Newyorkerbyheart

Besøg af lille Clara…………

I dag har jeg haft fornøjelsen af at kærestens søster kom forbi et par timer, sammen med lille, skønne Clara. Det er ved at være noget tid siden at jeg har set dem, da jeg jo desværre ikke kom med til barnedåben pga sygdom. Her er lidt af dagens bedste billeder. Hun bliver bare mere og mere skøn – nu 4 mdr. gammel 🙂

Er hun ikke bare skøn??? Jeg må tilstå, jeg er totalt solgt .-D

Nå, men efter et par timers besøg må jeg også tilstå at jeg var helt færdig. Totalt drænet for kræfter og energi. Jeg er stadig ikke rask og har væsentlig mindre kræfter end før – og det var i forvejen ikke ret meget – så kan I jo selv begynde at regne på det. På fredag skal jeg til tjek hos lægen, hvor en blodprøve skal vise hvordan det står til. Jeg frygter det lidt, for det er også dommen om vi kommer til Berlin eller ej………..

Jer der læser flere madblogs, har sikkert set på nogle af de andre at der er FoodExpo i Herning (en fagmesse) i disse dage og jeg er også blevet akkrediteret med et pressekort. Jeg havde håbet på at kunne tage afsted i morgen, bare en lille tur med mig selv, hvor jeg kunne følge mit eget tempo – men jeg må indse at det kan jeg altså ikke. Jeg vil SÅ gerne, men gør jeg det så er der nok helt sikkert ikke nogen tur til Berlin – og jeg vil alligevel hellere til Berlin. Når jeg så hvor træt jeg blev i dag efter bare et par timers besøg, så tør jeg ikke tænke på hvordan en tur til Herning på FoodExpo, ville påvirke min krop. Jeg bliver også nødt til at se lidt frem ad. 19. april har jeg lovet at være på ORDKRAFT i Aalborg – noget jeg glæder mig rigtig meget til – og så er der jo også en tur til USA, først i maj måned. Så jeg SKAL have forbedret mit helbred. Det betyder skræppe prioriteringer om hvad jeg skal bruge mine kræfter og energi på. Bl. a. tager kæresten selv til børnefødselsdag – igen – i Esbjerg, fordi lige nu prioriterer jeg Berlin turen højest.

Nå, men i aften er også en af de aftner, hvor jeg faktisk er lidt stolt af at der kom mad på bordet. Det var ikke noget fancy, så langt fra – og det var med hjælp af tomatsovs på glas – men det smagte godt 🙂

Kyllingebryst skåret i mindre stykker og krydret med græsk krydderi, salt og friskkværnet peber………..

Bacon vikles om…………

…..og stykkerne steges på panden………..

I det sidste minuts tid af stegetiden, pensles stykkerne med sød chilisauce……….

Løg sauteres og når det er blødt tilsættes løg og champignon…………..

Tomatsovs hældes ved og tilsidst frisk basilikum……….

Den friskkogte makaroni vendes i og det hele varmes igennem……….

Aftenens tallerken…………

Jeg brugte endnu et af mine glas med Bertolli tomatsovs (som jeg køber i pænt store mængder, når vi er i Tyskland), denne gang en med pecorino ost.

Nem og hurtig pasta, 2 pers.:

1 glas af din yndlings pastasovs (personlig bruger jeg Bertolli)

100 g champignon i skiver

1 løg, i tern

1 håndfuld frisk basilikum, hakket

salt, friskkværnet peber

olivenolie til stegning

lidt friskrevet parmesanost

Varm olivenolie op i en gryde og sauter løget, til det blev blødt men uden at det tog farve. Tilsæt champignon som steges til de tager farve og væden fra dem er kogt ind, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt tomatsovsen og lad det simre i 15 minutters tid. Tag af varmen og kom godt med frisk, hakket basilikum i. Kog noget spaghetti eller makaroni i godt saltet vand, men så det er lidt underkogt (ca. 1½ minut mindre end der står på emballagen). Hæld vandet fra, kom pastaen tilbage i gryden sammen med tomatsovsen og stil det tilbage på varmen i et par minutter. Rør i det hele tiden. Smag til og server med friskrevet parmesan ost.

Som tilbehør lavede jeg kylling med bacon og sød chilisauce.

Print Friendly
Tilbage

14 kommentarer


 1. Mar 20, 2012
  5:55 am

  SushiStegen

  Hun er meget lækker den lille Clara. Jeg kan godt forstå din betagelse af hende.
  Jeg ønsker dig en rigtig god bedring, så du kan komme til Berlin og få lidt forkælelse
  kh SS


  • Mar 20, 2012
   12:06 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sushisteg!

   Ja, jeg tror jeg er lidt forelsket i hende, hun er så dejlig 🙂

   Kh
   Birthe


 2. Mar 20, 2012
  8:52 am

  Susanne

  Lige et lille spørgsmål fra en der ikke kommer så tit til Tyskland – Hvilken butik køber du dit tomatsovs i?
  Ha en go dag – knus Sus


  • Mar 20, 2012
   12:05 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Susanne!

   Jeg køber det i Spar butikken, som ligger ved Sæd-grænseovergangen. Den hedde vist ikke Spar længere, men kan ikke huske hvad den hedder. Den ligger nede i byen, inde til højre og lokale handler der også. God butik med en rigtig fin delikatesse. Ellers når jeg kommer til Citti i Flensborg 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 3. Mar 20, 2012
  11:58 am

  Camilla

  Arhmen – hun er da lige til at spise 😀 Hun er bare cute!

  Jeg kan godt forstå at du gerne ville have været på FoodExpo, men Berlin er da helt klart mere vigtig, jeg håber altså virkelig at du bliver klar til det. Berlin er en dejlig by 🙂

  Jeg tror for mange mennesker, at det kan være svært at sætte sig selv/sit helbred først (jeg stinker personligt til det), men nogle gange er det altså en nødvendighed, så det bliver du nødt til søde Birthe!


  • Mar 20, 2012
   12:01 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Camilla!

   Ja, hun er bare så dejlig. Jeg er glad for al den tid, jeg får lov til at tilbringe sammen med hende 🙂

   Jeg vælger også Berlin denne gang, selvom jeg virkelig gerne ville have været på FoodExpo. Men jeg kan ikke få begge dele og så må jeg vælge. Jeg er også virkelig dårlig til at tage hensyn til mit helbred, men jeg må nok indse at jeg skal være bedre til det. I hvert fald lige nu, hvor det skranter så meget som det gør…..

   KH
   Birthe


 4. Mar 20, 2012
  2:57 pm

  PandekagePiraten

  Så er vi to der gik glip af den madmesse.. Jeg havde så bare lige overset at den fandt sted. Godt at der er så mange af de andre der poster en masse billeder 🙂


  • Mar 20, 2012
   3:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Pandekage-Piraten!

   Ja, det er dejligt at så mange har været flittige med kameraet 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 5. Mar 20, 2012
  3:13 pm

  Lin

  Ih saadan nogle smaa rollinger, de faar virkelig hormonerne i kog.
  Kan du saa se at passe lidt bedre paa dig selv saa du kan komme til haegterne igen.
  Jeg har fundet en lille fidus til mine blodtryksdyk, hvor blodtrykket bliver saa lavt at jeg bare sover i laaaaaang tid. goji-baer. Jeg tygger en lille haandfuld toerrede baer de dage hvor jeg har superenergiforbrug og vupti, det hjaelper.


  • Mar 20, 2012
   3:15 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lin!

   Javel ;-D Jeg må ud og se om jeg kan finde nogle Goji bær, tak for tippet……

   Kh
   Birthe


 6. Mar 20, 2012
  7:21 pm

  Sid's Sea Palm Cooking

  Det ser så godt, jeg tror jeg vil prøve at gøre det. Du har en dejlig blog.


  • Mar 20, 2012
   8:32 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Sid!

   Mange tak og i lige måde 🙂

   Mange hilsner
   Birthe


 7. Mar 20, 2012
  10:31 pm

  Piskeriset

  Hun er da også lige til at kniiiiibe (forsigtigt!) i kinden 🙂


  • Mar 20, 2012
   10:33 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Piskeris!

   De er i hvert fald til at få fat på 😀

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!