 18, 2012
  12:09 am

  Piskeriset

  Spændende initiativ! Meeen jeg må indrømme, at Aalborg er lige lovlig langt væk, så vi ses nok ikke der.

  Skal du på autografjagt, nu hvor chancen byder sig? 😛


  • Jan 18, 2012
   12:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Du er undskyldt 😀 Tror nu ikke jeg ligefrem skal på autografjagt, men jeg skal da sikkert ind og se nogle foredrag.

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jan 18, 2012
  10:38 am

  SushiStegen

  Det lyder som et hyggeligt arrangement. Rigtig god fornøjelse
  kh SS


  • Jan 18, 2012
   12:03 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   Tak, jeg glæder mig til det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jan 18, 2012
  11:36 am

  Charlotte

  Du kan tro det bliver en oplevelse for dig Birthe. Jeg bor få 100 meter fra Nordkraft, direkte til Limfjorden, et helt vidunderligt kulturhus, samt meget meget mere. Da de sidste år havde ORDKRAFT var jeg der, da flere bekendte “havde ordert”, til lykke Birthe.


  • Jan 18, 2012
   12:05 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Tak og jeg glæder mig bare så meget 🙂 Jeg har fået fortalt en del om det og har også researchet en del på det – og det lader til at være et virkelig skønt sted. Jeg håber, at du kommer forbi…….

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jan 18, 2012
  1:31 pm

  svit

  Nøj, hvor spændende!Det lyder som et helt okay projekt, og sug nu så mange indtryk som muligt!
  Kunne tænkes, at jeg starter kagedåsen og kører en smut nordpå 🙂
  God dag!


  • Jan 18, 2012
   1:34 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Svit!

   Ja, jeg tror at det er et rigtig godt projekt og jeg håber, at jeg får snakket med rigtig mange den dag 🙂

   Du skal være velkommen.

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jan 18, 2012
  3:36 pm

  Line

  Vi ses birthe 😀


  • Jan 18, 2012
   4:19 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Line!

   Det glæder jeg mig til 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!