Newyorkerbyheart

HUSK: I morgen slutter min fødselsdags-konkurrence……….

Foto venligst udlånt af AQVIA…………

Husk nu at det er i morgen, midnat, at min konkurrencen i anledningen af bloggens 6 års fødselsdag, slutter. Så hvis ikke du har deltaget, så kan du altså stadig nå det, se HER hvordan 🙂

 

Så er prinsessen og jeg overladt til hinanden selskab i de næste dage. I eftermiddags kørte jeg kæresten og hans 3 kammerater til Flensborg, hvor en fed udlejningsbil ventede dem. Jeg forsatte hen i Citti og købte lidt ind. Det blev til lidt af hvert, såsom pasta, min yndlings pastasovs, kattemad, grøntsager, frugt, et par store bøffer og videre i den stil. Ikke noget helt vildt interessant. Jeg købte også min aftensmad, nemlig sushi. Citti har deres egen fiskeafdeling med friske fisk og dermed også sushi – og det var faktisk ganske ok sushi 🙂

Min sene aftensmad………….

Ved 20.30-tiden var jeg så hjemme igen og jeg kunne indtage min sene aftensmad i sofaen, med fødderne oppe. Når jeg er færdig ved computeren for i aften, hvilket er om ikke så længe, så skal jeg i gang med at spille Wordfeud. I går opfordrede jeg igen til kamp inde på min Facebook-side og det gav en masse nye Wordfeud-venner. Jeg er så vild med det spil, men jeg må også tilstå at jeg nok ikke er den hurtigste. Jeg synes det er fedt at et spil kan strække sig over flere dage. Jeg tager 2 eller 3 runder om dagen, så jeg er ikke på hele tiden, men det er perfekt når jeg skal ligge og slappe af på sofaen – og inden jeg skal sove om aftenen.

I morgen skal jeg en tur på besøg hos kærestens søster og lille søde Clara, det glæder jeg mig til. Det er samtidig også den eneste aftale jeg har lavet mens kæresten er væk, for jeg skal bruge tiden til at tænke store tanker og ikke mindst til at slappe af. Kender jeg prinsessen ret, vil hun også kræve lidt opmærksomhed, især nu hvor hendes elskede Paps ikke er hjemme 😀

Print Friendly
Tilbage

6 kommentarer


 1. Feb 29, 2012
  1:02 am

  Elisabeth

  Kære Birthe
  Jeg føler trang til at sige tak for din helt enestående blog.. hvor er du et dejligt menneske, og hvor er det også gode og for mig brugbare rejsebeskriveser du leverer… jeg håber at kunne følge dig lang tid fremover.
  kærligst Elisabeth


  • Feb 29, 2012
   11:35 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Elisabeth!

   Hold da op, sikke en dejlig kommentar, jeg blev virkelig rørt da jeg læste den! Når man, som jeg, lægger så meget tid og energi i noget, så er det jo fantastisk at andre mennesker også får øjnene op for det. At bliver så læst er aldrig noget jeg har stræbt efter eller forstillet mig som en mulighed, men det er jo helt fantastisk 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 2. Feb 29, 2012
  9:29 am

  Laura

  Kender så udemærket det med, at ens dyr kræver lidt ekstra opmærksomhed, når ikke alle er hjemme 😉
  Rigtig god tur!

  Mange hilsner,
  Laura


  • Feb 29, 2012
   11:32 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Laura!

   Ja, hun går rundt og leder efter ham hele tiden, hun er “fars pige” 😉

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Mar 7, 2012
  7:11 pm

  Louise

  Sådan nogle kattestørrelser har det ret hurtig med at finde andre måder, at få opmærksomhed på hvis den anden part mangler 🙂 Så der har du sikkert ganske ret.

  Normalt er jeg ikke til sushi, da jeg ikke synes, det ser specielt lækkert ud, og jeg ikke er helt med på, hvad de putter i 🙂 Men det billede ser ud som om, jeg kunne blive overbevist om, at det smager godt (Fisk smager jo godt :))

  Hav en hygsom dag 🙂


  • Mar 7, 2012
   10:58 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Louise!

   Ja, det er nu ret kloge de katte. De skal nok finde en måde at skabe opmærksomhed omkring sig selv, hvis de ønsker det 🙂

   Jeg elsker sushi og ville ønske jeg fik det oftere. Men dels er det jo ikke billigt og dels har vi ikke noget sted sådan lige i nærheden, så det sætter sine helt naturlige begrænsninger.

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!