Newyorkerbyheart

Turen går til Durham, North Carolina………

14 januar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Familie, Ferie/rejser, USA - Tags: , , ,

Duke University (billed lånt fra nettet)…………………

I går faldt tingene mere eller mindre på plads, vi skal på en forårstur til Durham, North Carolina i anledning af at den ældste af de børn jeg passede i USA, bliver færdig på universitet. Han har gået på Duke University, som ligger i Durham, NC.

Det er allerede snart 4 år siden vi sidst var afsted, da han blev færdig på Proctor Academy og jeg glæder mig allerede som et lille barn juleaften. Ikke bare får vi den skole at se hvor han har gået i 4 år, men vi får også mulighed for at være sammen med alle dem der betyder noget for mig, det er en kæmpe gave. Vi bliver et par dage i Durham, inden vi flyver op til New Hampshire og er sammen med min Mama i nogle dage, inden turen igen går hjemad. Vi havde talt om at lave en lille road-trip, men det rammer desværre lige ned i en af de perioder hvor kæresten har meget travlt på arbejde, så det bliver ikke til mere end omkring 9 dage at vi er afsted. Faktisk er det endnu ikke helt endeligt om kæresten overhovedet kommer med, det finder han først ud af i næste uge, men jeg håber det det! Ellers tager jeg selv afsted, afsted det skal jeg 🙂

Er det nogen af jer derude der kender noget til Durham, NC?? Nogle forslag til noget vi skal se eller steder vi skal spise?? Vi har ca. 2 dage i byen inden graduation. Vi skal med til den store “family dinner” om lørdagen og så er selve ceremonien om søndagen og så tror jeg at vi flyver fra Durham om mandagen og sætter kursen mod mit hjem i New Hampshire.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Jan 14, 2012
  2:51 pm

  camilla andersen

  hvor er det skønt for jer, at i kan komme afsted. jeg kan godt forstå du glæder dig til at se familien igen.


  • Jan 14, 2012
   4:11 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ja, det er så dejligt og jeg glæder mig til at se dem alle sammen igen 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Jan 14, 2012
  3:08 pm

  Lea

  Åhhr Birthe!!! Hvor er det dog en fantastisk nyhed!
  Jeg er simpelthen så glad på dine vegne..
  Kærligst Lea


  • Jan 14, 2012
   4:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lea!

   Årh tak, du er så sød 🙂 Det er så dejligt. Nu har vi sparet op i 4 år til denne begivenhed, for vi vidste jo at vi nok skulle afsted og nu er det endelig ved at være tid 😀

   KH
   Birthe


 3. Jan 14, 2012
  5:25 pm

  Piskeriset

  Det lyder rigtig spændende! Jeg har desværre ingen tips, da jeg ikke har været i USA, men jeg håber, du får en skøn tur 🙂


  • Jan 14, 2012
   6:09 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeriset!

   Ja, vi glæder os også 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 4. Jan 14, 2012
  6:51 pm

  Frk.B

  Hvor er det dejligt at høre, Birthe!! Ih, jeg glæder mig allerede til billeder derfra 😛


  • Jan 15, 2012
   1:01 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Frk. B!

   Ja, ikke? jeg glæder mig så meget og I skal nok blive tæppebombet med billeder 😉

   KH
   Birthe


 5. Jan 15, 2012
  1:17 pm

  Louise

  Rigtig god tur! Jeg ved intet om Durham, men Laura, der blogger på takingbackmytwenties.com bor i byen, og jeg har lagt mærke til, at hun spiser på restaurant meget ofte, så måske kan du blive inspireret af nogle af hendes indlæg? 🙂


  • Jan 15, 2012
   4:38 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Tusinde tak for tip til blog, den ser spændende ud 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Jan 15, 2012
  3:55 pm

  Christine

  Jeg kender ikke rigtig til Durham (bortset fra at jeg som University of Maryland alumnus hader Duke 😉 ) Men Raleigh ligger tæt på og skulle være spændende. Hvis I har tid skulle I tage ti. OuterBanks, der har ejg været og det er bare et dejligt område.


  • Jan 15, 2012
   4:37 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Christine!

   Ja, der findes jo en del rivalisering universitererne imellem. Jeg er meget spændt på at se hvor stort det bliver at over være graduation, på sådan et stort universistet 🙂
   Tak for tips. Jeg tror vores planer bliver ændret så vi tager 1½ dag i NYC i stedet for og så flyver ind til Durham lørdag ved midagstid, så vi er der til familiemiddagen om aftenen og så flyver vi ud igen mandag morgen.

   Mange hilsner
   Birthe


   • Jan 21, 2012
    5:16 pm

    Christine

    det bliver vildt, en oplevelse for livet (både for jer og den unge mand =))


    • Jan 21, 2012
     5:21 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Christine!

     Ja, det var allerede en oplevelse at se ham graduere fra highschool, jeg tror at dette bliver større 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 7. Jan 15, 2012
  5:35 pm

  Charlotte

  Håber sandelig for jer begge at kæresten kommer med. Skal byen opleves er det ikke det samme når man ikke har en at dele oplevelserne med.
  Må jeg foreslå West Main Street, der findes en del spisesteder – lækre sandwich, Toast. Fayetteville Street, de bedste burgere, Fayetteville Road, lækre pizzaer. Disse 2 gader ligger kun med ca. 2 km. afstand.
  Loppemarked på 9. gade.
  Mange hilsner Charlotte


  • Jan 16, 2012
   12:07 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Charlotte!

   Ja, jeg håber også at han kommer med, det ville være det rareste 🙂
   Tak for tip mht. til spisested. Vi når det nok desværre ikke, vi har ændret rejseplanerne, så vi istedet bruger knap 2 dage i NYC og så flyver ind til Durham til graduation og kun er der lørdag til mandag morgen.

   Mange hilsner
   Birthe


 8. Jan 15, 2012
  6:59 pm

  Nesli

  Hej Birthe,

  Jeg har ikke kommenteret før men har læst med længe 😉

  Jeg har besøgt Duke i to uger for nogle år siden, og jeg synes desværre ikke at Durham er særlig spændende (der er meget hyggeligere i både Chapel Hill og Raleigh). Jeg har dog alligevel et par kulinariske tips. Det ene er restauranten Magnolia Grill, som efter sigende skulle være et af landets bedste spisesteder (der skal muligvis bestilles bord i god tid), det andet er den lokale ispindeproducent Locopops, som muligvis laver de bedste ispinde jeg nogensinde har smagt. Der er rigtig mange sjove og anderledes smagsvarianter – både fløde(?)is og sorbet – så jeg vil råde jer til at få smagt dem hurtigst muligt, så I har tid til at vende tilbage efter flere smagsvarianter. De har en lille butik på Hillsborough Rd og en salgsvogn på campus – dog nok ikke med lige så mange slags som i butikken.

  I må have en rigtig god tur!

  Kh Nesli (STOR Locopops-fan!)


  • Jan 16, 2012
   12:05 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Nesli!

   Tænk, at du har besøgt Duke! Jeg glæder mig så meget til at se stedet. Det siges, at de har et flot Campus. Tak for tipsene, de is må vi da se om vi kan finde. Tristan kender jo nok stedet 😀

   Mange hilsner
   Birthe


 9. Jan 18, 2012
  10:43 pm

  Camilla (Himmelske kager)

  Det lyder spændende. Jeg har været i North Carolina, men ikke Durham, desværre.


  • Jan 18, 2012
   10:53 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Du har været langt omkring 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!