Newyorkerbyheart

Restaurant-besøg: Over Aaen i Kolding……….

04 januar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Bla bla, Blogverden, Restaurant/café-besøg - Tags:

2 forskellig slags aïoli (beklager det dårlige billed)…………..

Lækkert brød og marinerede oliven (beklager det dårlige billed)………..

Dadler med bacon…….

Stegte kartofler med aïoli……..

Længst væk (og svært at se) ristet brød med tomater, hvidløg og serranoskinke, jomfruhummer med piementsmør og et spyd med kammuslinger og store rejer…….

Mandelkage med fyldig appelsin-marengs, pistacieis og bær………….

Crema Catalana med pistacieis…………..

Mandag aften mødtes Anne og jeg for at ønske hinanden et godt nytår, spise godt mad og ikke mindst SNAKKE! Efter den sidste skuffelse, måtte vi jo se os om efter et nyt sted, hvor vi kunne mødes og valget faldt på Restaurant Over Aaen – et valg vi ikke fortrød.

Restauranten ligger på første sal og er ret hyggelig indrettet med hvide duge på bordene, levende lys og sorte stole, meget klassisk. Selvom vi som sædvanlig havde en masse at snakke om, fik vi taget os sammen til at få bestilt med det samme. Vi blev enige om:

– marinerede, spanske oliven

– ristet brød med tomat, hvidløg og jamon serranoskinke

– stegte dadler i baconsvøb (Anne)

– spyd med store rejer og kammuslinger (mig)

– jomfruhummer med piementsmør

– ristede kartofler med aïoli

– ristede kartofler med salsa Brava (det fik jeg ikke taget billed af)

– Crema Catalana med pistacie is (mig)

– Mandelkage med fyldig appelsin-marengs og bær (Anne)

Desuden fik vi brød og 2 slags aïoli til at starte med. Vi nøjedes med vand til al maden og kom af med kr. 251,- pr. person, hvilket jeg synes er ret rimelig for den mad vi fik. Maden smagte dejligt, var veltilberedt og pænt anrettet. Betjeningen, når vi kunne få fat på ham, var også meget venlig. Han var ikke altid lige opmærksom, men det skal ikke trække ned i min bedømmelse, for jeg var rigtig godt tilfreds. Vi blev mætte og vi blev venlig betjent, det er alt hvad jeg beder om når jeg spiser ude. Jeg vil i hvert fald ikke udelukke at vi mødes der igen.

Det er så hyggeligt at mødes med Anne og jeg er så glad for at vi er blevet så gode venner. Vi taler selvfølgelig meget om vores blogs og blogland i det hele taget, men vi taler så sandelig også om så meget andet. Mad bl. a 😀 men også om livet i det hele taget, oplevelser, nye projekter vi kan kaste os over, New York (selvfølgelig) og meget andet. Jeg elsker at være sammen med hende, det er som at få et boost af energi og godt humør – og hvem kan ikke lide det? Hun er altid i godt humør og så kan hun få mig til at grine, jeg har svært ved at stå for mennesker der kan få mig til at grine 🙂

Jeg ser frem til mange flere aftner i Anne’s selskab, der er jo stadig mange spisesteder i Kolding vi skal have prøvet af…………..

Print Friendly
Tilbage

8 kommentarer


 1. Jan 4, 2012
  7:03 pm

  heidi

  Tag mig med, tag mig med. Det lyder super hyggeligt.


  • Jan 4, 2012
   10:41 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Heidi!

   Det er en aftale, når jeg får lidt tid igen 🙂

   KH
   Birthe


 2. Jan 4, 2012
  8:07 pm

  Piskeriset

  Det er da fedt, at I kan mødes i Kolding og udforske spisestederne sammen – rigtig hyggelig måde at mødes på 🙂


  • Jan 4, 2012
   10:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Det er så dejligt at vi kan mødes på mellemvejen og derved få en masse hyggelige aftner i hinanden selskab – og med god mad – det meste af tiden 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jan 4, 2012
  10:05 pm

  Lise B

  Muums det ser lækkert ud Birthe! Og det synes jeg bestemt også var en rimelig pris. Og jeg eelsker dadler i bacon 😀
  /Lise


  • Jan 4, 2012
   10:40 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lise!

   Det var virkelig lækker mad 🙂
   Anne er mere til dadler i bacon end mig, jeg synes, at de er lidt for søde……

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jan 5, 2012
  1:38 pm

  Stine

  Godt at høre at I nød Over Aaen ligesom meget som jeg gjorde sidst jeg var der:-)


  • Jan 5, 2012
   10:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Stine!

   Det var super lækker mad, håber at komme der igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!