Newyorkerbyheart

Sponsoreret indlæg: Lindt Excellence 70% Mild…

23 februar , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Produkt omtale, Sponsoreret indlæg - Tags:

Lindt Excellence 70% Mild er en ny udgave af chokolade fra Lindt 70%, som er – som navnet siger – mild. Nogle gange kan mørk chokolade med høj kakaoindhold godt være bitter, her får du den høje kvalitet af chokolade, men uden bitterheden.

Den milde smag er blevet til ved at finde kakaobønner med en mildere smag, desuden er chokoladen blevet iltet og varmet op til den helt rigtige temperatur. Det er en betydelig mere omstændig proces, men den sikrer at chokoladen får den helt rigtige mildt smag.

Forskellen er tydelig. Jeg afprøvede, som der stod, at tage en bid af hvert stykke chokolade. Først et stykke af den almindelige Lindt Excellence 70%, så skyllede jeg munden godt med vand og derefter tog jeg et stykke af Lindt Excellence 70% Mild. Jeg kan godt lide den mørke og let bitre smag der er i mørk chokolade med et højt kakaoindhold, men jeg kan forestille mig at for mennesker der ikke sætter pris på det, da er dette et godt alternativ. Forskerne siger jo at mørk chokolade med et højt kakaoindhold er sundere for vores helbred og indeholder flere antioxidanter. Desuden indeholder mørk chokolade med højt kakaoindhold også lidt færre kalorier end en lys variant.

Lindt Excellence 70% Mild, fåes i alle supermarkeder til ca. kr 25,- pr. plade.

Print Friendly
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!