Newyorkerbyheart

Restaurantbesøg i København: RizRaz……….

Buffet på RizRaz………..

Mere buffet på RizRaz………..

Min tallerken (beklager det dårlige billed)…………

Jeg har været et par dage i København, så derfor har der været lidt stille her på bloggen. Jeg tog afsted torsdag formiddag ved 10-tiden og var så i København kl. 13.00. På Hovedbanegården blev jeg mødt af Tina, som jeg havde aftalt at mødes med, dejligt med sådan en “velkomst komité” 🙂 Hun gik med mig over på hotel Nebo (Missionshotellet), hvor jeg jo som regel bor når jeg overnatter i København – hvad jeg næsten altid gør, for ellers er det for lang en tur for mig – jeg fik lov til at checke ind, selvom der først er check ind fra kl. 14.00. Som altid fik jeg et dejligt værelse, en af grundene til at jeg er glad for at bo på det hotel og så er det rart at bo på et fast sted, synes jeg. Jeg er meget vanedyr 🙂

Fra hotellet gik vi hen til Kompagnistræde hvor den ene af RizRaz restauranterne ligger. Tina havde købt en Sweetdeal til os, så vi kunne få buffet for kr. 79,- tilsammen, hvilket må siges at være super billigt. Det er vegetarbuffet, men ret lækker mad synes jeg og masser at vælge imellem. Det er også ret hyggelige lokaler de har.

Der var alt muligt mad at vælge imellem: salater, brød, oliven, dressinger, grøntsager skåret i mindre stykker, hummus, grønsagslasagne, vegetar pizza, varm pasta og de lækreste falafler. Jeg var især glad for deres falafler, som jeg synes var helt fantastisk – og vi blev godt mætte.

Det er altid lidt spændende at mødes med en person, som du aldrig har mødt før. Tina er læser af min blog og har skrevet til mig af og til – og nu fik jeg endelig lejlighed til at mødes med hende – og snakken gik rigtig godt fra første minut.

Smør-pulver, inde fra Candy MegaStore……….

Root Beer og Dr. Pepper………

På vej tilbage til hotellet kom vi til at snakke om amerikanske varer og så var det jeg huskede at der jo ligger en butik inde på Strøget, der sælger amerikanske varer. Butikken hedder Candy MegaStore og er lidt af et slaraffelland, for os der elsker amerikanske varer. Jeg fik købt noget smør-pulver til at drysse på popcorn (og meget andet), som jeg længe har haft kig på, på Ebay. Det kan fås i alle mulige smage, men da jeg elsker popcorn med smør, så var det den variant jeg valgte. Jeg købte også et par Root Beer md hjem til kæresten, som elsker det og et par Dr. Pepper til mig selv, som er min favorit sodavand. Vi sluttede vores møde af med et stort krus kakao inde på Baresso. Tak for nogle hyggelige timer, Tina. Håber vi får lejlighed til at gøre det om igen 😀

Jeg var tilbage på hotellet ved 17-tiden og så havde jeg lige 1½ time, inden jeg skulle afsted igen. Det var dejligt lige at kunne ligge lidt under dynen og få varmen, inden jeg skulle i bad og gøres klar igen.

Print Friendly
Tilbage

20 kommentarer


 1. Feb 4, 2012
  3:23 pm

  Misbah/Cupcakeluvs

  Hej Birthe,det lyder som en rigtig hyggeligt tur. jeg elsker også Riz Raz, netop fordi der er så meget forskellig. Vi kommer meget på den andentil frokost.:)
  Måske skulle vi lave en træf engang til sommer i kbh?
  masser hilsner Misbah


  • Feb 4, 2012
   5:22 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Misbah!

   Det har været en virkelig dejlig tur og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger RizRaz. Jeg vil rigtig gerne spise der igen engang. Det kunne være rigtig sjovt at lave et træf i København 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Feb 5, 2012
    9:44 pm

    Misbah

    hej Brithe , vi må lige arranger noget, når sommeren nærmer sig.
    masser hilsner og god bedring Misbah


    • Feb 5, 2012
     9:48 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Misbah!

     Det kunne være sjovt 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 2. Feb 4, 2012
  3:36 pm

  Kamilla Olsen

  Riz Raz er et rigtig hyggeligt sted at komme, jeg nød også at gå derind og få en frokost, da vi boede i København. Hvor lyder det bare til I har haft nogle skønne timer sammen, dejligt så meget blogland kan åbne døre. 🙂
  Jeg har desværre aldrig selv være i USA og er blevet introduceret for popcorn med smør, har selvfølgelig hørt om det, men aldrig smagt det. Måske det skulle prøves?!

  Kh Kamilla 🙂


  • Feb 4, 2012
   5:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Kamilla!

   Det er virkelig dejligt at min blog gør, at jeg kommer i kontakt med så mange skønne mennesker, jeg føler mig meget heldig 🙂
   Jeg ELSKER popcorn med smør!

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Feb 4, 2012
  4:01 pm

  Jette

  Der har jeg også spist – for snart 4 år siden, hvor jeg og min veninde var i København et par dage, før vi tog videre til Paris. Det var også fantastisk husker jeg. Jeg var meget imponeret over buffet’en, som var helt gigantisk. Syntes jeg. 🙂


  • Feb 4, 2012
   5:20 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Jette!

   Ja, virkelig dejligt sted og meget imponerende buffet. Jeg kommer der i hvert fald gerne igen 😀

   Mange hilsner
   Bithe


 4. Feb 4, 2012
  7:28 pm

  Trine Grue

  Rizraz har bare byens bedste falafler. Jeg har også købt samme sweetdeal og glææææder mig til at få deres falafler igen. Jeg synes desuden også pizzaen er ret lækker omend en anelse fed i smagen, men hey. Ost er ost 😉 Jeg håber du nød Hovedstaden, det lyder sådan. 🙂


  • Feb 5, 2012
   12:21 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Trine!

   Ja, de falafler er næsten rejsen værd 😀 Du kan godt glæde dig, det er en virkelig lækker buffet og der er så stor udskiftning, så maden kommer ikke til at stå for længe. Jeg synes også at pizzaen var rigtig god, men falaflerne slog alt 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Feb 5, 2012
  1:45 am

  Maria Fredslund

  Hej Birthe.

  Jeg var inde og læse på din blog tidligere idag,da jeg var på job, men fik vist desværre nærmest lagt computeren på jobbet i graven 🙁 Håber en it-kyndig kan redde den, men den var rimelig færdig tidligere idag. Jeg fulgte dit link til hotel Nebo, og da jeg skulle se hvor hotellet lå via hotellets hjemmeside, gik computeren ned med virus. Jeg aner intet om vira på nettet, men håber ikke du er blevet hacket..? Har du selv oplevet problemet problemer på Nebo’s hjemmeside?
  Ved jo egentlig heller ikke om nedbruddet stammer fra linket, men ville bare lige skrive og nævne det for dig.
  Jeg hygger mig meget med at følge din blog 🙂
  Ha’ det godt!

  Hilsener Maria


  • Feb 5, 2012
   12:20 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Maria!

   Uha, det lyder ikke rart. Jeg har aldrig haft problemer med Nebo’s side, så jeg ved ikke hvad der er sket. Beklager at jeg ikke kan give dig et bedre svar og jeg håber at computeren kan reddes. Tak fordi du skrev til mig om det.

   Mange hilsner
   Birthe


 6. Feb 6, 2012
  1:05 am

  Litzy

  Lyder som om du har haft en rigtig god tur.
  Vil dog ligesom en anden læser lige gøre opmærksom på at Nebos hjemmeside er inficeret af virus. Min antivirus gik amok lige så snart jeg klikkede på linket – har testet den et par gange og den er rigtig nok.

  Vil nok anbefale dig at tage linket af din side indtil de har fået det fikset så du ikke risikerer at flere at dine læsere får problemer.

  Min antivirus var hurtig, men det er jo ikke sikkert at alle er lige heldige 🙂


  • Feb 6, 2012
   11:41 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Litzy!

   Det var da utroligt med den side. Jeg må hellere pille linket af. Jeg har dog ingen problemer 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Feb 9, 2012
    6:58 pm

    Maria Fredslund

    Hej igen Birthe.

    Bare for at lade dig vide, at computeren på job heldigvis overlevede. Så fik vi i hvert fald opdateret anti-spy, firewall m.m. 😉

    Kh
    Maria


    • Feb 9, 2012
     11:11 pm

     Newyorkerbyheart

     Hej Maria!

     Åh, det er jeg glad for at høre. Tak for tilbagemeldingen 🙂

     Mange hilsner
     Birthe


 7. Feb 6, 2012
  7:32 pm

  Betina Madsen

  Hej Birthe.
  Ak fik lidt hjemve, efter denne anmeldelse af Riz Raz. Da jeg som ung/yngre boede i KBH, var det en af mine favoritrestauranter, og jeg må bare ind forbi, når jeg er på besøg i KBH, hvilket nu hvor jeg bor i Norge er for sjældent! Jeg tog dog 30 kollegaer med mig i efteråret, da vi var på studietur til KBH, med den børnehave jeg arbejder i – alle var rigtig tilfredse, og prisen kan man jo ikke klage over. Og ja, deres falafler er bare fantastiske!
  Mange hilsner Betina


  • Feb 7, 2012
   12:09 am

   Newyorkerbyheart

   Hej Betina!

   Det er i hvert fald et sted som jeg har lyst til at komme igen. Har du nogen kendskab til deres kødspyd om de er gode?? 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


   • Feb 12, 2012
    3:58 pm

    Betina Madsen

    Hej Birthe.
    Det er nu et par år siden jeg fik deres kødspid, men da var de gode – tror egentlig ikke at de laver noget som er dårligt, men smag og behag er jo forskelligt, så det er jo muligt at noget jeg syntes smager vidunderligt, i andres munde smager forfærdeligt!
    God søndag til dig.
    Hilsen Betina


 8. Feb 12, 2012
  10:58 pm

  Newyorkerbyheart

  Hej igen, Betina!

  Ok, jeg må prøve det næste gang jeg kommer dertil 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!