Newyorkerbyheart

Boganmeldelse: Langs smertegrænsen af Thomas Clemens……..

25 marts , 2012 - af Newyorkerbyheart - Kategori: Boganmeldelser, Bøger - Tags:

Langs smertegrænsen af Thomas Clemens……………..

Bogens hovedperson, Hadron Eádduan har en meget høj smertetærskel og det har han udnyttet ved at deltage i nogle forskellige medicinske smerteforsøg. Et af forsøgene er særlig smertefulde og uden at han ved det, er han blevet inficeret med en virus der er designet til at dræbe folk af arabisk herkomst, men har har måske også kuren til at stoppe den dødbringende virus inden i sig…….

Hvad syntes jeg om bogen?? Well, den havde da sine momenter. Plottet er sådan set godt nok, der er også nogle ret voldsomme sekvenser af vold og smerte i bogen, men jeg synes også at den var lidt forvirrende – og ikke mindst meget lang. Jeg hørte den anden dag en sige i TV at en god krimi skulle holdes under 350 sider og jeg er tilbøjelig til at give manden ret, i hvert i forhold til denne bog.
Jeg synes heller ikke at sproget altid var lige flydende og det har jeg brug for i en bog, for ellers mister jeg simpelthen koncentrationen.

Langs smertegrænsen af Thomas Clemens, 415 sider. Set hos Saxo til kr. 189,-.

 

Print Friendly
Tilbage

2 kommentarer


 1. Mar 26, 2012
  3:02 pm

  Lars Rosengren

  Hvis du gerne vil have bøger med flydende sprog, kan jeg varmt anbefale Jakob Ejersbos Afrika-trilogi: Eksil, Revolution og Liberty.

  De er fantastiske.


  • Mar 26, 2012
   3:45 pm

   Newyorkerbyheart

   Hej Lars!

   Tak for anbefalingen. Jeg har faktisk kigget på dem, men aldrig fået købt dem. Du vil jeg sætte dem på min liste 🙂

   Mange hilsner
   Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Protected by Copyscape Plagiarism ScannerCOPYRIGHT TILHØRER NEWYORKERBYHEART
- derfor er det ULOVLIGT at kopiere indhold herfra. Det gælder billeder OG tekst!