Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Sundt sødt af Pia Krøyer, Politikens Forlag……..

05 januar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags: , ,

Sundt sødt af Pia Krøyer, Politikens Forlag………

Bogen Sundt sødt af Pia Krøyer er en bog fyldt med søde ting, på den sunde måde. Lyder det lidt mærkeligt?? Det er det såmænd ikke. I bogen er sukker bare erstattet af andre ting, som tørret frugt, agavesirup, og frugtmos. Jer som følger med herinde, ved jo godt at jeg bestemt ikke er nogen sundhedsapostel, faktisk kan jeg godt finde på at tage lidt afstand fra det, fordi jeg bliver så træt af at læse om det. Altså forstå mig ret, jeg ved jo godt hvad der er sundt og hvad der ikke er, men nogle gang får jeg lyst til at brække mig i lårtykke stråler (pardon my French), når jeg læser alt for meget prædiken. Jeg bliver sådan lidt “Rasmus-modsat”. Men jeg synes jo også at det er sjovt at prøve nogle nye ting og nye smage – og hvis ellers budskabet leveres i en ikke prædikende tonefald og – så læser jeg såmænd kogebøger med sunde opskrifter. Sådan en bog er denne bog. Jeg kan godt lide tonen i bogen, billeder er smukke  og tiltalende (de er taget af den dygtige madfotograf Line Falck) – og det er maden altså også.

Der er alt lige fra drikke til snacks, is og kager. Der er forslag til hvordan du kan bytte noget af sukkeret og få den søde smag med andre ting – uden der bliver gået på kompromis med smagen.

Alt i alt en bog, som I nok godt kan forvente at jeg laver et par opskrifter fra. Jeg har allerede kig på på både drikke- og spiseligt 🙂

Sundt sødt af Pia Krøyer, Politikens Folag. 125 sider. Set hos Saxo til kr. 199,-.

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Jan 5, 2012
  1:02 pm

  Duddi

  Hej Birthe og GODT NYTÅR! 🙂
  Jeg vil glæde mig til at se nogle ‘sunde-søde’ opskrifter fra din hånd…. Og supergodt at man nu kan printe dine dejlige og mangfoldige opskrifter! 🙂

  Pas godt på dig….

  Varme hilsner fra Duddi <3


  • Jan 5, 2012
   10:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Duddi!

   Også godt nytår til dig 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jan 5, 2012
  4:24 pm

  Kristine

  Uf den lyder jo spændende Birthe 😉 og passer jo perfekt ind i “nytårskurens” tid her i januar 😉 haha. Også selvom du ikke er tilhænger af det 😉


  • Jan 5, 2012
   10:31 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kristine!

   Jeg har altid hadet bladene i januar, når de alle går amok i slankekure. Men jeg er også dårlig til “kasser”, jeg er lidt “skæv” i det og har altid været det 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Jan 5, 2012
  5:29 pm

  Vivi

  Lyder til at være en god bog….. er spændt på at se hvilke opskrifter du skal have afprøvet 🙂
  I øvrigt vil jeg sige, at jeg er vild med din blog 🙂 Syns det er få fedt med billederne til alle de lækre opskrifter du lægger ind. Der er rigtig mange af opskrifterne som jeg bare bliver nød til at skal have afprøvet.
  Flot og kæmpe arbejder du laver med din blog her !
  Kram Vivi


  • Jan 5, 2012
   10:30 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Vivi!

   Nu må jeg se hvornår det bliver, er lidt ophængt for tiden 🙂

   Mange tak for rosen. Det er altid dejligt at få at vide at det jeg laver er godt og kan bruges, det gør mig så glad og varmer mit hjerte. Selvom jeg ved at min blog er populær, så er det jo altid rart at få det at vide 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jan 5, 2012
  7:13 pm

  Piskeriset

  Sympatisk udgangspunkt – den må jeg kigge nærmere på ved lejlighed 🙂


  • Jan 5, 2012
   10:29 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Det er i hvert fald en flot og inspirerende bog 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Jan 6, 2012
  1:41 pm

  Sanne

  Hej Birthe.. Jeg har fået en kogebog som er skrevet af Jane Aamund, den er er ikke helt ny men hold da op hvor er den sjov ( lidt som en roman) men med masser af lækre opskrifter.. Den er værd at kende 🙂


  • Jan 7, 2012
   11:00 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sanne!

   Jeg tror faktisk at jeg har den kogebo, den er ret skøn 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jan 7, 2012
  3:26 pm

  Mimi

  kender så godt det der når folk, eller bøger begynder at prædke for mig, så sætter jeg fingerne i ørene og LA LALA, men lyder da som en spændende bog, det skal ikke være nogen hemmelighed at mir nytårsforsæt, er at skære ned på det der hverdagssukker der lige ryger ind en gang imellem.


  • Jan 7, 2012
   10:59 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Mimi!

   Hi hi, lige præcis sådan er jeg. Jeg gør det stikmodsatte, bare fordi jeg bliver så irriteret 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Mar 23, 2012
  12:55 am

  Anne

  Hvis man er lækkersulten og det skal være lidt sundt så kan man købe lækre ismaskiner med kompressor og lave rigtig italiensk gelato, som er langt sundere end industriel is
  da det indeholder ca. 45% luft samtidig med at man får den optimale smag – som at være i Italien. Man kan bruge rigtig mange opskrifter og erstatte sukker med frugt for at gøre isen mere sund. men man skal passe på med for meget frugt og sukker i isblandingen da man sænker frysepunktet med sukker og massen kan blive for flydende.


  • Mar 23, 2012
   10:58 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Anne!

   Tak for dit tip, det er hermed givet videre 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!