Newyorkerbyheart

Lille, lækre Clara…………

Jeg beklager at det ikke er madopskrifter jeg fodrer jeg med i disse dage, men “kokken” holder ferie 😀 Mad bliver holdt på et niveau, hvor der ikke er så meget at skrive om, men jeg kan da vise jer et par billeder…………

Dagens morgenmad…………

I dag byttede jeg mine ellers trofaste havregryn ud med græsk yoghurt, müsli, lækre jordbær og blåbær (begge dele købt i Citti i går) og min Papas ahornsirup. Det smagte fantastisk……….

Min aftensmad: en god ribeye (købt i Citti i går) pommes frites…………..

Serveret med en salat, vendt med en vinaigrette…………

Aftensmaden blev en lækker steak, som jeg købte i går i Citti. En stor ribeye, stegt på min grillpande og den smagte fantastisk. Mør og masser af smag, lige som en steak skal være. Jeg købte faktisk to, den anden skal bruges i overmorgen til vietnamesiske forårsruller. Men i aften fik jeg bare en steak, frosne pommes frites tilberedt i ovn, en hel enkel salat vendt med vinaigrette og en købt bearnaisesauce. Senere i aften, skal jeg måske have et lille bæger Haagen Dazs. Jeg købte nogle små portionsbægre i går i Citti.

Ellers har jeg ikke bedrevet noget særligt i dag. Jeg har været på besøg hos kærestens søster og lille lækre Clara i et par time. Det er så dejligt at kunne tilbringe tid sammen med hende, så jeg er sikker på at jeg bliver hendes yndlings tante 😀

Da jeg kom hjem var der dømt hygge på sofaen sammen med prinsessen og det blev også til en lur, for natten har været ret så dårlig. Jeg må vist indse at det ikke bliver til nogle praktiske gøremål i dag, måske i morgen, det kommer an på dagsformen.

I morgen er det jo så at min blog bliver 6 år. Det er nu ikke noget jeg har tænkt mig at fejre som sådan, men jeg skal jo have trukket et par vindere. I kan stadig nå at være med, konkurrencen herinde og den jeg har inde på min Facebook-side (som i øvrigt snart runder 1700 medlemmer), slutter først ved midnat. Der er nogle stykker af de besvarelser der er kommet på konkurrencen herinde, som IKKE er gyldige. Som jeg skrev i reglerne SKAL det være KENDTE levende eller døde, så farmødre, mormødre og andre familiemedlemmer tæller desværre IKKE – medmindre de er kendte – beklager, men regler er regler 🙂 Dem af jer der har været så søde at skrive mig på, er desværre heller ikke gyldige, jeg er jo altså ikke kendt 🙂 I har dog til midnat til at komme med et nyt bud – og i øvrigt så er der hele 231 der har deltaget indtil nu – deraf er 20 ugyldige.

Print Friendly
Tilbage

3 kommentarer


 1. Mar 1, 2012
  12:01 am

  Elisabeth

  ved godt du ikke er kendt over hele verden ( endnu).. så jeg må hellere komme med et bud mere… altså Dalai Lama, Barack Obama og Anne Grethe Bjarup Riis den skønne Quinde 🙂


 2. Mar 1, 2012
  7:07 pm

  Piskeriset

  Altså, det er da ganske glimrende mad, nu hvor kokken slapper af – og det skal der i øvrigt også være plads til, så ingen undskyldninger her! 😉

  Ps. og i aften skal jeg i øvrigt have hjemmebragt sushi, så jeg kan også være med på de lette løsninger 😉


  • Mar 1, 2012
   10:12 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   Ja, det er ok, jeg overlevede i hvert fald på det 😉

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!